top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-09-2014 Top Fakta Tips til brasiliansk serie A fodbold - Se kampen GRATIS - Kampstart fredag klokken 0:30Bookmaker.dk fortsætter med sit fokus på fodbold og trends og i dag er de mest interessante odds endnu engang at finde i den brasilianske serie A, også kaldt Campeonato Brasileiro. De sidste 4 tips Bookmaker har givet i Top Fakta Tips har alle ramt plet. Det odds vi selv tror mest på af dagens 3 spilfiduser er faktisk også det, som har det højeste odds på cirka 2. Bahia er enormt stærke defensivt på udebane, det viser kamp statistikken.Derfor – spil på det fortsætter!

1. Corinthians – Atletico Mineiro, kampstart: 12. september klokken 0:30

  • Fakta: Der er blevet scoret højst 2 mål i 29 af 33 af Corinthians seneste fodbold kampe i den brasilianske serie A Brasileiro. I øjeblikket ligger Corinthians nummer 5 i serie A. Ser man isoleret på denne sæson og Corinthians 19 spillede fodbold kampe i serie A, så er der ialt scoret 1,9 mål pr. kamp. Vi ser bort fra hjemmebane statistik for Corinthians og udebane statistik for dagens modstander i denne sæson, idet Corinthians i sine hjemmekampe har deltaget i kampe på hjemmebane med et gennemsnit på 2,4 mål pr. kamp, mens dagens modstander på udebane har et snit på 4.
  • Spilfidus: Mest oplagt er at oddse på at alle indikatorerne for Corinthians peger på, at kampen i dag endnu engang bliver målfattig så spil på under 2,5 mål hos bet365 til odds 1,53.
  • Ekstra Tip: Kampen kan ses ganske gratis på bet365 fredag nat. Fodbold kampen starter klokken 0:30.
  • SPIL HER: Odds er fundet hos denne bookmaker her.

2. Cruzeiro – Bahia, kampstart: 12. september klokken 1:30

  • Fakta: Bahia er bundhold i den brasilianske serie A. I morgen fredag dansk tid skal klubben spille mod serie A´s tophold Cruzeiro. Cruzeiro topper ligaen med 43 point og ligger alene i spidsen. Ligeså isoleret Cruzeiro er i toppen er Bahia det i bunden med blot 17 point i 19 kampe. Bahia er en klub der kæmper for overlevelse. Det gør de faktisk så godt, at der blot er scoret 8 mål på dem i deres hidtil 9 udekampe. Kun en klub mere har så få scoringer imod sig i HELE ligaen på udebane i år. I de seneste 11 kampe i træk i serie A er der i de kampe Bahia har deltaget i blevet scoret under 2,5 mål pr. kamp.
  • Spilfidus: Kampen mellem Cruzeiro og Bahia ender med overvejende sandsynlighed med et 1-tal eller kryds, oddset på det er dog ikke særligt attraktive. Det er det derimod at spille på under 2,5 mål til odds 2,08 – vi satser på at Bahia for 12 ´te fodbold kamp i træk er i stand til at spille en kamp, hvor der bliver scoret under 2,5 mål. SPIL DET HER
  • Spilfidus: På sin hjemmebane ”Independencia”  er Cruzeiro ganske overbevisende i øjeblikket. De har vundet de seneste 8 kampe i træk og et 1-tal i dagens kamp belønnes med 1,22.

3. Bookmaker.dk ramte plet - IGEN

4. Se brasiliansk top fodbold 100% gratis – se her hvor og hvordan

Dagens første brasilianske fodboldkamp mellem Corinthians og Atletico Mineiro med kampstart fredag den 12. september klokken 0:30 bliver sendt gratis til alle kunder hos bet365. Log in på din konto og du kan se kampen under web tv på deres hjemmeside her.  (Det koster ingenting som altid – sports tv er en gratis service hos denne bookmaker plus flere andre)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3