top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-09-2014 WaauW 10 af 10 mulige betting tips i hovedtips har ramt plet i træk på Bookmaker.dk!Statistikeren på Bookmaker.dk har været god til at spotte de rigtige odds. I går var det 7 hovedtips i træk, der var gået hjem. Det var INDEN OB – SønderjyskE og FCK – Brøndby kampene blev spillet i går søndag den 21. september 2014. Hovedtipsene i disse kampe gik også hjem plus et ekstra tips til odds 3,40. Håber endnu engang at der er mange derude, uanset hvem I spiller hos, der fulgte blot nogle af vores tips. 10 af 10 mulige siden i fredags. TILLYKKE med gevinsterne.

Links til de seneste 3 tips med spilforslag der gik hjem

Plus de 7 tips der blev omtalt i går

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3