top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-09-2014 Top Fakta Tips til brasiliansk serie A fodbold - Se kampen GRATIS - Kampstart fredag klokken 0:30Bookmaker.dk fortsætter med sit fokus på fodbold og trends og i dag er de mest interessante odds endnu engang at finde i den brasilianske serie A, også kaldt Campeonato Brasileiro. De sidste 4 tips Bookmaker har givet i Top Fakta Tips har alle ramt plet. Det odds vi selv tror mest på af dagens 3 spilfiduser er faktisk også det, som har det højeste odds på cirka 2. Bahia er enormt stærke defensivt på udebane, det viser kamp statistikken.Derfor – spil på det fortsætter!

1. Corinthians – Atletico Mineiro, kampstart: 12. september klokken 0:30

  • Fakta: Der er blevet scoret højst 2 mål i 29 af 33 af Corinthians seneste fodbold kampe i den brasilianske serie A Brasileiro. I øjeblikket ligger Corinthians nummer 5 i serie A. Ser man isoleret på denne sæson og Corinthians 19 spillede fodbold kampe i serie A, så er der ialt scoret 1,9 mål pr. kamp. Vi ser bort fra hjemmebane statistik for Corinthians og udebane statistik for dagens modstander i denne sæson, idet Corinthians i sine hjemmekampe har deltaget i kampe på hjemmebane med et gennemsnit på 2,4 mål pr. kamp, mens dagens modstander på udebane har et snit på 4.
  • Spilfidus: Mest oplagt er at oddse på at alle indikatorerne for Corinthians peger på, at kampen i dag endnu engang bliver målfattig så spil på under 2,5 mål hos bet365 til odds 1,53.
  • Ekstra Tip: Kampen kan ses ganske gratis på bet365 fredag nat. Fodbold kampen starter klokken 0:30.
  • SPIL HER: Odds er fundet hos denne bookmaker her.

2. Cruzeiro – Bahia, kampstart: 12. september klokken 1:30

  • Fakta: Bahia er bundhold i den brasilianske serie A. I morgen fredag dansk tid skal klubben spille mod serie A´s tophold Cruzeiro. Cruzeiro topper ligaen med 43 point og ligger alene i spidsen. Ligeså isoleret Cruzeiro er i toppen er Bahia det i bunden med blot 17 point i 19 kampe. Bahia er en klub der kæmper for overlevelse. Det gør de faktisk så godt, at der blot er scoret 8 mål på dem i deres hidtil 9 udekampe. Kun en klub mere har så få scoringer imod sig i HELE ligaen på udebane i år. I de seneste 11 kampe i træk i serie A er der i de kampe Bahia har deltaget i blevet scoret under 2,5 mål pr. kamp.
  • Spilfidus: Kampen mellem Cruzeiro og Bahia ender med overvejende sandsynlighed med et 1-tal eller kryds, oddset på det er dog ikke særligt attraktive. Det er det derimod at spille på under 2,5 mål til odds 2,08 – vi satser på at Bahia for 12 ´te fodbold kamp i træk er i stand til at spille en kamp, hvor der bliver scoret under 2,5 mål. SPIL DET HER
  • Spilfidus: På sin hjemmebane ”Independencia”  er Cruzeiro ganske overbevisende i øjeblikket. De har vundet de seneste 8 kampe i træk og et 1-tal i dagens kamp belønnes med 1,22.

3. Bookmaker.dk ramte plet - IGEN

4. Se brasiliansk top fodbold 100% gratis – se her hvor og hvordan

Dagens første brasilianske fodboldkamp mellem Corinthians og Atletico Mineiro med kampstart fredag den 12. september klokken 0:30 bliver sendt gratis til alle kunder hos bet365. Log in på din konto og du kan se kampen under web tv på deres hjemmeside her.  (Det koster ingenting som altid – sports tv er en gratis service hos denne bookmaker plus flere andre)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3