top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-09-2014 Champions League 2014/15 RUNDE 2, DEL 1 med fakta, spil forslag og fiduser: Chelsea FC, Manchester City, FC Porto, Paris St Germain, FC Barcelona, Bayern München, kampstart 30. september klokken 20:45Denne tirsdag den 30. september 2014 er der endelig Champions League fodbold igen. Giganterne i europæisk fodbold mødes i runde 2 og ofte er der nogle ganske forudsigelige odds, idet niveau forskellene mellem topklubberne til tider er ret stor. I første runde var der ikke nogen markante overraskelser, idet 3 af de 4 forhåndsfavoritter til at vinde Champions League alle fik 3 point.

Lidt forhåndsviden

Fakta og odds spil forslag

20:45 Paris St Germain - FC Barcelona

 • Fakta: PSG har i de seneste 3 møder med Barcelona spillet uafgjort.
 • Spil forslag: Fortsætter tendensen med at disse 2 storklubber fra henholdsvis Frankrig og Spanien deler et point hver, så er det et ”X” kampen slutter med i dag til lukrative odds 3,75.
 • Fakta: PSG er ubesejret I 17 af 19 af deres seneste Champions League kampe!!!
 • Spil forslag: Spil på at PSG vinder eller får uafgjort til odds 1,85.
 • Fakta: Der er blevet scoret under 2,5 mål i hver eneste kamp i Barcelona´s seneste 3 kampe i Champions League sammenhæng.
 • Spil forslag: Odds på at tendensen i dagens kamp fortsætter og spil på under 2,5 mål til odds 2,00.
 • Bedste odds her

20:45 Sporting Lissabon - Chelsea FC

 • Fakta: Sporting har spillet uafgjort i deres 5 seneste kampe i træk i Champions league sammenhæng.
 • Spil forslag: Spil på at Sporting fortsætter med et uafgjort resultat for sjette kamp i træk til odds 3,80 på et ”X”.
 • Spil odds her

20:45 Manchester City - AS Roma

 • Fakta: Manchester City har spillet uafgjort ved halvleg og tabt kampen i ordinær tid i deres seneste 3 fodbold kampe i træk i Champions League sammenhæng.
 • Spil forslag: Sats på at denne tendens fortsætter for 4. kamp i træk for Manchester City. Det odds man skal spille på eksempelvis bet365 hedder Manchester City uafgjort/ taber til odds 11.
 • Fakta: Der er blevet scoret over 2,5 mål i 7 af Roma´s seneste 8 kampe i Champions League.
 • Spil forslag: Odds på endnu et målrigt opgør med Roma og spil på over 2,5 mål til odds 1,65.
 • Flest markeder på Champions League odds her

20:45 FC Shakhtar Donetsk - FC Porto

 • Fakta: FC Porto har holdt buret rent i klubbens seneste 3 Champions League kampe i træk.
 • Spil forslag: Oplagt at spille på at Porto kan fortsætte denne flotte statistik, så et sandsynligt odds er defor ”Porto vinder/ uafgjort til odds 1,55.
 • Fakta: Porto har vundet de seneste 3 kampe i træk i Champions League sammenhæng.
 • Spil forslag: Udesejr til Porto og et 2-tal giver odds 3.

20:45 FC Schalke 04 - NK Maribor

 • Fakta: Maribor er ubesejret I deres seneste 7 kampe I træk I Champions League sammenhæng. Desudn har klubben en verdensklasse målmand i Jasmin Handanovic.
 • Spil forslag: Spil på at Maribor vinder eller får uafgjort i dobbeltchancen på bet365 til aldeles fremragende odds 3,50.
 • Fakta: Der er blevet scoret under 2,5 mål i 7 af Maribor´s seneste 8 Champions League kampe.
 • Spil forslag: Fortsætter tendensen med få mål, så spil på under 2,5 mål til odds 2,35.

18:00 CSKA Moskva - Bayern München

 • Fakta: CSKA Moskva har tabt bade 1. halvleg og kampen i 6 af 8 af de seneste kampe i Champions League sammenhæng.
 • Spil forslag: I dag skal klubben spille mod Bayern München og oddset på bet365 på at denne tendens fortsætter kan findes her: Hovedmarkeder -- > halvleg/fuldtid -- > Bayern München – Bayern München og oddset er på 1,80.
 • Fakta: CSKA har tabt de seneste 5 kampe i træk i Champions League sammenhæng.
 • Spil forslag: Spil på 2-tallet og at bayern München vinder til odds 1,33
 • Fakta: I CSKA Moskva´s seneste 8 kampe i træk er alle kampene sluttet med mindst 3 scoringer ialt.
 • Spil forslag: Spil på at dagens opgør mellem CSKA Moskva og Bayern München følger tendensen og odds på over 2,5 mål til oddset 1,60.
 • Husk livebetting på denne kamp!

Spil fiduser:

 • Hovedtip: Dagens mest sandsynlige odds. Kig på fakta ovenfor for CSKA Moskva og Bayern München. Dette er nok dagens mest sandsynlige 2-tal til odds 1,33.
 • Hovedtip: Bate Borisov blev ””slagtet”” med 6:0 i sidste spillerunde i Champions League. Dagens modstander Shaktar Donetsk har hjemmebane, så små favoritter alene af den grund. Vi er dog ret overbeviste om, at med den form FC Porto har vist, så er et meget sandsynligt odds at Porto som minimum får 1 point med hjem fra Arena Lviv i Ukraine. Spil i dobbeltchancen på Porto vinder/uafgjort til odds 1,55.
 • Hovedtip: Champions League er eksamens dag for verdens bedste fodbold spillere. Den mest interessante fodbold kamp i dag for de fleste er uden tvivl PSG mod Barcelona. Barcelona er som ALTID forhåndsfavoritter, men i dag spiller de på udebane PLUS fakta for PSG peger i en helt anden retning. Vores tip til denne kamp er derfor at spille på dobbeltchancen PSG vinder eller uafgjort til odds 1,85.  PSG er desuden i sin hjemlige liga i Frankrig Le Championnat ubesejret 8 kampe i træk.
 • Alle odds bliver spillet herOdds på Champions League kampene

I dag den 30. september 2014 er der 8 kampe i Champions League. Se nyeste odds her


---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3