top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-09-2014 Oddset tips til Tippeligaen: Rosenborg – Aalesund, kampstart 28. september 2014 klokken 20:00Denne søndag 28. september 2014 er det den norske Tippeligaen, som vi vil gøre opmærksom på. Rosenborg var/er den norske pendant til FCK i Danmark, men klubben har ikke siden 2010 vundet det norske mesterskab. Klubben er dog i øjeblikket inde i en ganske stabil periode på hjemmebanen Lerkendal og dagens modstander har de seneste mange, mange kampe i træk været garant for meget målrige fodboldkampe. Se hvad der er søndagens mest oplagte og sandsynlige odds.
  • 7 af Rosenborgs seneste 8 kampe i den norske Tippeligaen er sluttet med 3 mål eller flere.
  • I de seneste 9 hjemmekampe i træk er fodbold kampene mellem Rosenborg og Aalesund på Lerkendal stadion sluttet med minimum 3 scoringer.
  • Rosenborg har vundet de seneste 6 hjemmekampe i træk i Tippeligaen på deres stadion Lerkendal.
  • Rosenborg sluttede sæson 2013 med en andenplads.
  • Rosenborg er i sæson 2014 efter 25. kampe nummer 4 med 42 point.
  • Aalesund sluttede sæson 2013 med en 4.plads.
  • Aalesund er i sæson 2014 efter 24. kampe nummer 10 med 28. point.

Oddset fiduser og tips til Tippe ligaen

  • Hovedtip: Statistikken mellem disse 2 klubber antyder, at vi kan forvente mange mål i dagens norske fodbold kamp i Tippeligaen. Spiller Rosenborg kampe i den nationale liga, så viser statistikken fra de seneste 8 kampe, at 7 ud af 8 kampe er sluttet med mindst 3 mål. Lægger man dertil, at der i opgørene mellem dagens modstander Aalesund og Rosenborg 9 hjemmekampe i træk har været  målrige møder, så er et spil på at tendensen fortsætter i kamp nummer 10 et sandsynligt bud. Spil på over 2,5 mål til odds 1,47. SPIL DET HER
  • Ekstra tip: Lige med undtagelse af sidste sæson, så har Molde siddet på tronen i norsk topfodbold siden 2011. I denne sæson ligger Molde også allerede suverænt i spidsen og Rosenborg og de andre kandidater til topplaceringerne halser efter. Rosenborg blev sidst mestre i 2010 og siden dengang har klubben kæmpet hårdt for at komme øverst på skamlen igen – uden held. Lerkendal stadion er dog et fort og det er sjældent, at modstander klubberne får point med herfra. I sidste sæson var kamp statistikken for Rosenborg på hjemmebane på 9-5-1 og i denne sæson har klubben vundet de seneste 6 hjemmekampe i træk, som også fremgår af fakta ovenfor.  Oddset på 1-tallet til 1,44 er et godt bud. Bedste odds fundet her
  • Find odds her: bet365 -- > Fodbold  -- > Norge  -- > Norge – Tippeligaen -- > Rosenborg – Aalesund
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3