top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

24-09-2014 Top Fakta Tips & spil fiduser: Chelsea – Aston Villa, kampstart 27. september 2014 klokken 16:00Chelsea er nummer 1 i Premier League efter 5. runder og lørdagens modstander Aston Villa er nummer 3, så der bliver tale om en TOPKAMP i engelsk fodbold. I sidste sæson sluttede Aston Villa med en placering i bunden af Premier League, mens Chelsea i denne sæson regnes for at være et af verdens stærkeste klubhold og et varmt bud på en Champions League vinder. I sidste sæson sluttede Chelsea på en tredjeplads i Premier League blot 4. point efter 1. pladsen, så dagens kamp i dag er en topkamp javist, men alligevel kan man godt konstatere, at det er en potentiel topkandidat til at vinde ligaen mod en af kandidaterne i nedrykningskampen. Se hvilket odds Bookmaker.dk har fundet, som regnes for det bedste betting forslag til denne fodbold kamp længere nede på siden.
 • Chelsea har vundet 24 ud af deres seneste 29 hjemmekampe i Premier League. (Stærk hjemmebane)
 • 4 ud af klubbernes 5 seneste kampe mod hinanden er sluttet med OVER 2,5 mål.
 • 2 af klubbernes seneste kampe var meget målrige på henholdsvis 6 mål og 8 mål.
 • 23. februar 2012 vandt Chelsea 8:0 over Aston Villa.
 • Chelsea er en af 4 topkandidater til at vinde Champions League.
 • Chelsea ligger nummer 1 i Premier League med 13 point efter at have spillet 5 kampe.
 • Aston Villa er ligeledes top klub i øjeblikket og indtager i øjeblikket 3. pladsen med sine 10. point.
 • Chelsea har en målscore på 16:7 i denne sæson. (Klubben har scoret 16 mål i blot 5 kampe!!!)
 • Aston Villa har en målscore på 4:4.
 • Chelsea´s hjemmebane statistik for sidste sæson var 15-3-1. I denne sæson har klubben vundet ALLE sine hjemmekampe.
 • Aston Villa´s udebane statistik sidste år var 4-5-10. (Klubben taber over halvdelen af sine udekampe)
 • Aston Villa´s udebane statistik i dene sæson er 2 sejre. Begge kampe blev vundet 0:1 over henholdsvis Liverpool og Stoke.

Spilfiduser

 • Over/Under: Spørgsmålet i denne kamp er om Aston Villa er i stand til at stå for det enorme pres på Stamford Bridge stadion, når Diego Costa og co. kommer stormende. Aston Villa har indtil nu haft en fremragende sæson start og den nuværende 3. plads i Premier League er enormt flot. Aston Villa har dog et meget usikkert fundament og 4:4 i målscore efter 5. kampe lugter langt væk af en klub, som ikke sprudler frem på banen. Chelsea er dog så stærke i år, at de på hjemmebane mod Aston Villa ikke kan holde deres enormt profil stærke spillere nede. Cesc Fabregas, Eden Hazard, Andre Schürle, Didier Drogba og endelig Diego Costa. Alle disse profiler er garanter for en kamp, der bliver enormt seværdig uanset modstanderen og med 16 mål i blot 5 kampe PLUS en indbyrdes statistik mellem disse 2 klubber, hvor 4 ud af 5 kampe de seneste 2 år er blevet med over 2,5 mål gør, at det er meget sandsynligt at denne kamp i kraft af Chelsea´s kvaliteter bliver målrig. Spil på over 2,5 mål til odds 1,60. Hovedtip SPIL DET HER
 • Hvem vinder kampen: Chelsea vinder kampen og spørgsmålet er med hvor mange mål. 1-tallet giver odds 1,20.
 • Alle odds kan med fordel blive spillet på www.bet365.com

Stillingen i Premier League

Lidt info om bet365

 • Ciffertips: På bet365 er det som altid ”Målløst giver pengene tilbage” , så det er muligt at satse på en masse forskellige resultater og ender kampen alligevel uden nogen scoringer, så får man pengene tilbage.
 • Livebetting: Spil på kampen mens du ser den på tv.
 • Nye kunder: 1000 kroner + ekstra 500 kroner til mobil. Få gratis konto her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3