top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-09-2014 Top Fakta Tips KNVB Cup: PSV Eindhoven – FC Utrecht, kampstart 25. september 2014 klokken 20:45Denne torsdag 25. september 2014 vender vi odds blikket mod Holland og KNVB Cup. I Holland er der i øjeblikket én klub, der skiller sig ud fra alle de andre. Det er PSV Eindhoven, som er enormt farlige offensivt. Det vil vi satse på fortsætter. Desuden har dagens modstander FC Utrecht enormt store vanskeligheder historisk set på udebane mod PSV. Læs nedenfor hvad fiduserne går ud på og spil på 2 sandsynlige odds, der tager udgangspunkt i dagsform, indbyrdes historik og fodbold tendenser.
 • Fakta: PSV har vundet de seneste 16 hjemmekampe i træk mod FC Utrecht i alle turneringer!!!
 • Fakta: PSV har spillet uafgjort ved halvleg og dernæst vundet 2. halvleg og kampen i de seneste 5 kampe i træk mod FC Utrecht.
 • Fakta: Der er blevet scoret OVER 2,5 mål i PSV Eindhovens seneste 11. kampe i træk i KNVB Cup, som kampen i dag også spilles i.
 • Fakta: Der er blevet scoret UNDER 2,5 mål i FC Utrechts seneste 3 kampe i træk.
 • Fakta: I 2013 og 2014 har PSV Eindhoven og FC Utrecht mødt hinanden 3 gange. Alle kampe er vundet af PSV Eindhoven.
 • Fakta: 15. december 2013 tabte FC Utrecht på sit stadion Galgenwaard med cifrene 1:5 til PSV Eindhoven.
 • Fakta: I den hollandske Æresdivisionen ligger PSV Eindhoven efter 6. runder på en suveræn førsteplads med 15 point og har en målscore på 19:6.
 • Fakta: I Æresdivisionen ”bomber” PSV i øjeblikket målene ind og har i gennemsnit scoret over 3 mål pr. kamp.
 • Fakta: I PSV´s 3 første kampe i denne sæson på hjemmebane har de scoret 12 mål, dvs. et gennemsnit på 4 mål pr. kamp!!!
 • Fakta: FC Utrecht har i denne sæson i Æresdivisionen en målscore efter 6 kampe på 6:7 og ligger med sine 10 point på en 7. plads.
 • Fakta: I sidste sæson 2013/14 sluttede PSV på en 4. plads med 59 point, mens FC Utrecht sluttede midt i tabellen med 41 point.

Spilfiduser fra Bookmaker.dk:

 • Hvem vinder kampen: Hovedtip: PSV er fremragende i øjeblikket og topper den hollandske Æresdivision. Dagens modstander har det desuden enormt svært mod PSV i det hele taget og har PSV hjemmebane, så har resultatet været det samme i adskillige fodbold kampe i træk. Odds på at tendensen fortsætter med at PSV vinder på hjemmebane for 17. kamp i træk over FC Utrecht. Odds på et sandsynligt 1-tal er på 1,30.
 • Over/Under: Ekstra tip: PSV har i den hollandske bedste fodboldrække Æresdivisionen scoret 19 mål i 6 kampe. 12 af målene er scoret i 3 hjemmekampe. PSV er i denne sæson ganske enkelt målfarlige som ingen andre hollandske klubber er blot i nærheden af. Ajax har fx med 11 scoringer andenflest mål på scoringskontoen. Ligger man dertil at PSV i KNVB Cup 11. kampe i træk har spillet kampe, hvor der er scoret over 2,5 mål i alle kampene, så odds på at dagens 12. kamp i træk endnu engang bliver på OVER 2,5 mål til odds 1,44.
 • Spil her: Alle odds er fundet og spillet hos bookmakeren bet365.

Se fodboldkampen PSV Eindhoven – FC Utrecht,  GRATIS

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3