top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-09-2014 Top Fakta Tips og Superliga odds forslag: AaB – FCK, kampstart: 13. september 2014 klokken 20:35

FCK og AaB ligger på henholdsvis en sjette og en syvende plads i superligaen. FCK har 8 point og AaB har 7 point. FCK har som målsætning at vinde mesterskabet stort set hvert eneste år, mens AaB er forsvarende mestre fra sæsonen 2013/14. Det er derfor pinligt for begge klubber, at superligaens tophold FC Midtjylland med sine 18 point i den grad er et i særklasse suverænt førerhold. Bookmaker.dk har fundet nogle særdeles interessante fodbold tendenser for især AaB, som den statistisk orienterede tipper med fordel kan tage udgangspunkt i til sine spil i dagens sene superliga kamp.

AaB – FCK

  • Fakta 1: Der er blevet scoret over 2,5 mål i 7 af de seneste 8 opgør mellem AaB og FCK i alle turneringer.
  • Fakta 2: AaB har vundet de seneste 3 hjemmekampe i træk mod FCK.
  • Fakta 3: Der er minimum blevet scoret mindst 3 mål i AaB´s seneste 3 hjemmekampe mod FCK.
  • Fakta 4: FCK er ubesejret i deres seneste 5 udekampe i superligaen.
  • Spilfiduser 1: Ud af ovenstående 4 fakta, er det især fakta 1 og 3, som Bookmaker.dk finder interessant i dagens kamp. Formmæssigt er det svært at spå om, hvem af klubberne der i dag er stærkest. Spillet og resultaterne kører IKKE  godt for nogen af klubberne i øjeblikket.  Spil derfor på over 2,5 mål til odds 1,95 og endnu et målrigt opgør kan tilføjes statistikken i AaB og FCK sammenhæng. SPIL DET HER
  • Spilfiduser 2: Denne fodbold kamp er 50/50 og alligevel er oddset på 1-tal enormt højt på 3. Overvej om ikke der er flot værdi i en hjemmesejr til AaB. Der er en grund til at man sidste år kaldte det Fort Aalborg, idet klubben var tæt på uovervindelig på eget græs. Spil 1-tallet på odds 3.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3