top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-09-2014 Top Fakta Tips (10 stk.) til Europa League 2014/15 fodbold kampe torsdag 18. september, kampstart 18:00, 19:00 & 21:00.Europa League starter i aften 18 september 2014 – ENDELIG. Det er denne turnering dansk fodbold er repræsenteret i.  FCK og Aab er de danske klubber, som skal i ilden. FCK spiller på hjemmebane i Parken og er favoritter til at vinde over HJK Helsinki i gruppe B. Steaua Bukarest er den rumænske klub, som AaB skal krydse klinger med og det ligner en besværlig kamp på papiret, men nordjyderne har før vist, at de kan begå sig på udebane mod klubber, der burde være en for stor mundfuld.


Nedenfor er en enorm mængde statistik og tendenser, som du kan bruge til at oddse på Europa League kampene i aften.

1. Odds på FCK og AaB´s kampe i Europa League

 • FCK – HJK Helsinki  1,60  4,00  6,00 (FCK BØR vinde)
 • Steaua Bukarest  AaB 1,57  4,20  6,50
 • SPIL NU
AaB slog fornylig FCK med 1:0 på Aalborg stadion. Det er ikke en umulig opgave at vinde over Steaua Bukarest, så med lidt held kan AaB sagtens overraske. Alternativt kan man spille på Dobbeltchance på bet365 ”Uafgjort eller AaB” til odds 2,40.

2. Fakta og fodbold tendenser til Europa League kampe torsdag den 18. september 2014

Gruppe A

19:00 Borussia M'gladbach - Villarreal CF
 • Fakta: Der er blevet scoret over 2,5 mål I Villa Real´s seneste 9 kampe i træk i Europa League.
 • Tips: Spil på tendensen fortsætter for 10-ende kamp i træk til odds 2,00.
 • Fakta: Villareal har vundet 8 af de seneste 9 kampe klubben har spillet i Europa League.
 • Tips: Fortsætter Villareal med at vinde, så giver dagens 2-tal odds 3,20.
 • Spil på kampen her

Gruppe B

19:00 Club Brugge - FC Torino
 • Fakta: Torino har ikke haft scoringer imod sig i 4 Europa League kampe i træk.
 • Tips: Hvis Torino fortsætter den flotte tendens med nul scoringer imod sig, så er spillet uafgjort eller Torino vinder oplagt. Det hedder ”Uafgjort eller Torino” til odds 1,57.
 • Fakta: Club Brügge har vundet deres seneste 4 kampe i træk i Europa League sammenhæng.
 • Tips: Eftersom fakta til denne kamp kolliderer, så vil en af fodbold tendenserne stoppe i aften. Oddser du på at Club Brügge fortsætter med 5 kamp i træk som vinder, så spil 1-tallet til odds 2,40.
19:00 FC København - HJK Helsinki
 • Fakta: 5 kampe i træk er der blevet scoret OVER 2,5 mål I HJK Helsinki´s fodbold kampe i Europa League sammenhæng.
 • Tips: En fodbold kamp med FCK i Parken mod en udfordrer der kommer em en målrig kampstatistik bag sig, det skal nok blive underholdende.Det er oplagt at satse på mindst 3 soringer igen, så spil på OVER 2,5 mål til odds 1,90.

Gruppe C

19:00 Partizan Beograd - Tottenham Hotspur
 • Fakta: Tottenham´s fodbold kampe i Europa League sammenhæng har resulteret i mindst 2 mål i 14 af deres seneste 16 kampe.
 • Fakta: Der er i de seneste 5 kampe i træk i Tottenham´s Europa League kampe blevet scoret mindst 3 mål eller flere.
 • Fakta: 3 kampe i træk i Europa League regi har Partizan Beograd deltaget i fodboldkampe, hvor der er blevet scoret mindst 3 mål.
 • Tips: Ovenstående fakta antyder en tendens, der går på at mål skal vi nok forvente i dagens opgør. Afhængig af temperament og risiko villighed er der 2 odds markeder, som er sandsynlige. Spil på over 1,5 mål til odds 1,26 eller spil på over 2,5 mål til odds 1,80.
 • Spil på kampen nu

Gruppe D

19:00 NK Dinamo Zagreb - AFC Astra Giurgiu
 • Fakta: Der er blevet scoret over 2,5 mål i Dinamo Zagreb´s seneste 4 kampe i træk.
 • Tips: Fortsætter tendensen for 5´te fodbold kamp i træk i EL, så er det oddset over 2,5 mål til odds 2,05, som man skal spille på.
19:00 RB Salzburg – Celtic
 • Fakta: Der er i 5 af Celtic´s seneste 6 fodboldkampe i Europa League regi blevet scoret under 2,5 mål.
 • Tips: I aftenens fodbold kamp mellem en Østrigsk og en skotsk klub vil Celtic på udebane formentlig hælde over en mere defensiv spillestil og mest sandsynligt er derfor endnu en målknap affære, så spil på under 2,5 mål til odds 2,40.

Gruppe E

19:00 PSV Eindhoven - GD Estoril Praia
 • Fakta: Der er blevet scoret under 2,5 mål i 9 af de seneste 10 kampe, som PSV Eindhoven har spillet i Europa League.
 • Fakta: PSV Eindhoven har vundet de seneste 4 kampe i træk i Europa League.
 • Fakta: Estoril har IKKE vundet en kamp i de seneste 6 kampe, som klubben har spillet i Europa League.
 • Tips: Statistikken for PSV peger på en klub, som ikke hverken defensivt eller offensivt er gavmilde med mål. Det er med udgangspunkt i statistikken oplagt at satse på under 2,5 mål til odds 1,80. Desuden er det enormt usandsynligt at Estoril skulle kunne vinde på udebane i aften og igen med støtte fra statistikken, så er spillet dobbeltchance ”PSV vinder eller uafgjort” til odds 1,11 et odds, der er lille men så ”sikkert”, som det nu kan blive.
 • Odds er spillet på bet365
19:00 Panathinaikos - Dinamo Moskva
 • Fakta: Dinamo Moskva er ubesejret i deres 5 seneste kampe i træk i Europa League sammenhæng.
 • Tips: Fortsætter tenden med ubesejret for Dinamo for den 6´te kamp i træk hedder spillet Uafgjort eller Dinamo til odds 1,55.

Gruppe F

18:00 FK Karabakh-  AS Saint Etienne
 • Fakta: I 5 af Karabakh´s seneste 6 Europa League kampe er der blevet scoret under 2,5 mål.
 • Fakta: I 3 kampe i træk har Saint Etienne´s Europa League kampe resulteret i under 2,5 mål.
 • Tips: Begge klubber spiller målfattige kampe, så sats på det igen sker i aften til odds 1,50 på under 2,5 mål.
19:00 Dnipro petrowsk – Inter
 • Fakta: I 8 af Inter´s seneste 9 Europa League fodbold kampe, er der blevet scoret over 2,5 mål. Der er altså næsten målgaranti med Inter når de spiller – og mange af dem!
 • Fakta: Inter er et defensivt enormt godt organiseret klubhold. I 5 af klubbens seneste 6 kampe i Europa League regi har klubben holdt nullet!
 • Fakta: Inter har vundet både første OG anden halvleg i 5 af klubbens seneste 6 Europa League kampe.
 • Tips: Med udgangspunkt i ovenstående 3 fakta, så er det følgende odds, man skal spille, hvis man vurderer at tendenserne fortsætter. Spil på over 2,5 mål til odds 2,15, Spil på dobbeltchance på bet365 på ”Inter vinder eller uafgjort” til odds 1,36 og endelig Inter vinder såvel første som anden halvleg - oddset hedder” Inter vind/vind” til odds 3,60.
 • Husk livebetting på kampen i aften

3. Spil på odds her

Alle odds kan med fordel spilles på bet365 – hvis du vil spille der, hvor odds er højest. Nye kunder får 1000 kroner velkomst bonus plus 500 kroner mobil bonus.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3