top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-09-2014 EM kval. 2016 dag 2 med 9 landskampe

I dag skal England i gruppe E spille mod Schweiz og det er dagens TOPKAMP ifølge bookmakerne og Bookmaker.DK. På bet365 er der for eksempel 115 spil markeder ALENE på den kamp. Oveni kommer så alle live betting mulighederne, når først fodbold kampen er i gang og man sidder og følger med på kanal 6 på dansk tv.
2 store nationer brager sammen og såvel England som Schweiz har begge en masse profiler på hver deres respektive landshold. Landskampen har i vores optik ingen favorit, så alt kan ske, se længere nede hvad vi vurderer, er det bedste odds til denne kamp.

Udover denne topkamp, skal vores svenske naboer også i ilden i dag med top 5 spilleren Zlatan Ibrahimovic. Modstanderen hedder Østrig og Sverige er IKKE favoritter til at vinde den kamp, så igen er der et godt odds på 2-tal og 3 point til Sverige. 

Spilfiduser

Schweiz – England, 20:45

  • Over / Under: Schweiz og England har de 2 stærkeste landshold i gruppe E. Vi tør ikke spå om, hvem der vinder kampen. I stedet er vi overbeviste om, at dette bliver en målrig kamp. De seneste 4 opgør i træk mellem disse 2 nationer har alle resulteret i minimum 3 mål. I gårsdagens 8 EM kvalifikationskampe blev der i 6 af 8 af kampene scoret mindst 3 mål. Vi vurderer, at ingen af landene kan tåle at tabe denne kamp, så der vil blive kæmpet til sidste minut. Spil på over 2,5 mål til enormt høje odds 2,40. SPIL DET HER

Østrig – Sverige, 20:45

  • Hvem scorer mål?: Østrig og Sverige mødte hinanden 2 gange i 2013 i VM kval. gruppe 3. Begge kampe viste 2 jævnbyrdige landshold og første kamp den 7. juni sluttede med 2:1 til Østrig, hvorefter Sverige den 11. oktober på hjemmebane ligeledes vandt med cifrene 2:1 og det afgørende sejrsmål blev sat ind af klasseangriberen Zlatan Ibrahimovic, der til daglig spiller i PSG. I øjeblikket er Zlatan i øvrigt brandvarm og scorer mål på såvel landshold, som sit klubhold. Vores primære tip til denne kamp er at satse på Zlatan Ibrahimovic til at score når som helst til odds 2,25.
  • Dobbeltchance: Østrig og Sverige vil desuden begge gå efter de 3 point og de seneste 5 møder i træk mellem disse 2 land er alle resulteret i sejr til et af landene. Det kommer til at ske igen i dag og det er derfor oplagt at spille på dobbeltchancen ”Østrig eller Sverige” til odds 1,35. Du vinder derfor, hvis enten Østrig eller Sverige vinder.
  • SPIL ODDS HER (Husk bonus!)Alle landskampe der spilles mandag den 8. september 2014 med odds fra primær bookmaker

Se odds´ene opdateret på bookmakerens hjemmeside ved at trykke på billedet og dernæst fodbold -- > ”Landskampe – oversigt” ---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3