top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Odds på vinder af Champions League 2014/15, topscorer og gruppevindereChampions League er den turnering, som alle professionelle fodboldspillere helst vil vinde, hvis man ser bort fra verdensmesterskabet i fodbold for landshold. Bookmaker.dk har samlet en håndfuld af odds på markeder, som med garanti vil ændre sig efterhånden som flere og flere kampe er blevet afviklet. Det er sjovt at ”fastfryse” oddsene som de ser ud INDEN nogen kampe er spillet. I de kommende måneder er denne side sjov at vende tilbage til, så man kan se hvilke odds man skulle have spillet, mens de var ganske høje. Odds på at Manchester City vinder CL er eksempelvis på 15. Det er et højt odds. Der er andre potentielle vindere, som giver endnu højere odds. Leder man efter ret sikre odds, der burde gå hjem og har man lidt tålmodighed og likviditet, så er det odds på gruppevindere man bør overveje at satse på. 
 • Odds og forventninger: Alle odds på denne side af Bookmaker.dk er fra den 16. september 2014 INDEN Champions League 2014/15 er startet. Prøv at vende tilbage om en uge eller en måned til netop denne side på Bookmaker.dk og sammenlign odds´ene på denne side med de nyeste odds fra bet365
 • Kom i gang: Få GRATIS konto i dag hos bet365 - 1000 kr bonus PLUS 500 ekstra mobil bonus.

1. Top Fakta Tips Champions League 2014/15

Bookmaker.dk vil vanen tro sætte fokus på udvalgte opgør i Champions League 2014/15. Det er især fodbold tendenser og odds fiduser, som du kan læse om. Nedenfor er angivet links til odds forslagene.

2. Vinder af Champions League 2014/15

I denne sæson mener eksperter og bookmakere, at der er reelt kun 4 bejlere til at vinde CL 2014/15. Eksperterne mener og det kunne man til dels også se sidste år, at de bedste og mest pengestærke klubber i Europa er et niveau over alle andre klubber. Klubberne der vurderes at være en tand stærkere end alle de andre er Real Madrid, Barcelona, Bayern München og Chelsea. Odds forskellene mellem dem er så markant lille, at der reelt er 25% chance for at de vinder – igen ifølge bookmakerne.
 • Skulle vi selv foreslå en kandidat blandt favorit feltet, så er det Chelsea. Odds 7,00
 • Outsider med et relativt højt odds er Manchester City. Odds 15,00

3. Champions League topscorer 2014/15

En af forudsætningerne for at blive topscorer i Champions League er, at man spiller for en klub, som kommer langt i turneringen. Der er i år efter vores analyse 5 potentielle vindere og Ronaldo, Messi og Lewandowski er alle meget gode bud. Vi tror dog ikke det bliver nogen af dem, men i stedet topscorer favorit nummer 4,5 eller 6. Vi hælder mest til, at Zlatan Ibrahimovic går målamok her i sit fodbold efterår og PSG kan godt komme meget langt i turneringen, selvom de ikke vinder den.
 • Odds på Zlatan Ibrahimovic er på 15. (Paris SG)
 • Odds på Sergio Aguero er på 17. (Manchester City)
 • Odds på Diego Costa er på 17. (Chelsea)

4. Gruppevæddemål – Hvem vinder sin gruppe i Champions League gruppespillet?

Gruppevæddemål er meget overskuelige og sammenlignet med mange andre væddemål er sandsynligheden for at oddset går hjem og man rammer plet med sin forudsigelse, meget stor. Odds på favoritterne er er naturligvis ikke høje og så alligevel.
 • I gruppe A er Atletico Madrid en klar favorit til at vinde og odds på at de får flest point af Juventus, Olympiakos og Malmø FF MEGET sandsynlig. Odds 1,90
 • I gruppe F er Bookmaker.dk også ret overbevist om, at Barcelona lige er en tand mere skarp end de andre klubber, så Meget sandsynlig. Odds 1,36.
 • I gruppe B tror alle at naturligvis vinder Real Madrid den gruppe og oddset er også enormt lavt på 1,25. Ludogorets er dog en klub der ofte har overrasket og de skal nok tage nogen point, når man mindst venter det. Liverpool er heller ikke umiddelbart en klub, der kan udelukkes. Personligt ville jeg holde nallerne fra at satse på en vinder i gruppe B.
 • I gruppe G er Chelsea med de modstandere nok den største favorit af alle klubber til at vinde sin gruppe.  Odds 1,25.

5. Nationalitet – Hvilket land vinder Champions League 2014/15

Et land kan naturligvis ikke vinde Champions League, der menes hvilket land kommer klubben fra, som vinder denne sæsons Champions League. Det er et sjovt væddemål, men det sker sjældent, at den samme klub vinder trofæet 2 år i træk. Vi tror selv mest på Chelsea, så vores bud bliver England.
 • Odds på at Champions League vinderen 2014/15 kommer fra England. Odds 3,50


 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3