top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-09-2014 Top Fakta Tips til brasiliansk serie A fodbold - Se kampen GRATIS - Kampstart fredag klokken 0:30Bookmaker.dk fortsætter med sit fokus på fodbold og trends og i dag er de mest interessante odds endnu engang at finde i den brasilianske serie A, også kaldt Campeonato Brasileiro. De sidste 4 tips Bookmaker har givet i Top Fakta Tips har alle ramt plet. Det odds vi selv tror mest på af dagens 3 spilfiduser er faktisk også det, som har det højeste odds på cirka 2. Bahia er enormt stærke defensivt på udebane, det viser kamp statistikken.Derfor – spil på det fortsætter!

1. Corinthians – Atletico Mineiro, kampstart: 12. september klokken 0:30

  • Fakta: Der er blevet scoret højst 2 mål i 29 af 33 af Corinthians seneste fodbold kampe i den brasilianske serie A Brasileiro. I øjeblikket ligger Corinthians nummer 5 i serie A. Ser man isoleret på denne sæson og Corinthians 19 spillede fodbold kampe i serie A, så er der ialt scoret 1,9 mål pr. kamp. Vi ser bort fra hjemmebane statistik for Corinthians og udebane statistik for dagens modstander i denne sæson, idet Corinthians i sine hjemmekampe har deltaget i kampe på hjemmebane med et gennemsnit på 2,4 mål pr. kamp, mens dagens modstander på udebane har et snit på 4.
  • Spilfidus: Mest oplagt er at oddse på at alle indikatorerne for Corinthians peger på, at kampen i dag endnu engang bliver målfattig så spil på under 2,5 mål hos bet365 til odds 1,53.
  • Ekstra Tip: Kampen kan ses ganske gratis på bet365 fredag nat. Fodbold kampen starter klokken 0:30.
  • SPIL HER: Odds er fundet hos denne bookmaker her.

2. Cruzeiro – Bahia, kampstart: 12. september klokken 1:30

  • Fakta: Bahia er bundhold i den brasilianske serie A. I morgen fredag dansk tid skal klubben spille mod serie A´s tophold Cruzeiro. Cruzeiro topper ligaen med 43 point og ligger alene i spidsen. Ligeså isoleret Cruzeiro er i toppen er Bahia det i bunden med blot 17 point i 19 kampe. Bahia er en klub der kæmper for overlevelse. Det gør de faktisk så godt, at der blot er scoret 8 mål på dem i deres hidtil 9 udekampe. Kun en klub mere har så få scoringer imod sig i HELE ligaen på udebane i år. I de seneste 11 kampe i træk i serie A er der i de kampe Bahia har deltaget i blevet scoret under 2,5 mål pr. kamp.
  • Spilfidus: Kampen mellem Cruzeiro og Bahia ender med overvejende sandsynlighed med et 1-tal eller kryds, oddset på det er dog ikke særligt attraktive. Det er det derimod at spille på under 2,5 mål til odds 2,08 – vi satser på at Bahia for 12 ´te fodbold kamp i træk er i stand til at spille en kamp, hvor der bliver scoret under 2,5 mål. SPIL DET HER
  • Spilfidus: På sin hjemmebane ”Independencia”  er Cruzeiro ganske overbevisende i øjeblikket. De har vundet de seneste 8 kampe i træk og et 1-tal i dagens kamp belønnes med 1,22.

3. Bookmaker.dk ramte plet - IGEN

4. Se brasiliansk top fodbold 100% gratis – se her hvor og hvordan

Dagens første brasilianske fodboldkamp mellem Corinthians og Atletico Mineiro med kampstart fredag den 12. september klokken 0:30 bliver sendt gratis til alle kunder hos bet365. Log in på din konto og du kan se kampen under web tv på deres hjemmeside her.  (Det koster ingenting som altid – sports tv er en gratis service hos denne bookmaker plus flere andre)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3