top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-09-2014 Oddset tips til Tippeligaen: Rosenborg – Aalesund, kampstart 28. september 2014 klokken 20:00Denne søndag 28. september 2014 er det den norske Tippeligaen, som vi vil gøre opmærksom på. Rosenborg var/er den norske pendant til FCK i Danmark, men klubben har ikke siden 2010 vundet det norske mesterskab. Klubben er dog i øjeblikket inde i en ganske stabil periode på hjemmebanen Lerkendal og dagens modstander har de seneste mange, mange kampe i træk været garant for meget målrige fodboldkampe. Se hvad der er søndagens mest oplagte og sandsynlige odds.
  • 7 af Rosenborgs seneste 8 kampe i den norske Tippeligaen er sluttet med 3 mål eller flere.
  • I de seneste 9 hjemmekampe i træk er fodbold kampene mellem Rosenborg og Aalesund på Lerkendal stadion sluttet med minimum 3 scoringer.
  • Rosenborg har vundet de seneste 6 hjemmekampe i træk i Tippeligaen på deres stadion Lerkendal.
  • Rosenborg sluttede sæson 2013 med en andenplads.
  • Rosenborg er i sæson 2014 efter 25. kampe nummer 4 med 42 point.
  • Aalesund sluttede sæson 2013 med en 4.plads.
  • Aalesund er i sæson 2014 efter 24. kampe nummer 10 med 28. point.

Oddset fiduser og tips til Tippe ligaen

  • Hovedtip: Statistikken mellem disse 2 klubber antyder, at vi kan forvente mange mål i dagens norske fodbold kamp i Tippeligaen. Spiller Rosenborg kampe i den nationale liga, så viser statistikken fra de seneste 8 kampe, at 7 ud af 8 kampe er sluttet med mindst 3 mål. Lægger man dertil, at der i opgørene mellem dagens modstander Aalesund og Rosenborg 9 hjemmekampe i træk har været  målrige møder, så er et spil på at tendensen fortsætter i kamp nummer 10 et sandsynligt bud. Spil på over 2,5 mål til odds 1,47. SPIL DET HER
  • Ekstra tip: Lige med undtagelse af sidste sæson, så har Molde siddet på tronen i norsk topfodbold siden 2011. I denne sæson ligger Molde også allerede suverænt i spidsen og Rosenborg og de andre kandidater til topplaceringerne halser efter. Rosenborg blev sidst mestre i 2010 og siden dengang har klubben kæmpet hårdt for at komme øverst på skamlen igen – uden held. Lerkendal stadion er dog et fort og det er sjældent, at modstander klubberne får point med herfra. I sidste sæson var kamp statistikken for Rosenborg på hjemmebane på 9-5-1 og i denne sæson har klubben vundet de seneste 6 hjemmekampe i træk, som også fremgår af fakta ovenfor.  Oddset på 1-tallet til 1,44 er et godt bud. Bedste odds fundet her
  • Find odds her: bet365 -- > Fodbold  -- > Norge  -- > Norge – Tippeligaen -- > Rosenborg – Aalesund
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3