top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-10-2014 Landskampen med optakt, odds og tips forslag: Albanien – Danmark , kampstart lørdag den 11. oktober 2014 klokken 20:45Danmark vandt for lidt over en måned siden 2:1 over Armenien i Parken. Sejren betød, at Danmark ligger nummer 1 i sin EM kvalifikations gruppe I. I lørdagens EM kval. kamp er det Albanien, som Danmark skal forsøge at hente 3 point imod. Danmark er på forhånd knebne favoritter til at vinde trods udebane på Elbasan Arena stadion. Se optakt og odds muligheder til dagens set med danske øjne mest interessante fodboldkamp. I morgen eller mandag kommer en ny optakts artikel til Danmark - Portugal.

1. Fakta og fodbold tendenser for Danmark og Albanien

 • Fakta: Indbyrdes kampe - Danmark og Albanien har mødt hinanden 4 gange i nyere tid. Siden 2004 har Danmark vundet 3 kampe og spillet 1 uafgjort.
 • Odds på tendensen fortsætter: ”Uafgjort eller Danmark” til odds 1,28.
 • Fakta: Danmark vandt sin første kamp i gruppe I med 2:1 over Armenien.
 • Fakta: I Danmarks første landskamp mod Armenien havde det danske landshold en klar overvægt i både chancer og afslutninger. Kampen burde være vundet med mere end blot 2:1, se grafik nedenfor.
 • Fakta: Albanien vandt sensationelt sin første kamp på udebane 0:1 over Portugal, som IKKE havde verdensstjernen Ronaldo med.
 • Fakta: Albanien vandt over Portugal javist, men prøv at se grafikken lidt længere nede på denne side. Portugal havde 16 afslutninger mod Albaniens ene, der førte til en scoring!!!
 • Fakta: Siden 15. oktober 2013 har Albanien spillet 7 kampe. 6 kampe er sluttet med UNDER 2,5 mål og den ene kamp, der er sluttet med 3 mål, er i venskabskampen mod San Marino. (San Marino tabte torsdag 5:0 til England – med andre ord San Marino er et enormt svagt landshold)

2. Spilfiduser

 • Over/Under - Hovedtip: Albanien er enormt effektive til at lukke af foran eget mål. I det seneste år er 6 ud af 7 kampe sluttet med under 2,5 mål og det er overvejende sandsynligt at kampen igen i dag mod Danmark bliver med få mål. Spil på under 2,5 mål til odds 1,53.
 • Dobbeltchancen - Hovedtip: Spil på uafgjort eller Danmark vinder – det er meget sandsynligt til odds 1,28. SPIL DET HER
 • Hvem vinder kampen - Ekstra tip: I løbet af de seneste 10 år har Albanien og Danmark mødt hinanden 4 gange. Danmark har vundet 3 af kampene og en enkelt er sluttet 1:1. Danmark er favoritter i øjeblikket og Albanien var enormt heldige med at vinde over Portugal i første gruppekamp. Kan Albanien være så heldige 2 kampe i træk – næppe. Spil på et lukrativt 2-tal med odds 2,25.
 • Ciffertips – Ekstra tips: Det mest sandsynlige resultat er 0:0 til odds 7 eller 0:1 til odds 6.
 • Kom i gang: Alle odds er fundet hos denne bookmaker her3. Danmark vinder eller får uafgjort

I spilfiduser ovenfor kan du læse, at statistikken taler for at Danmark IKKE taber i dag. Spil på det og få et "sikkert" odds på 1,28. Eller gå ALL In og sats på dansk sejr til odds 2,25. Højeste odds er fundet her.

4. Drømmescenariet

Morten Olsen har inden kampen udtalt, at drømmescenariet er følgende. Danmark vinder i aften over Albanien og på tirsdag vinder Danmark i Parken på hjemmebane over Portugal. Sker det, vil Danmark være 9 point foran Portugal i en gruppe, hvor alle lande skal spille 8 kampe ialt. Danmark vil hvis det kommer til at ske allerede være et stort skridt videre mod EM billetterne til slutrunden i Frankrig i 2016. Spil på dansk sejr her

5. Stillingen i gruppen

Danmark ligger nummer 1 og favoritten i gruppen Portugal ligger i øjeblikket nummer sjok!!! 

6. Danmark – Armenien – kampstatistik

I Danmarks første EM kvalifikationskamp var der klasseforskel mellem Danmark og Armenien. Danmark havde 15 afslutninger mod Armeniens blot 4. I lørdagens kamp kan man forvente noget tilsvarende.

7. Portugal – Albanien kampstatistik

Nedenstående statistik viser hvilket mirakel Albanien formåede at skabe i deres første EM kvalifikationskamp mod Portugal. Selv uden Ronaldo på landsholdet var Portugal i stand til at tilspille sig 16 afslutninger. Præcisionen manglede og Portugal tabte ufortjent 0:1 mod et stærkt defensivt albansk landshold. Derfor - som spilfiduser ovenfor også fremhæver --> forvent en fodboldkamp i dag med få mål. Spil på under 2,5 mål her

8. Den danske landsholdstrup mod Albanien og Portugal den 11. og 14. oktober 2014

Det danske landshold har i øjeblikket fodboldspillere fra nogle af verdens bedste fodbold ligaer. Desuden er vores landshold kendetegnet ved at have mange unge særdeles gode spillere, som allerede har vist tænder både på landsholdet og på klubholdet. På den offensive front er Christian Eriksen fra Tottenham vanvittigt god og ikke mindst hans frispark er et vigtigt våben for Danmark. Pierre Emile Højbjerg fra Bayern München og Lasse Schöne fra Ajax Amsterdam er også begge profiler, som i de kommende 2 landskampe ligeledes kan vise sig at være kampafgørende. 

9. Navne og fodboldklubber

De danske landsholds fodbold spillere med navn og klubber.
 • Jesper Hansen, Evian Thonon Gaillard
 • Kasper Schmeichel, Leicester City FC (Premier League)
 • Stephan Andersen, FC København
 • Andreas Bjelland, FC Twente            
 • Daniel Agger, Brøndby IF                    
 • Jores Okore, Aston Villa FC               
 • Kian H. Hansen, FC Nantes Atlantique                       
 • Lars Jacobsen, Guingamp (Ligue 1)
 • Mathias ''Zanka'' Jørgensen, FC København            
 • Nicolai Boilesen, Ajax Amsterdam  
 • Peter Ankersen, Red Bull Salzburg
 • Simon Kjær, Lille (Ligue 1)
 • Simon Busk Poulsen,                             AZ Alkmaar                                  
 • Christian Eriksen, Tottenham Hotspur FC (Premier League)
 • Jakob Poulsen, FC Midtjylland
 • Lasse Schöne, Ajax Amsterdam                                    
 • Lasse Vibe, IFK Göteborg                                                
 • Pierre Emile Højbjerg, FC Bayern München (Bundesligaen)
 • Thomas Kahlenberg,                             Brøndby IF      
 • William Kvist Jørgensen, Wigan Athletic FC              
 • Martin C. Braithwaite, Toulouse FC (Ligue 1)
 • Michael Krohn-Dehli,                            Celta de Vigo
 • Nicklas Bendtner, Wolfsburg             (Bundesligaen)                          
 • Uffe Bech, FC Nordsjælland                                           
 • Yussuf Yurary, RB Leipzig        

10. Kom i gang

Et perfekt sted at starte med odds til EM 2016 kvalifikationskampene er hos en bookmaker, der både er størst i Europa og også er godt på vej i Danmark. Ovenfor under spilfiduser kan du se 2 hovedtip, som burde ramme plet med stor sandsynlighed.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3