top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

31-08-2014 Topfakta og 6 tips til tendenser i fodbold søndag den 31. august 2014

Søndag er en af de bedste dage at spille på fodbold, idet der er et væld af fodboldkampe at vælge imellem. I dagens topfakta og top tips er der spilfiduser til den danske superliga, den engelske Premier League, Den italienske serie A og endelig den spanske Primera Division. De seneste 9 dagens top tips er alle som en gået hjem, det håber vi I værdsætter. :-)
 • Alle odds nedenfor er fundet på bet365, som giver 1000 kroner intro bonus plus 500 kroner oveni hatten første gang man spiller på en mobil enhed -- > 1500 kr ialt. Gratis konto her.
1. Dansk superliga – Kampstart 12:00
 • Fakta: Silkeborg har i den danske superliga 11 kampe i træk ikke vundet en fodboldkamp.
 • Spilfidus: AaB har lige skuffet ved ikke at kvalificere sig til Champions League gruppespillet, men AaB bør til hver en tid ikke kunne tabe til Silkeborg, der ikke scorer mål. Odds på at Silkeborg ikke kan vinde over AaB i dagens kamp og spil på ”Silkeborg taber eller uafgjort” til odds 1,33.
 • SPIL DET HER
2. Premier League – Kampstart 14:30
 • Fakta: I den engelske Premier League er der i 15 af de seneste 16 af Liverpool´s kampe blevet scoret OVER 2,5 mål.
 • Spilfidus: Bookmaker mener derfor det er meget sandsynligt, at der i søndagens kamp mod Tottenham endnu engang bliver scoret mange mål, så odds på over 2,5 mål til odds 1,67.
 • SPIL DET HER
3. Dansk superliga – Kampstart 15:00
 • Fakta: FC Midtjylland har i 8 af 9 af de seneste superliga kampe deltaget i fodbold kamp, hvor der er blevet scoret mindst 3 mål.
 • Spilfidus: Odds på at tendensen fortsætter i dag mod Esbjerg og spil på over 2,5 mål til odds 1,80.
 • SPIL DET HER
 • Fakta: FC Midtjylland er ubesejret på hjemmebane mod Esbjerg i 18 af de seneste 19 hjemmekampe mod Esbjerg.
 • Spilfidus: Spil på at FCM fortsætter i dag med at være suveræne på hjemmebane og IKKE taber til Esbjerg. Spillet på bet365 hedder derfor ”FC Midtjylland eller uafgjort” til odds 1,33.
 • SPIL DET HER
4. Italiensk serie A – Kampstart 20:45
 • Fakta: Inter har i 16 kampe i træk ikke tabt til dagens modstander i serie A Torino.
 • Spilfidus: Odds på at tendensen med at Inter ikke taber i dag fortsætter, så spillet hedder ”Inter vinder eller uafgjort” til odds 1,42.
 • SPIL DET HER
5. Spansk Primera Division – Kampstart 21:00
 • Fakta: Real Madrid har vundet 10 af 11 af de seneste opgør mod Real Sociadad i Primera Division og andre turneringer.
 • Spilfidus: Oddset på Real madrid sejr er ikke super højt, det er derimod overvejende sandsynligt, så odds på 1-tallet og Real Madrid sejr til oddset 1,40
 • SPIL DET HER
6. Dansk superliga – Kampstart 19:00
 • Fakta: FCK har for vane at spille målrige kampe i superligaen. Der er blevet scoret mindst 3 mål eller flere i 6 af 7 af FCK´s seneste superliga kampe.
 • Odds fidus: Spil på at dagens sene superliga kamp endnu engang bliver målrig for FCK mod OB og spillet hedder ”Over 2,5 mål” til odds 1,80.
 • SPIL DET HER
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3