top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-09-2014 Top Fakta Tips til Champions League med odds fiduser til FC Porto, Bayern München, Manchester City & Barcelona. Kampstart: Onsdag 17 september 2014.Onsdagens Champions League kampe byder på et brag af en kamp mellem 2 af forhåndsfavoritterne til at vinde Champions League pokalen. Bayern München skal onsdag aften spille imod Manchester City og det bliver ikke større. En anden kamp som også skal spilles er mellem Barcelona og Apoel Nicosia. Sidstnævnte cypriotiske klub kender ALLE med lidt interesse for dansk fodbold. Onsdagens mest sandsynlige odds skal også findes i denne kamp, som kan læses længere nede i odds fiduserne til Barcelona – Apoel Nicosia kampen.FC Porto – BATE Borisov, kampstart onsdag 17. september 2014 klokken 20:45

 • Fakta: I Champions League kamp sammenhæng er der i de seneste 6 kampe i træk i Porto´s kampe blevet scoret under 2,5 mål pr kamp.
 • Spilfidus: I onsdagens kamp er FC Porto desuden storfavorit til at vinde over BATE Borisov, men fortsætter tendensen med få mål, så er oddset på 2,08 på under 2,5 mål langt bedre betalt end et 1-tal til blot 1,28.
 • Spil odds her


Bayern München - Manchester City, kampstart onsdag 17. September 2014 klokken 20:45

 • Fakta: Der er blevet scoret over 2,5 mål i 7 af 8 af Manchester City´s seneste Champions League kampe.
 • Fakta 2: I de seneste 3 møder i træk mellem Bayern München og Manchester City er der blevet scoret over 2,5 mål.
 • Fakta 3: Bayern München har scoret mindst 2 mål i sine seneste 3 hjemmekampe på Allianz Arena stadion, når modstanderen var Manchester City.
 • Odds fidus: Fortsætter tendensen med mål orgier, sammenholdt med at dagens modstander Bayern München har nogle af verdens mest farlige offensive stjernespillere,  så er det overvejende sandsynligt at oddset på 1,65 på over 2,5 mål burde ramme plet!
 • Spil odds her

Barcelona – Apoel Nicosia, kampstart onsdag 17. september 2014 klokken 20:45

 • Fakta: Apoel Nicosia er ubesejret de seneste 6 kampe i træk i Champions League regi. Apoel var desuden AaB´s banemænd, som efter en decideret afklapsning på 4:0 sendte et slukøret AaB mandskab hjem og ud af Champions League. En kæmpe skuffelse for AaB og fodbold Danmark, men cyprioterne kan altså noget helt særligt, når de spiller på eget græs.
 • Odds fidus: Jeg så kampen mellem AaB og Apoel som mange andre fodbold interesserede, da de spillede første kamp på Aalborg stadion. Apoel var pivringe. Onsdag skal Apoel til Barcelona og spille på Camp Nou mod Lionel Messi og alle de andre verdens stjerner. Uanset den flotte statistik med ubesejret 6 kampe i træk, så kommer Apoel med al sandsynlighed til at tabe kampen onsdag. Holder fodbold tendensen med 7 kampe i træk som ubesejret, giver spillet ”Uafgjort eller Apoel” odds 11. Lad være med at spille det, det burde være et meget højere odds. Odds der er tæt på sikre er lave javist, men de kan ikke fåes mere sandsynlige i fodbold. Oddsene kommer her:  Spil på Lionel Messi scorer når som helst til odds 1,25, spil på over 2,5 mål til odds 1,25 og endelig, spil på at Barcelona allerede kommer foran i første halvleg og også vinder kampen spillet hedder ”halvleg-fuldtid -- > Barcelona-Barcelona” til odds 1,20 . Apoel er måske den dårligste klub i CL i år.
 • Spil odds her

Champions League grupperne 2014

I Champions League er der ialt 8 grupper med 4 klubber i hver. I år er der 4 klubber, som alle er lige store favoritter til at vinde Champions League pokalen 2014/15 ifølge Bookmaker.dk og bookmakerne. Det er Real Madrid (odds 4,50) , Barcelona, Bayern München og Chelsea. Bookmakerne tror ikke på Manchester City, men vi er ret overbeviste om, at de nok skal blande sig i topstriden.


---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3