top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-09-2014 Top Fakta Tips og odds forslag: Spansk og brasiliansk fodbold, Kampstart onsdag 21:00 og torsdag 00:30.I forgårs ramte Top Fakta Tips på Bookmaker.dk  igen plet, så denne onsdag sætter vi fokus på 3 tendenser for klubber, som de fleste ikke kender meget til. Vi har valgt en enkelt spansk fodboldkamp, hvor en af klubberne, der deltager i den spanske Copa del Rey har en yderst kedelig tendens. De 2 øvrige odds forslag til fodbold kommer fra den brasilianske serie A og begge odds er yderst sandsynlige.

Spanien - Copa Del Rey: Leganes v Numancia, kampstart 21:00.

  • Fakta: Numancia har 15 kampe i træk i spanske Copa del Rey IKKE vundet én eneste kamp!
  • Sandsynligt spil: Odds på at Numancia i kamp nummer 16 fortsætter sin negative tendens og heller ikke i dag kan vinde kampen i ordinær tid. Det fornuftige spil der bygger på en trend hedder derfor ”Leganes eller uafgjort” til odds 1,30.
  • Spil oddset her

Brasilien - Campeonato Brasileirão - Serie A: Figueirense v Fluminense, kampstart torsdag den 11. september klokken 00:30.

  • Fakta: Fluminense er ubesejret i deres seneste 10 møder i træk mod modstanderen Figueirense i alle turneringer.
  • Spil fidus: Odds på at tendensen fortsætter for Fluminense for 11 møde i træk, at klubben enten vinder eller minimum får uafgjort. Spillet på bet365 kan findes her: Fodbold -- > "Nord- syd og mellem amerika" -- > "Brasilien - Campeonato Brasileiro"  -- > ”Figueirense v Fluminense” -- > ”Uafgjort eller Fluminense” til odds 1,42.
  • Spil oddset her

Brasilien - Campeonato Brasileirão - Serie A: Palmeiras v Criciuma, kampstart den 11. september klokken 00:30.

  • Fakta: 7 kampe i træk på udebane i den brasilianske Brasileirão har Criciuma deltaget i fodboldkampe med meget få mål.
  • Spilfidus: Spil på at der for 8´ende kamp i træk endnu engang bliver scoret få mål, når Criciuma spiller på udebane i Brasileirão. Spillet hedder på bet365 ”under 2,5 mål til odds 1,60
  • SPIL ODDSET HER

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3