top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-09-2014 Danmark – Armenien – LANDSKAMPEN i fodbold, kampstart 18:00, 7. september 2014I aften dansk tid 18:00 starter kvalifikationskampene til EM 2016. Danmark skal spille sin første landskamp klokken 18:00 mod Armenien. Armenien er et af de lande, Danmark ALTID er storfavoritter til at slå og det er også tilfældet i dagens kamp. Bookmakerne giver odds 10 for armensk sejr, mens dansk triumf belønnes med 1,40. Der er altså ingen tvivl om, at Armenien med sin præstation i Parken 11. juni 2013 med en sejr på 0:4 mod Danmark dengang skabte en sensation. Danmarks gruppe I til EM kvalifikationen er med landene: Danmark, Portugal, Serbien, Armenien og Albanien.

Spilfiduser:

  • Over / Under: Danmark tabte sensationelt første kamp mod Armenien i 2013 med cifrene 0:4. 11. juni 2013 er en af de mest pinlige øjeblikke i dansk landskamps fodbold og alle forventede derfor, at Danmark i returkampen 10. september 2013 ville vise Armenien, at første kamp var en fejltagelse og derfor ville vinde stort over Armenien. Det gjorde Danmark ikke. Danmark vandt kampen javist, men det var en 0:1 sejr på et straffesparksmål af Daniel Agger. Derfor – Armenien er et landshold, som Danmark har meget svært ved at score på. Hovedtippet til dagens kamp er derfor få mål til odds 1,85.
  • Hvem vinder kampen: Offensivt er Danmark ikke i stærkeste opstilling i øjeblikket. Nicklas Bendtner er vores bedste bud på en angriber og han har nærmest ingen kamptræning i øjeblikket. Han har fået en ny tysk klub og på længere sigt kan han sagtens gå hen og blive god igen, men lige pt. er der faktisk ingen der ved, om han er klar til kamp. Mest sandsynligt trods favoritværdigheden til Danmark er derfor en uafgjort til odds 4,75.  ”X” i Danmark – Armenien giver desuden det fjerde højeste odds blandt uafgjorte resultater blandt dagens 8 kvalifikationskampe til EM 2014.
  • SPIL på landskampen her

Få mål

Armenien er et stolt lille land, som har lammetævet Danmark 0:4 for 14 måneder siden. Danmark vil derfor have respekt for den lille fodbold nation og mest sandsynligt er derfor en målfattig kamp. Kampen kan meget vel slutte med 0:0 eller 1:0 til en af siderne.

De øvrige landskampe til EM kval. søndag 7. september 2014

Livebetting er muligt på ALLE landskampene. Det er dog Morten Olsen´s udvalgte, som vi selv vil spille på i aften. Et sikkert 1-tal er desuden Portugal med Cristiano Ronaldo til odds 1,28 mod Albanien. Dagens mest sikre 1-tal.


HUSK TENNIS I AFTEN 22.30

Det er i aften, at Caroline Wozniacki skal spille finale kamp mod Serena Williams i US Open i tennis for kvinder. Kampen starter 22:30 og sendes gratis af bet365 til alle kunder. Se selv med
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3