top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-09-2014 Top Fakta Tips med Champions League kampe til tirsdag med klubberne Real Madrid, Dortmund, Atletico Madrid, Juventus og LeverkusenEndelig starter Champions League igen. Næsten alle de største klubber i Europa er med og enkelte af kampene bliver vist på dansk tv. Den nok mest ”hypede” fodbold kamp tirsdag aften er mellem tyske Dortmund og engelske Arsenal. Bookmaker.dk har dog fundet en masse interessante odds på flere af de andre kampe, som man kan spille på, hvis man går op i statistik og fodbold tendenser. Forarbejdet til oddsene er gjort, nu er det så blot op til dig at vælge hvilke tendenser, som du vurderer fortsætter. Til CL kampene onsdag vil der komme en tilsvarende gennemgang af fodbold tendenser og statistisk materiale. God læselyst.

Real Madrid – Basel, kampstart tirsdag 16. september 2014 klokken 20:45

 • Fakta: I den hjemlige schweiziske liga Super League er der i 5 af de seneste 6 kampe blevet scoret over 2,5 mål fodbold kampene. Basel har i Champions League en væsentligt mere defensiv tilgang til kampene og derfor er der i de seneste 5 kampe i Champions League regi blevet scoret UNDER 2,5 mål i samtlige CL kampe.
 • Odds fidus: Ingen tvivl om at Basel vil forsøge at holde ”nullet” så længe det er muligt og de seneste 5 kampe har vist, at Basel er gode til at holde sine internationale modstandere nede på få scoringer. Desuden har Real Madrid siden 12. august maks kunne score 2 mål ialt i de 7 kampe klubben har spillet. Et odds på under 2,5 mål til 3,10 er faktisk godt betalt og sandsynligt.
 • Spil odds her
Dortmund – Arsenal, kampstart tirsdag 16. September 2014 klokken 20:45

 • Fakta: Arsenal spiller ofte målfattige kampe i Champions League, idet de 7 seneste kampe i træk i CL alle er sluttet med totalt under 2,5 mål, når dommerens slutfløjte har lydt.
 • Odds forslag: Arsenal er på en vanskelig første kamp i gruppespillet mod Dortmund på udebane og man må forvente, at især Arsenal vil have et ekstra fokus på de defensive pladser. Det er meget muligt, at Arsenal kan fortsætte den målfattige statistik og endnu engang for 8-ende kamp i træk forlade grønsværen fra en kamp, hvor der er scoret under 2,5 mål til odds 2,10.
 • Spil odds her


 

Galatasaray – Anderlecht, kampstart tirsdag 16. september 2014 klokken 20:45

 • Fakta: Anderlecht skal langt tilbage for at finde en kontinuerlig sejrs stime i Champions League sammenhæng. 5 ud af de seneste 6 CL kampe herunder kvalifikationskampe har alle resulteret i nederlag.
 • Fakta 2: I de seneste 3 kampe i træk er der scoret under 2,5 mål i Galatasaray´s kampe i CL regi.
 • Odds forslag: Galatasaray har i tirsdagens CL fodbold kamp hjemmebane fordel på Turk Telekom Arena og er efter bookmakernes opfattelse også en relativ stor favorit til at vinde. Mest oplagt er derfor at spille på 1-talet til odds 1,75 og statistikken for Anderlecht vil blot for klubben fortsætte sin negative tendens.
 • Odds forslag 2: Spil på under 2,5 mål til odds 2,00.
 • Spil odds her


Olympiakos – Atletico Madrid, kampstart tirsdag 16. september 2014 klokken 20:45

 • Fakta: Atletico er ubesejret 13 kampe i træk i Champions League regi. I weekenden denne lørdag den 13. september vandt Atletico Madrid desuden 1:2 over Real Madrid, der spillede i egen hule på Santiago Bernabeu. Atletico har ikke tabt de seneste 7 kampe i træk. Blandt disse 7 kampe er 2 sejre og 1 uafgjort mod Real Madrid.
 • Odds fidus: Spil på ”Dobbeltchance” -- > ”Atletico M. eller uafgjort” til odds 1,20 på bet365.
 • Spil odds herJuventus – Malmø FF, kampstart tirsdag 16. september 2014 klokken 20:45

 • Fakta: Malmø har et enormt godt forsvar og klubben har holdt ”nullet” i 5 af deres 7 seneste fodbold kampe i Champions League regi.
 • Odds fidus: Holder denne tendens med at Malmø kan holde nullet, så kunne overraskelsen godt ske i denne kamp mod ellers uovervindelige Juventus på hjemmebane. Svenskerne selv tror på det. Eftersom Danmark ikke er med i Champions League vil Bookmaker.dk derfor gerne gøre opmærksom på et spil, som faktisk kan støttes af noget statistik. Spil på at Malmø kan holde nullet endnu engang og disse spil er gode muligheder. Dobbeltchance -- > Uafgjort eller Malmø til odds 5,50, Ciffertips 0:0 til odds 19. Ciffertips 0:1 til odds 34.
 • Spil odds her

Monaco – Bayer Leverkusen, kampstart tirsdag 16. September 2014 klokken 20:45

 • Fakta: Der er blevet scoret over 2,5 mål I 10 af Leverkusen 12 seneste kampe i Champions League regi. Leverkusens offensive kvaliteter er desuden enormt effektive i øjeblikket og i 6 af 7 af klubben seneste kampe i forskellige turneringer er der blevet scoret væsentligt flere mål end over 2,5 mål. Der er blevet scoret 33 mål i Leverkusen seneste 7 kampe, hvilket giver et gennemsnit på 4,7 mål pr. kamp.
 • Fakta 2: Monaco er skidt spillende i øjeblikket. Siden 10. august 2014 har klubben tabt 3 kampe, spillet en uafgjort og vundet blot en kamp. Monaco har i den hjemlige franske liga haft en elendig sæsonstart og ligger i øjeblikket efter 5 liga kampe næst sidst i rækken med blot 4 point. Leverkusen er væsentligt mere sprudlende med 2 uafgjort og 5 sejre. Bayer leverkusen ligger også i øjeblikket nummer 1 i Bundesligaen efter 3 kampe foran blandt andet ellers urørlige Bayern München!!!
 • Odds fidus: Denne kamp kan kun blive målrig. Et tophold møder et bundhold på hjemmebane. Leverkusen sprudler og der bliver sandsynligvis scoret over 2,5 mål til odds 2,00 fra bet365.
 • Odds fidus 2: Eftersom Leverkusen´s formkurve er enormt posiv sammenlignet med Monaco´s, så er 2-tallet klart det odds der er mest værdi i og det er samtidigt meget sandsynligt. Et 2-tal giver gave odds på 2,20.
 • Spil odds her

Champions League grupperne 2014

I Champions League er der ialt 8 grupper med 4 klubber i hver. I år er der 4 klubber, som alle er lige store favoritter til at vinde Champions League pokalen 2014/15 ifølge Bookmaker.dk og bookmakerne. Det er Real Madrid (odds 4,50) , Barcelona, Bayern München og Chelsea. Bookmakerne tror ikke på Manchester City, men vi er ret overbeviste om, at de nok skal blande sig i topstriden.


---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3