top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
















































 

20-09-2014 Spilfidus og gratis fodbold tv til STORKAMPEN i den italienske serie A mellem AC Milan – Juventus, kampstart lørdag 20. september klokken 20:45



Den italienske serie A skal I dag I gang med runde 3 og der er en italiensk STORKAMP i vente. Juventus har vundet det italienske mesterskab HVERT år siden 2011/12 sæsonen og eftersom dagens modstander AC Milan i sidste sæson blot sluttede som nummer 8 med pinlige 57 point er der langt op til Juventus, der vandt sidste år med 102 point. Juventus er i italiensk fodbold i særklasse det bedste professionelle fodbold mandskab.
 • TV info: Se denne kamp 100% gratis hos bookmakeren bet365. ALLE kampe fra den italienske Serie A bliver i dag og i morgen streamet HELT GRATIS til alle med en registreret bet365 konto. Masser af gratis fodbold!

AC Milan - Juventus

 • Fakta: 25 november 2012 vandt AC Milan på sin hjemmebane Giuseppe Meazza 1:0 over Juventus. Efterfølgende har Juventus vundet 4 kampe i træk over AC Milan. Disse 2 klubber spiller altså aldrig uafgjort mod hinanden i nyere tid!
 • Fakta: Juventus har vundet de seneste 9 kampe i serie A i træk.
 • Fakta: Der er blevet scoret UNDER 2,5 mål i 13 af Juventus seneste 16 kampe i serie A.
 • Fakta: Juventus har et enormt sikkert forsvar og har  ”holdt buret rent”  i 8 af klubbens seneste 9 kampe i serie A.
 • Fakta: AC Milan har vundet deres seneste 6 kampe i træk i serie A.
 • Fakta: I denne sæson er der inden dagens kamp spillet 2 runder i serie A. AC Milan ligger på en førsteplads med 6 point og en målscore på 8:3. Juventus ligger på en 2. plads med ligeledes 6 point og en målscore på 3:0.

Spil forslag:

 • AC Milan er storspillende i øjeblikket og har som fakta ovenfor viser vundet deres seneste 6 kampe i træk. I dag er modstanderen dog Juventus, men eftersom oddset på 1-tallet er på 3,20 så er der ENORM værdi i at satse på, at AC Milan kan vinde kampen, selvom det ikke er et sikkert spil og heller ikke vores hovedtip til denne kamp. GAMBLING TIP.
 • Har man Juventus brillerne på, så taler det for Juventus sejr at klubben har vundet de seneste 9 kampe i træk. Ligger man dertil at klubben ikke har indkasseret nogen mål i 8 af 9 af klubbens seneste serie A kampe, så er et næsten sikkert spil, hvis altså denne statistik fortsætter at spille på dobbeltchance ”Uafgjort eller Juventus” til odds 1,38. Hovedtip. SPIL DET NU
 • Det er derimod yderst interessant at spille på få mål, eftersom begge mandskaber i dag formentlig vil være tilfredse med en uafgjort og Juventus har en meget målfattig tendens i deres seneste 16 kampe. Spil på under 2,5 mål til odds 1,70. HOVEDTIP
 • Fodboldkampe kan findes her på bet365: Fodbold -- > Italien -- > Italien – Serie A -- > AC Milan v Juventus




Italiensk serie A fodbold – Se det 100% gratis – Se her hvor og hvordan

Bet365 har købt rettighederne til at vise italiensk serie A fodbold til sine registrerede brugere. Det du skal gøre, hvis du også vil se fx kampen lørdag aften mellem topklubberne AC Milan og Juventus, er at få en bet365 konto og dernæst logge ind på hjemmesiden. Klik på ”livebilleder” øverst i skærmbilledet og du har her adgang til alle sports udsendelserne herunder direkte transmitteret serie A fodbold.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3