top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Odds på vinder af Champions League 2014/15, topscorer og gruppevindereChampions League er den turnering, som alle professionelle fodboldspillere helst vil vinde, hvis man ser bort fra verdensmesterskabet i fodbold for landshold. Bookmaker.dk har samlet en håndfuld af odds på markeder, som med garanti vil ændre sig efterhånden som flere og flere kampe er blevet afviklet. Det er sjovt at ”fastfryse” oddsene som de ser ud INDEN nogen kampe er spillet. I de kommende måneder er denne side sjov at vende tilbage til, så man kan se hvilke odds man skulle have spillet, mens de var ganske høje. Odds på at Manchester City vinder CL er eksempelvis på 15. Det er et højt odds. Der er andre potentielle vindere, som giver endnu højere odds. Leder man efter ret sikre odds, der burde gå hjem og har man lidt tålmodighed og likviditet, så er det odds på gruppevindere man bør overveje at satse på. 
 • Odds og forventninger: Alle odds på denne side af Bookmaker.dk er fra den 16. september 2014 INDEN Champions League 2014/15 er startet. Prøv at vende tilbage om en uge eller en måned til netop denne side på Bookmaker.dk og sammenlign odds´ene på denne side med de nyeste odds fra bet365
 • Kom i gang: Få GRATIS konto i dag hos bet365 - 1000 kr bonus PLUS 500 ekstra mobil bonus.

1. Top Fakta Tips Champions League 2014/15

Bookmaker.dk vil vanen tro sætte fokus på udvalgte opgør i Champions League 2014/15. Det er især fodbold tendenser og odds fiduser, som du kan læse om. Nedenfor er angivet links til odds forslagene.

2. Vinder af Champions League 2014/15

I denne sæson mener eksperter og bookmakere, at der er reelt kun 4 bejlere til at vinde CL 2014/15. Eksperterne mener og det kunne man til dels også se sidste år, at de bedste og mest pengestærke klubber i Europa er et niveau over alle andre klubber. Klubberne der vurderes at være en tand stærkere end alle de andre er Real Madrid, Barcelona, Bayern München og Chelsea. Odds forskellene mellem dem er så markant lille, at der reelt er 25% chance for at de vinder – igen ifølge bookmakerne.
 • Skulle vi selv foreslå en kandidat blandt favorit feltet, så er det Chelsea. Odds 7,00
 • Outsider med et relativt højt odds er Manchester City. Odds 15,00

3. Champions League topscorer 2014/15

En af forudsætningerne for at blive topscorer i Champions League er, at man spiller for en klub, som kommer langt i turneringen. Der er i år efter vores analyse 5 potentielle vindere og Ronaldo, Messi og Lewandowski er alle meget gode bud. Vi tror dog ikke det bliver nogen af dem, men i stedet topscorer favorit nummer 4,5 eller 6. Vi hælder mest til, at Zlatan Ibrahimovic går målamok her i sit fodbold efterår og PSG kan godt komme meget langt i turneringen, selvom de ikke vinder den.
 • Odds på Zlatan Ibrahimovic er på 15. (Paris SG)
 • Odds på Sergio Aguero er på 17. (Manchester City)
 • Odds på Diego Costa er på 17. (Chelsea)

4. Gruppevæddemål – Hvem vinder sin gruppe i Champions League gruppespillet?

Gruppevæddemål er meget overskuelige og sammenlignet med mange andre væddemål er sandsynligheden for at oddset går hjem og man rammer plet med sin forudsigelse, meget stor. Odds på favoritterne er er naturligvis ikke høje og så alligevel.
 • I gruppe A er Atletico Madrid en klar favorit til at vinde og odds på at de får flest point af Juventus, Olympiakos og Malmø FF MEGET sandsynlig. Odds 1,90
 • I gruppe F er Bookmaker.dk også ret overbevist om, at Barcelona lige er en tand mere skarp end de andre klubber, så Meget sandsynlig. Odds 1,36.
 • I gruppe B tror alle at naturligvis vinder Real Madrid den gruppe og oddset er også enormt lavt på 1,25. Ludogorets er dog en klub der ofte har overrasket og de skal nok tage nogen point, når man mindst venter det. Liverpool er heller ikke umiddelbart en klub, der kan udelukkes. Personligt ville jeg holde nallerne fra at satse på en vinder i gruppe B.
 • I gruppe G er Chelsea med de modstandere nok den største favorit af alle klubber til at vinde sin gruppe.  Odds 1,25.

5. Nationalitet – Hvilket land vinder Champions League 2014/15

Et land kan naturligvis ikke vinde Champions League, der menes hvilket land kommer klubben fra, som vinder denne sæsons Champions League. Det er et sjovt væddemål, men det sker sjældent, at den samme klub vinder trofæet 2 år i træk. Vi tror selv mest på Chelsea, så vores bud bliver England.
 • Odds på at Champions League vinderen 2014/15 kommer fra England. Odds 3,50


 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3