top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
















































 

07-09-2014 Danmark – Armenien – LANDSKAMPEN i fodbold, kampstart 18:00, 7. september 2014



I aften dansk tid 18:00 starter kvalifikationskampene til EM 2016. Danmark skal spille sin første landskamp klokken 18:00 mod Armenien. Armenien er et af de lande, Danmark ALTID er storfavoritter til at slå og det er også tilfældet i dagens kamp. Bookmakerne giver odds 10 for armensk sejr, mens dansk triumf belønnes med 1,40. Der er altså ingen tvivl om, at Armenien med sin præstation i Parken 11. juni 2013 med en sejr på 0:4 mod Danmark dengang skabte en sensation. Danmarks gruppe I til EM kvalifikationen er med landene: Danmark, Portugal, Serbien, Armenien og Albanien.

Spilfiduser:

  • Over / Under: Danmark tabte sensationelt første kamp mod Armenien i 2013 med cifrene 0:4. 11. juni 2013 er en af de mest pinlige øjeblikke i dansk landskamps fodbold og alle forventede derfor, at Danmark i returkampen 10. september 2013 ville vise Armenien, at første kamp var en fejltagelse og derfor ville vinde stort over Armenien. Det gjorde Danmark ikke. Danmark vandt kampen javist, men det var en 0:1 sejr på et straffesparksmål af Daniel Agger. Derfor – Armenien er et landshold, som Danmark har meget svært ved at score på. Hovedtippet til dagens kamp er derfor få mål til odds 1,85.
  • Hvem vinder kampen: Offensivt er Danmark ikke i stærkeste opstilling i øjeblikket. Nicklas Bendtner er vores bedste bud på en angriber og han har nærmest ingen kamptræning i øjeblikket. Han har fået en ny tysk klub og på længere sigt kan han sagtens gå hen og blive god igen, men lige pt. er der faktisk ingen der ved, om han er klar til kamp. Mest sandsynligt trods favoritværdigheden til Danmark er derfor en uafgjort til odds 4,75.  ”X” i Danmark – Armenien giver desuden det fjerde højeste odds blandt uafgjorte resultater blandt dagens 8 kvalifikationskampe til EM 2014.
  • SPIL på landskampen her

Få mål

Armenien er et stolt lille land, som har lammetævet Danmark 0:4 for 14 måneder siden. Danmark vil derfor have respekt for den lille fodbold nation og mest sandsynligt er derfor en målfattig kamp. Kampen kan meget vel slutte med 0:0 eller 1:0 til en af siderne.

De øvrige landskampe til EM kval. søndag 7. september 2014

Livebetting er muligt på ALLE landskampene. Det er dog Morten Olsen´s udvalgte, som vi selv vil spille på i aften. Et sikkert 1-tal er desuden Portugal med Cristiano Ronaldo til odds 1,28 mod Albanien. Dagens mest sikre 1-tal.


HUSK TENNIS I AFTEN 22.30

Det er i aften, at Caroline Wozniacki skal spille finale kamp mod Serena Williams i US Open i tennis for kvinder. Kampen starter 22:30 og sendes gratis af bet365 til alle kunder. Se selv med
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3