top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-09-2014 VILDT Nu har 7 odds spil forslag IGEN ramt plet i træk fredag og lørdagDet er gået ganske flot med odds ´ene de seneste 2 dage. Alle primære odds og hovedtips forslag har ramt plet fredag og lørdag. Nedenfor er lavet en lille opsummering, så du kan læse resultaterne i fodbold kampene, som vi lavede betting tips til med udgangspunkt i fodboldtendenser. Der er lavet links til de oprindelige artikler nedenfor og det er i orden at ærgre sig over man ikke har spillet med. :-)

Spil forslag der ramte plet (7 stk i træk!)

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3