top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-09-2014 Top Fakta Tips & odds til russisk topfodbold: Torpedo Moskva – Dynamo Moskva, kampstart 22. september 2014 klokken 18:00Den russiske Premier League er ikke den, der får mest opmærksomhed af medierne, men i dag sætter vi spot på den med en kamp mellem et plausibelt tophold mod et plausibelt bundhold. Den russiske turnering er kun lige så småt startet. Se nogle meget sandsynlige odds nedenfor med udgangspunkt i fakta og fodbold statistik.
 • Fakta: Der er blevet scoret over 2,5 mål i de 6 seneste møder mellem Torpedo Moskva og Dynamo Moskva.
 • Fakta:Torpedo Moskva har tabt deres seneste 3 kampe i træk i Wischaja League.
 • Fakta: Dynamo Moskva ligger nummer 5 i den bedste russiske fodbold liga Premier League aka Wischaja League efter 7 kampe og kan med en sejr i dag over Torpedo Moskva rykke op på en delt andenplads i ligaen.
 • Fakta: Torpedo Moskva er oprykkerklub og har endnu ikke fundet sig til rette i den hårde russiske Premier League. Torpedo Moskva ligger tredjesidst i ligaen med blot 4 point efter 7 kampe.
 • Fakta: Dynamo Moskva har en målscore på 18-9. (Stærke offensivt)
 • Fakta: Torpedo Moskva har en målscore på 6-20. (Elendige defensivt)
 • Fakta: Klubberne mødte hinanden for præcis 2 år siden og fodbold kampen sluttede med en udesejr til Dynamo Moskva på 0:3.
 • Fakta: Zenit St. Petersborg vandt 9. august 2014 med cifrene 8:1 over Torpedo Moskva.

Spil forslag

 • Hvem vinder: Dynamo Moskva ser enormt farlige ud offensivt med 18 mål i de første 7 kampe. De spiller i dag på udebane mod en klub, som slet ikke er kommet i gang for alvor og desuden har tabt de seneste 3 kampe i træk. Stort set alt taler for en udesejr i dagens kamp mellem de 2 Moskva klubber og 2-tallet står i odds 1,40. Hovedtip SPIL DET HER
 • Over/Under: Ekstra tip: Zenit St Petersborg og Dynamo Moskva ville have nogenlunde den samme målscore, hvis ikke man medregnede Zenit´s 8:1 sejr over Torpedo Moskva for halvanden måned siden. I den anden lejr er Torpedo Moskva, de er den næst dårligste klub defensivt i hele ligaen og har lukket 20 mål ind i 7 kampe. Der er flest indikatorer på, at et tophold som Dynamo Moskva sætter oprykkerklubben Torpedo på plads i dag og laver en del mål. Spil på over 2,5 mål til odds 1,65.
 • Ciffertips: Ekstra tip: Hvis Dynamo kunne gøre noget lignende som Zenit (se fakta ovenfor), så er der enormt fine odds i en storsejr. 0:5 til odds 34 , 0:6 til odds 67 og 0:7 til odds 151.
 • Alle odds kan med fordel spilles her: www.bet365.com (1000 kr bonus + 500 kr mobil bonus)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3