top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-09-2014 Spilfidus og gratis fodbold tv til STORKAMPEN i den italienske serie A mellem AC Milan – Juventus, kampstart lørdag 20. september klokken 20:45Den italienske serie A skal I dag I gang med runde 3 og der er en italiensk STORKAMP i vente. Juventus har vundet det italienske mesterskab HVERT år siden 2011/12 sæsonen og eftersom dagens modstander AC Milan i sidste sæson blot sluttede som nummer 8 med pinlige 57 point er der langt op til Juventus, der vandt sidste år med 102 point. Juventus er i italiensk fodbold i særklasse det bedste professionelle fodbold mandskab.
 • TV info: Se denne kamp 100% gratis hos bookmakeren bet365. ALLE kampe fra den italienske Serie A bliver i dag og i morgen streamet HELT GRATIS til alle med en registreret bet365 konto. Masser af gratis fodbold!

AC Milan - Juventus

 • Fakta: 25 november 2012 vandt AC Milan på sin hjemmebane Giuseppe Meazza 1:0 over Juventus. Efterfølgende har Juventus vundet 4 kampe i træk over AC Milan. Disse 2 klubber spiller altså aldrig uafgjort mod hinanden i nyere tid!
 • Fakta: Juventus har vundet de seneste 9 kampe i serie A i træk.
 • Fakta: Der er blevet scoret UNDER 2,5 mål i 13 af Juventus seneste 16 kampe i serie A.
 • Fakta: Juventus har et enormt sikkert forsvar og har  ”holdt buret rent”  i 8 af klubbens seneste 9 kampe i serie A.
 • Fakta: AC Milan har vundet deres seneste 6 kampe i træk i serie A.
 • Fakta: I denne sæson er der inden dagens kamp spillet 2 runder i serie A. AC Milan ligger på en førsteplads med 6 point og en målscore på 8:3. Juventus ligger på en 2. plads med ligeledes 6 point og en målscore på 3:0.

Spil forslag:

 • AC Milan er storspillende i øjeblikket og har som fakta ovenfor viser vundet deres seneste 6 kampe i træk. I dag er modstanderen dog Juventus, men eftersom oddset på 1-tallet er på 3,20 så er der ENORM værdi i at satse på, at AC Milan kan vinde kampen, selvom det ikke er et sikkert spil og heller ikke vores hovedtip til denne kamp. GAMBLING TIP.
 • Har man Juventus brillerne på, så taler det for Juventus sejr at klubben har vundet de seneste 9 kampe i træk. Ligger man dertil at klubben ikke har indkasseret nogen mål i 8 af 9 af klubbens seneste serie A kampe, så er et næsten sikkert spil, hvis altså denne statistik fortsætter at spille på dobbeltchance ”Uafgjort eller Juventus” til odds 1,38. Hovedtip. SPIL DET NU
 • Det er derimod yderst interessant at spille på få mål, eftersom begge mandskaber i dag formentlig vil være tilfredse med en uafgjort og Juventus har en meget målfattig tendens i deres seneste 16 kampe. Spil på under 2,5 mål til odds 1,70. HOVEDTIP
 • Fodboldkampe kan findes her på bet365: Fodbold -- > Italien -- > Italien – Serie A -- > AC Milan v Juventus
Italiensk serie A fodbold – Se det 100% gratis – Se her hvor og hvordan

Bet365 har købt rettighederne til at vise italiensk serie A fodbold til sine registrerede brugere. Det du skal gøre, hvis du også vil se fx kampen lørdag aften mellem topklubberne AC Milan og Juventus, er at få en bet365 konto og dernæst logge ind på hjemmesiden. Klik på ”livebilleder” øverst i skærmbilledet og du har her adgang til alle sports udsendelserne herunder direkte transmitteret serie A fodbold.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3