top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

4 Top Fakta Tips i fodbold i træk har ramt plet IGEN!Bookmaker.dk har igen påbegyndt en serie Top fakta Tips. Mandagens tips til odds gik hjem. Onsdagens 3 tips fra Copa del Rey og den brasilianske serie A gik også hjem. Det er skønt at se, når trends i fodbold bare fortsætter og os der gør lidt forarbejde kan lukrere på det og tjene penge. Håber der var mange, der spillede med. Nedenfor kan du læse resultaterne fra odds forslagene i går.
  • Forbandelsen hviler over Numancia i Copa Del Rey. Eller gør den? I går satte Bookmaker.dk spot på, at Numancia i 15 fodbold kampe i træk IKKE havde vundet en kamp i Copa Del Rey i ordinær tid. Resultatet i går sluttede i ordinær tid 1:1, så odds forslaget gik hjem og det er nu 16 gange i træk Numancia ikke har vundet. Kampen skulle dog afgøres og efter forlænget spilletid, vandt Numancia straffesparks konkurrencen. Dette forhold har dog intet med vores odds at gøre, men måske Numancia kan bruge det til at ændre på den ”kedelige” statistik de ellers har i Copa Del Rey. Odds på 1,30.
  • Den anden fodbold kamp i går med Fluminense sluttede for 11´te kamp i træk med, at Fluminense IKKE tabte til Figueirense og vores odds forslag gik også hjem. Interessant var det dog, at man skulle helt frem til fodbold kampens 85´ minut, før Fluminense udlignede til slutfacit 1:1, så var I blandt dem der livebettede på kampen hos en bookmakere og satsede på trenden fortsatte, så var der gode penge at hente på krydset. Det odds vi selv spillede på gik hjem på 1,42.
  • Sidste spil forslag i går var med Criciuma ligeledes fra den brasilianske serie A.  Kampen sluttede 1:0 til Palmeiras, så sidste odds forslag i Top Fakta Tips gik også hjem. Odds var på 1,60.
  • I mandagens Top Fakta Tips vandt Dundalk i den irske Premier League med 5:0 over Derry City og trenden med at Dundalk ofte vinder hjemme fortsatte og vores odds på 1,53 ramte plet og gik hjem.
  • Læs mandagens Top Fakta Tips & onsdagens Top fakta Tips
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3