top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-10-2014 Champions League 2014/15 RUNDE 2, DEL 2 med fakta, spil forslag og fiduser: Real Madrid, Atletico Madrid, Arsenal, Dortmund, Kampstart 1. oktober 2014 klokken 20:45Alle 3 spil fiduser i går til Champions League fodbold kampene ramte plet, så fakta og de mest indlysende fodbold tendenser fortsatte. I dag onsdag er odds ´ene der burde gå hjem i den lave ende, men de er også alle enormt sandsynlige. Det er blandt andet et odds til topkampen Atletico Madrid – Juventus, som burde gå hjem. En anden kamp med et enormt sandsynligt udfald i vente er publikums favoritten Ludogorets – Real Madrid. Vores hovedtip i denne kamp går ikke på hvem der vinder kampen, læs længere nede hvor der er mere fidus i at placere din indsats.
 • Vigtig info: Alle 3 hovedtips i spilfiduser i går gik hjem IGEN. Søndag, mandag og tirsdag -- > 7 på stribe
 • Kom igang: Vores favorit bookmaker hedder bet365. Få selv din egen gratis konto i dag og spil med HER. (1000 kroner bonus PLUS ekstra 500 kroner mobil bonus)

Spil forslag til odds begrundet i fakta

20:45 Atletico Madrid - Juventus

 • Fakta: Atletico Madrid på hjemmebane er nærmest uovervindelige. De vandt det spanske mesterskab sidste år foran forhåndsfavoritterne Real Madrid og Barcelona. Hjemmebane statistikken for sidste sæson er 15 sejre, 4 uafgjort og nul nederlag i Primera Division. I denne sæson 2014/15 er der indtil nu blot spillet 3. kampe i den hjemlige spanske liga og Atletico er på hjemmebane stadigvæk ubesejret i ligaen.
 • Fakta 2: Målscore på hjemmebane i 19 kampe for Atletico Madrid i sidste sæson er 49-10. Klubben var den suverænt mest sikre klub defensivt.
 • Spil forslag: Atletico Madrid på hjemmebane bliver meget sjældent besejret – nærmest aldrig. Enormt sandsynligt odds på at Juventus i dagens kamp heller ikke formår at vinde og spil på dobbeltchancen hos bet365 ”Atletico Madrid vinder/ uafgjort” til odds 1,30.

20:45 Ludogorets Razgrad - Real Madrid

 • Fakta: Real Madrid har vundet 12 af deres seneste 15 kampe i Champions League.
 • Odds på tendensen fortsætter: Meget sandsynligt at Real madrid snupper udesejren i dag og 2-tallet giver oddset 1,20.
 • Fakta 1: I Ludogorets fodbold kampe i blandede turneringer er der scoret 25 mål ialt i 7 kampe siden 27. august. Det er i gennemsnit 3,5 mål pr. fodbold kamp.
 • Fakta 2: I Real Madrid´s fodbold kampe i blandede turneringer er der ialt scoret 35 mål i blot 7 kampe siden 25. august 2014. Det er i gennemsnit 5 mål pr. kamp!!!!!!!!
 • Spil forslag: Real Madrid er enormt store favoritter til at vinde denne kamp. I vores optik er sandsynligheden for mange mål endnu større – se blot fakta ovenfor – og når Cristiano i voldsomt scoringshumør kommer på besøg med sine offensive venner, så er odds på over 2,5 mål på 1,36 en gave fra bookmakerne. Højeste odds HER

20:45 Arsenal FC - Galatasaray Istanbul

 • Fakta 1: I Arsenal´s seneste 8 kampe i træk i Champions League er der totalt scoret maksimum 2 mål.
 • Odds på tendensen fortsætter: Spil på at tendensen fortsætter i onsdagens Champions League fodbold kamp mellem Arsenal – Galatasaray og odds på UNDER 2,5 mål til oddset 2,05.
 • Fakta 2: I Galatasaray´s seneste 4 kampe i træk er der scoret under 2,5 mål i Champions League regi.
 • Odds på tendensen fortsætter: Fortsætter tendensen for Galatasaray med få mål, så spil på UNDER 2,5 mål til odds 2,05.

20:45 Anderlecht - Borussia Dortmund

 • Fakta: Anderlecht har 9 kampe i træk ikke vundet en kamp I Champions League regi.
 • Odds på tendensen fortsætter: Odds på at den negative tendens fortsætter for 10- ende kamp i træk og spil på dobbeltchancen Anderlecht taber/uafgjort til odds 1,17.

18:00 Zenit St.petersborg - AS Monaco

 • Fakta 1: Zenit har ”holdt nullet” de seneste 4 kampe i træk i Champions League regi.
 • Odds på tendensen fortsætter: Et meget sandsynligt udfald i dagens kamp for 5´te kamp i træk er derfor spillet i dobbeltchancen på bet365 der hedder ”Zenit vinder/uafgjort” til odds 1,17.
 • Fakta 2: Zenit har vundet de seneste 4 kampe I træk I Champions League turneringen.
 • Odds på tendensen fortsætter: Odds på at Zenit vinder den 5´te kamp i træk til favorit oddset 1,70.
 • Fakta 3: Zenit har vundet både i første og anden halvleg i de seneste 3 kampe i træk i Champions League regi.
 • Odds på tendensen fortsætter: Odds i halvleg/fuldtid markedet på bet365 hedder ”Zenit vinder/vinder” til odds 2,50.

Spil fiduser:

 • Over/Under: Hovedtip:  Ludogorets har vundet The Double i Bulgarien sidste sæson, så klubben har opnået det samme som AaB i Danmark. AaB gik ikke videre til Champions League gruppespillet, hvilket Ludogorets har gjort og i dag skal de endnu engang møde en af Europa´s topklubber. De tabte i 1. runde mod Liverpool i en kamp, Ludogorets burde have fået uafgjort i. Det gjorde de ikke. I dag spiller de på hjemmebane mod Real Madrid. En kamp som ALLE forventer, at Real Madrid vinder.  Det mest interessante odds til denne kamp er dog ikke at Real madrid vinder til odds 1,20. Bookmaker.dk´s hovedtip til denne kamp er derimod at spille på over 2,5 mål til odds 1,36. I fakta ovenfor kan du læse, at Ludogorets i blandede turneringer i deres seneste 7 kampe har deltaget i opgør, hvor der i gennemsnit er scoret 3,5 mål pr. kamp, mens det for Real Madrid´s vedkommende er 5 mål pr. kamp.
 • Dobbeltchancen: Hovedtip: Atletico Madrid tabte overraskende i 1. runde med 3:2 på udebane mod Olympiakos. I dag på hjemmebane SKAL der point på kontoen og helst 3 af slagsen. Det mest sandsynlige resultat i dagens kamp er, at Juventus IKKE vinder, så spil det ”sikre” i dobbeltchance på bet365 der hedder Atletico vinder/ uafgjort. Oddset er på 1,30.
 • Ekstra tip: Kombiner alle single tips ovenfor og lav en triple 1,2 X 1,36 X 1,3 = Odds 2,12
 • Alle odds kan med fordel spilles her

Odds på alle onsdagens Champions League kampe den 1. oktober 2014

Se de nyeste odds her på bet365: Fodbold -- > Champions League

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3