top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-09-2014 Top Fakta Tips: Irsk top fodbold, kampstart: 20:45

Top fakta Tips har holdt en lille pause, men i dag kommer vi med fakta igen og hvis trenden fortsætter, så er der ”lette” penge at tjene til de snusfornuftige. I dag vender vi blikket mod irsk fodbold den såkaldte League of Ireland, der også hedder Airtricity League.

League of Ireland odds forslag

  • Fakta: Dundalk har vundet 8 af deres seneste 9 hjemmekampe i Airtricity League
  • Spilfidus: Odds på at tendensen fortsætter for Dundalk og de snupper en sejr i dag. 1-tallet i kampen Dundalk – Derry City giver et ok odds på 1,53. Desuden er Dundalk i øjeblikket tophold i League of Ireland med 60 point. Dagens svage modstander kan med sine blot 36 point lige knibe sig op på en 6. plads. I 27 kampe i ligaen har Dundalk en målscore på 60:23, mens Derry City´s målscore er 38:29.
  • Odds fundet her: 1000 kroner + 500 kr mobil bonus
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3