top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-09-2014 Top Fakta Tips med Champions League kampe til tirsdag med klubberne Real Madrid, Dortmund, Atletico Madrid, Juventus og LeverkusenEndelig starter Champions League igen. Næsten alle de største klubber i Europa er med og enkelte af kampene bliver vist på dansk tv. Den nok mest ”hypede” fodbold kamp tirsdag aften er mellem tyske Dortmund og engelske Arsenal. Bookmaker.dk har dog fundet en masse interessante odds på flere af de andre kampe, som man kan spille på, hvis man går op i statistik og fodbold tendenser. Forarbejdet til oddsene er gjort, nu er det så blot op til dig at vælge hvilke tendenser, som du vurderer fortsætter. Til CL kampene onsdag vil der komme en tilsvarende gennemgang af fodbold tendenser og statistisk materiale. God læselyst.

Real Madrid – Basel, kampstart tirsdag 16. september 2014 klokken 20:45

 • Fakta: I den hjemlige schweiziske liga Super League er der i 5 af de seneste 6 kampe blevet scoret over 2,5 mål fodbold kampene. Basel har i Champions League en væsentligt mere defensiv tilgang til kampene og derfor er der i de seneste 5 kampe i Champions League regi blevet scoret UNDER 2,5 mål i samtlige CL kampe.
 • Odds fidus: Ingen tvivl om at Basel vil forsøge at holde ”nullet” så længe det er muligt og de seneste 5 kampe har vist, at Basel er gode til at holde sine internationale modstandere nede på få scoringer. Desuden har Real Madrid siden 12. august maks kunne score 2 mål ialt i de 7 kampe klubben har spillet. Et odds på under 2,5 mål til 3,10 er faktisk godt betalt og sandsynligt.
 • Spil odds her
Dortmund – Arsenal, kampstart tirsdag 16. September 2014 klokken 20:45

 • Fakta: Arsenal spiller ofte målfattige kampe i Champions League, idet de 7 seneste kampe i træk i CL alle er sluttet med totalt under 2,5 mål, når dommerens slutfløjte har lydt.
 • Odds forslag: Arsenal er på en vanskelig første kamp i gruppespillet mod Dortmund på udebane og man må forvente, at især Arsenal vil have et ekstra fokus på de defensive pladser. Det er meget muligt, at Arsenal kan fortsætte den målfattige statistik og endnu engang for 8-ende kamp i træk forlade grønsværen fra en kamp, hvor der er scoret under 2,5 mål til odds 2,10.
 • Spil odds her


 

Galatasaray – Anderlecht, kampstart tirsdag 16. september 2014 klokken 20:45

 • Fakta: Anderlecht skal langt tilbage for at finde en kontinuerlig sejrs stime i Champions League sammenhæng. 5 ud af de seneste 6 CL kampe herunder kvalifikationskampe har alle resulteret i nederlag.
 • Fakta 2: I de seneste 3 kampe i træk er der scoret under 2,5 mål i Galatasaray´s kampe i CL regi.
 • Odds forslag: Galatasaray har i tirsdagens CL fodbold kamp hjemmebane fordel på Turk Telekom Arena og er efter bookmakernes opfattelse også en relativ stor favorit til at vinde. Mest oplagt er derfor at spille på 1-talet til odds 1,75 og statistikken for Anderlecht vil blot for klubben fortsætte sin negative tendens.
 • Odds forslag 2: Spil på under 2,5 mål til odds 2,00.
 • Spil odds her


Olympiakos – Atletico Madrid, kampstart tirsdag 16. september 2014 klokken 20:45

 • Fakta: Atletico er ubesejret 13 kampe i træk i Champions League regi. I weekenden denne lørdag den 13. september vandt Atletico Madrid desuden 1:2 over Real Madrid, der spillede i egen hule på Santiago Bernabeu. Atletico har ikke tabt de seneste 7 kampe i træk. Blandt disse 7 kampe er 2 sejre og 1 uafgjort mod Real Madrid.
 • Odds fidus: Spil på ”Dobbeltchance” -- > ”Atletico M. eller uafgjort” til odds 1,20 på bet365.
 • Spil odds herJuventus – Malmø FF, kampstart tirsdag 16. september 2014 klokken 20:45

 • Fakta: Malmø har et enormt godt forsvar og klubben har holdt ”nullet” i 5 af deres 7 seneste fodbold kampe i Champions League regi.
 • Odds fidus: Holder denne tendens med at Malmø kan holde nullet, så kunne overraskelsen godt ske i denne kamp mod ellers uovervindelige Juventus på hjemmebane. Svenskerne selv tror på det. Eftersom Danmark ikke er med i Champions League vil Bookmaker.dk derfor gerne gøre opmærksom på et spil, som faktisk kan støttes af noget statistik. Spil på at Malmø kan holde nullet endnu engang og disse spil er gode muligheder. Dobbeltchance -- > Uafgjort eller Malmø til odds 5,50, Ciffertips 0:0 til odds 19. Ciffertips 0:1 til odds 34.
 • Spil odds her

Monaco – Bayer Leverkusen, kampstart tirsdag 16. September 2014 klokken 20:45

 • Fakta: Der er blevet scoret over 2,5 mål I 10 af Leverkusen 12 seneste kampe i Champions League regi. Leverkusens offensive kvaliteter er desuden enormt effektive i øjeblikket og i 6 af 7 af klubben seneste kampe i forskellige turneringer er der blevet scoret væsentligt flere mål end over 2,5 mål. Der er blevet scoret 33 mål i Leverkusen seneste 7 kampe, hvilket giver et gennemsnit på 4,7 mål pr. kamp.
 • Fakta 2: Monaco er skidt spillende i øjeblikket. Siden 10. august 2014 har klubben tabt 3 kampe, spillet en uafgjort og vundet blot en kamp. Monaco har i den hjemlige franske liga haft en elendig sæsonstart og ligger i øjeblikket efter 5 liga kampe næst sidst i rækken med blot 4 point. Leverkusen er væsentligt mere sprudlende med 2 uafgjort og 5 sejre. Bayer leverkusen ligger også i øjeblikket nummer 1 i Bundesligaen efter 3 kampe foran blandt andet ellers urørlige Bayern München!!!
 • Odds fidus: Denne kamp kan kun blive målrig. Et tophold møder et bundhold på hjemmebane. Leverkusen sprudler og der bliver sandsynligvis scoret over 2,5 mål til odds 2,00 fra bet365.
 • Odds fidus 2: Eftersom Leverkusen´s formkurve er enormt posiv sammenlignet med Monaco´s, så er 2-tallet klart det odds der er mest værdi i og det er samtidigt meget sandsynligt. Et 2-tal giver gave odds på 2,20.
 • Spil odds her

Champions League grupperne 2014

I Champions League er der ialt 8 grupper med 4 klubber i hver. I år er der 4 klubber, som alle er lige store favoritter til at vinde Champions League pokalen 2014/15 ifølge Bookmaker.dk og bookmakerne. Det er Real Madrid (odds 4,50) , Barcelona, Bayern München og Chelsea. Bookmakerne tror ikke på Manchester City, men vi er ret overbeviste om, at de nok skal blande sig i topstriden.


---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3