top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

28-09-2014 Oddset tips til Tippeligaen: Rosenborg – Aalesund, kampstart 28. september 2014 klokken 20:00Denne søndag 28. september 2014 er det den norske Tippeligaen, som vi vil gøre opmærksom på. Rosenborg var/er den norske pendant til FCK i Danmark, men klubben har ikke siden 2010 vundet det norske mesterskab. Klubben er dog i øjeblikket inde i en ganske stabil periode på hjemmebanen Lerkendal og dagens modstander har de seneste mange, mange kampe i træk været garant for meget målrige fodboldkampe. Se hvad der er søndagens mest oplagte og sandsynlige odds.
  • 7 af Rosenborgs seneste 8 kampe i den norske Tippeligaen er sluttet med 3 mål eller flere.
  • I de seneste 9 hjemmekampe i træk er fodbold kampene mellem Rosenborg og Aalesund på Lerkendal stadion sluttet med minimum 3 scoringer.
  • Rosenborg har vundet de seneste 6 hjemmekampe i træk i Tippeligaen på deres stadion Lerkendal.
  • Rosenborg sluttede sæson 2013 med en andenplads.
  • Rosenborg er i sæson 2014 efter 25. kampe nummer 4 med 42 point.
  • Aalesund sluttede sæson 2013 med en 4.plads.
  • Aalesund er i sæson 2014 efter 24. kampe nummer 10 med 28. point.

Oddset fiduser og tips til Tippe ligaen

  • Hovedtip: Statistikken mellem disse 2 klubber antyder, at vi kan forvente mange mål i dagens norske fodbold kamp i Tippeligaen. Spiller Rosenborg kampe i den nationale liga, så viser statistikken fra de seneste 8 kampe, at 7 ud af 8 kampe er sluttet med mindst 3 mål. Lægger man dertil, at der i opgørene mellem dagens modstander Aalesund og Rosenborg 9 hjemmekampe i træk har været  målrige møder, så er et spil på at tendensen fortsætter i kamp nummer 10 et sandsynligt bud. Spil på over 2,5 mål til odds 1,47. SPIL DET HER
  • Ekstra tip: Lige med undtagelse af sidste sæson, så har Molde siddet på tronen i norsk topfodbold siden 2011. I denne sæson ligger Molde også allerede suverænt i spidsen og Rosenborg og de andre kandidater til topplaceringerne halser efter. Rosenborg blev sidst mestre i 2010 og siden dengang har klubben kæmpet hårdt for at komme øverst på skamlen igen – uden held. Lerkendal stadion er dog et fort og det er sjældent, at modstander klubberne får point med herfra. I sidste sæson var kamp statistikken for Rosenborg på hjemmebane på 9-5-1 og i denne sæson har klubben vundet de seneste 6 hjemmekampe i træk, som også fremgår af fakta ovenfor.  Oddset på 1-tallet til 1,44 er et godt bud. Bedste odds fundet her
  • Find odds her: bet365 -- > Fodbold  -- > Norge  -- > Norge – Tippeligaen -- > Rosenborg – Aalesund
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3