top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-09-2014 Dagens “sikre” odds og 17% forrentning. Kampstart 20. september klokken 18:00Den serbiske fodbold liga Super Liga (eller 1. division) har Bookmaker.dk ikke haft på betting tips radaren før, men det har vi i dag. Oddset vi har fundet er på blot 17%, men statistikken taler også for, at dette burde være tæt på et skudsikkert spil. Læs længere nede hvorfor, der burde være fidus i at spille på netop dette odds.
  • Fakta: Red Star Belgrade eller Røde Stjerne, som vi kalder dem i Danmark har vundet deres seneste 16 hjemmekampe i træk.
  • Fakta: I sæsonen 2013/14 var Røde Stjerne´s hjemmebane statistik 14 sejre og en uafgjort med en målscore på 45:12.
  • Fakta: Røde Stjerne vandt det serbiske mesterskab sidste sæson med 72 point og nummer 2 i rækken sluttede med 71 point. Nummer 3 havde blot 48 point.
  • Fakta: Novi Pazar som er dagens modstander havde i sidste sæson en udebane statistik på 2-2-11, dvs 11 nederlag ud af 15 kampe!
  • Fakta: I sidste sæson sluttede Novi Pazar på en 8. plads med blot 39 point.
  • Fakta: Seneste 4 kampe i træk mellem disse 2 klubber er sluttet med sejre til Røde Stjerne

Spil fidus:

  • Røde Stjerne er enormt store favoritter i dagens fodbold kamp med et ”sikkert” odds forslag. Røde Stjerne bør med udgangspunkt i de statistiske fakta vinde kampen i dag, så man bør spille 1-tallet til odds 1,17.
  • Find spillet her på bet365: Fodbold -- > Europa -- > Serbien – Super Liga -- > Røde Stjerne Beograd v FK Novi Pazar
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3