top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-09-2014 Top Fakta Tips og Superliga odds forslag: AaB – FCK, kampstart: 13. september 2014 klokken 20:35

FCK og AaB ligger på henholdsvis en sjette og en syvende plads i superligaen. FCK har 8 point og AaB har 7 point. FCK har som målsætning at vinde mesterskabet stort set hvert eneste år, mens AaB er forsvarende mestre fra sæsonen 2013/14. Det er derfor pinligt for begge klubber, at superligaens tophold FC Midtjylland med sine 18 point i den grad er et i særklasse suverænt førerhold. Bookmaker.dk har fundet nogle særdeles interessante fodbold tendenser for især AaB, som den statistisk orienterede tipper med fordel kan tage udgangspunkt i til sine spil i dagens sene superliga kamp.

AaB – FCK

  • Fakta 1: Der er blevet scoret over 2,5 mål i 7 af de seneste 8 opgør mellem AaB og FCK i alle turneringer.
  • Fakta 2: AaB har vundet de seneste 3 hjemmekampe i træk mod FCK.
  • Fakta 3: Der er minimum blevet scoret mindst 3 mål i AaB´s seneste 3 hjemmekampe mod FCK.
  • Fakta 4: FCK er ubesejret i deres seneste 5 udekampe i superligaen.
  • Spilfiduser 1: Ud af ovenstående 4 fakta, er det især fakta 1 og 3, som Bookmaker.dk finder interessant i dagens kamp. Formmæssigt er det svært at spå om, hvem af klubberne der i dag er stærkest. Spillet og resultaterne kører IKKE  godt for nogen af klubberne i øjeblikket.  Spil derfor på over 2,5 mål til odds 1,95 og endnu et målrigt opgør kan tilføjes statistikken i AaB og FCK sammenhæng. SPIL DET HER
  • Spilfiduser 2: Denne fodbold kamp er 50/50 og alligevel er oddset på 1-tal enormt højt på 3. Overvej om ikke der er flot værdi i en hjemmesejr til AaB. Der er en grund til at man sidste år kaldte det Fort Aalborg, idet klubben var tæt på uovervindelig på eget græs. Spil 1-tallet på odds 3.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3