top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-09-2014 Top Fakta Tips til Champions League med odds fiduser til FC Porto, Bayern München, Manchester City & Barcelona. Kampstart: Onsdag 17 september 2014.Onsdagens Champions League kampe byder på et brag af en kamp mellem 2 af forhåndsfavoritterne til at vinde Champions League pokalen. Bayern München skal onsdag aften spille imod Manchester City og det bliver ikke større. En anden kamp som også skal spilles er mellem Barcelona og Apoel Nicosia. Sidstnævnte cypriotiske klub kender ALLE med lidt interesse for dansk fodbold. Onsdagens mest sandsynlige odds skal også findes i denne kamp, som kan læses længere nede i odds fiduserne til Barcelona – Apoel Nicosia kampen.FC Porto – BATE Borisov, kampstart onsdag 17. september 2014 klokken 20:45

  • Fakta: I Champions League kamp sammenhæng er der i de seneste 6 kampe i træk i Porto´s kampe blevet scoret under 2,5 mål pr kamp.
  • Spilfidus: I onsdagens kamp er FC Porto desuden storfavorit til at vinde over BATE Borisov, men fortsætter tendensen med få mål, så er oddset på 2,08 på under 2,5 mål langt bedre betalt end et 1-tal til blot 1,28.
  • Spil odds her


Bayern München - Manchester City, kampstart onsdag 17. September 2014 klokken 20:45

  • Fakta: Der er blevet scoret over 2,5 mål i 7 af 8 af Manchester City´s seneste Champions League kampe.
  • Fakta 2: I de seneste 3 møder i træk mellem Bayern München og Manchester City er der blevet scoret over 2,5 mål.
  • Fakta 3: Bayern München har scoret mindst 2 mål i sine seneste 3 hjemmekampe på Allianz Arena stadion, når modstanderen var Manchester City.
  • Odds fidus: Fortsætter tendensen med mål orgier, sammenholdt med at dagens modstander Bayern München har nogle af verdens mest farlige offensive stjernespillere,  så er det overvejende sandsynligt at oddset på 1,65 på over 2,5 mål burde ramme plet!
  • Spil odds her

Barcelona – Apoel Nicosia, kampstart onsdag 17. september 2014 klokken 20:45

  • Fakta: Apoel Nicosia er ubesejret de seneste 6 kampe i træk i Champions League regi. Apoel var desuden AaB´s banemænd, som efter en decideret afklapsning på 4:0 sendte et slukøret AaB mandskab hjem og ud af Champions League. En kæmpe skuffelse for AaB og fodbold Danmark, men cyprioterne kan altså noget helt særligt, når de spiller på eget græs.
  • Odds fidus: Jeg så kampen mellem AaB og Apoel som mange andre fodbold interesserede, da de spillede første kamp på Aalborg stadion. Apoel var pivringe. Onsdag skal Apoel til Barcelona og spille på Camp Nou mod Lionel Messi og alle de andre verdens stjerner. Uanset den flotte statistik med ubesejret 6 kampe i træk, så kommer Apoel med al sandsynlighed til at tabe kampen onsdag. Holder fodbold tendensen med 7 kampe i træk som ubesejret, giver spillet ”Uafgjort eller Apoel” odds 11. Lad være med at spille det, det burde være et meget højere odds. Odds der er tæt på sikre er lave javist, men de kan ikke fåes mere sandsynlige i fodbold. Oddsene kommer her:  Spil på Lionel Messi scorer når som helst til odds 1,25, spil på over 2,5 mål til odds 1,25 og endelig, spil på at Barcelona allerede kommer foran i første halvleg og også vinder kampen spillet hedder ”halvleg-fuldtid -- > Barcelona-Barcelona” til odds 1,20 . Apoel er måske den dårligste klub i CL i år.
  • Spil odds her

Champions League grupperne 2014

I Champions League er der ialt 8 grupper med 4 klubber i hver. I år er der 4 klubber, som alle er lige store favoritter til at vinde Champions League pokalen 2014/15 ifølge Bookmaker.dk og bookmakerne. Det er Real Madrid (odds 4,50) , Barcelona, Bayern München og Chelsea. Bookmakerne tror ikke på Manchester City, men vi er ret overbeviste om, at de nok skal blande sig i topstriden.


---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3