top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-09-2014 US Open 2014 FINALE, Serena Williams – Caroline Wozniacki – Se odds på vinderenUS OPEN 2014 FINALE med Caroline Wozniacki!

Danmark er i tennis eufori i øjeblikket. Caroline Wozniacki er i finalen i US Open i aften dansk tid klokken 22:30. Du kan se kampen ganske gratis via en konto hos bookmakeren omtalt længere nede og vælger du at satse på dansk succes, så er oddset enormt godt betalt for det resultat. Danmarks tennis darling er dog ikke tippet store chancer mod tennis fænomenet Serena Williams, som har for vane at blæse sine modstandere omkuld. I øjeblikket er det dog Caroline, som har opadgående formkurve og skal hun endelig vinde en grand slam titel, så er det nu formen er der. Hun er i finalen!!!

Spilfiduser med høje odds og tror på dansk succes:

  • Hvem vinder kampen: Oddset på at Serene Williams vinder er på 1,20. Oddset på at Caroline Wozniacki vinder er på 4,50. Bookmakerne indikerer med de odds, at det vil være en sensation, hvis Serena Williams skulle gå hen og tabe til Caroline. Indbyrdes opgør mellem de 2 verdensstjerner i tennis viser også en klar overvægt i sejre til amerikaneren. 8 sejre til Serena og en enkelt sejr til Caroline. De 2 seneste kampe mellem dem er gået i 3 sæt, så Caroline er altså kommet endnu tættere på Williams´niveau. Et frækt bud på en vinder til mega odds fra bet365 er derfor dansk sejr og 2-tal til odds 4,50.
  • Ciffertips: Vinder Caroline samlet tenniskampen, så er det formentlig igen en 3. sæts kamp og der er et enormt godt odds på 1:2 sejr til Caroline på odds 9.  HOVEDTIP
  • Højt odds: Vinder Serena Williams første sæt, men taber kampen samlet til Wozniacki er der odds 13 på det forløb.
  • Perfekt sted at spille på tennis: Alle tennis odds er fra bet365 og tennis kampen kan desuden ses gratis af alle, der har en konto hos denne bookmaker. Vi tror på Caro
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3