top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-10-2014 Landskamp med fodbold statistik og spil forslag: Danmark – Portugal , kampstart 14. oktober 2014 klokken 20:45Danmark og Portugal har mødt hinanden mange gange de seneste år. Landene har spillet mod hinanden i 2008, 2009, 2010, 2011 og 2012. Det er derfor 2 lande, som kender hinanden særdeles godt. Indtil nu har Danmark gjort det nogenlunde med 4. point efter 2 kampe. Portugal har 0. point, men har også kun spillet 1. kamp. Læs om statistik og overvejelser til denne for begge landes vedkommende enormt vigtige EM kvalifikations kamp til EM 2016 i Frankrig og se vores bud på de mest sandsynlige odds til denne kamp.
 • Kom i gang: EM 2016 kvalifikationskampene er meget sjovere, når man oddser på kampene, man følger med i. Følger du med i Danmarks landskampe, så spil med hos den bookmaker, hvor alle odds på denne side er fundet. Gratis konto fåes her.

1. Fodbold statistik og fakta

 • Danmark har mødt Portugal 5 gange siden 2008. 2 sejre til Danmark, 2 sejre til Portugal og en uafgjort.
 • 4 af landenes seneste 5 kampe har alle været med OVER 2,5 mål.
 • I Danmarks seneste 7 landskampe siden 15. november sidste år er der i gennemsnit blevet scoret 2,43 mål pr. kamp.
 • I Portugals seneste 7 kampe siden 7. juni 2014 er der blevet scoret 22 mål og det er i gennemsnit 3,14 mål pr. kamp.
 • Portugal er med 0 point tvunget til at gå efter 3 point i kampen mod Danmark.
 • Der er ialt scoret 19 mål i Portugal og Danmarks seneste 5 kampe, dvs i gennemsnit 3,8 mål pr. kamp!!!
 • Nicklas Bendtner har scoret 5 mål i alt i landenes seneste 5 kampe.
 • Nicklas Bendter har scoret mål i 4 ud af 5 af kampene mod netop Portugal.
 • Nicklas Bendtner ER den fodboldspiller, der statistisk set har været mest målfarlig i landenes indbyrdes opgør også bedre end Ronaldo.
 • Nicklas Bendtner er i sin relativt nye klub Wolfsburg efter 3 kampe stadigvæk uden scoringer.
 • Cristiano Ronaldo har blot scoret 1 mål i 2 ud af landenes seneste 5 kampe.
 • Cristiano er på sit klubhold Real Madrid meget målfarlig i øjeblikket med 13 mål i blot 6 kampe.
 • Danmark har vundet 1 kamp, spillet en uafgjort og topper sin gruppe med 4 point.
 • Portugal har tabt sin første kamp i gruppe I med 0:1 til et undertippet land OG lørdag tabte landet igen 2:1 i en venskabskamp mod Frankrig.

2. Spilfiduser

 • Over/Under - Hovedtip: Danmark spiller i Parken og hjemmebane fordelen giver vinger. Portugal er desuden et land, hvor Danmark har en ganske god statistik, eftersom Portugal regnes for et bedre landshold end det danske. Selvom Danmark har hjemmebane anser bookmakerne Portugal for at være favorit til at vinde tirsdag aften 14. oktober 2014. Hvem der vinder kampen er ikke det mest optimale spil i denne kamp. I stedet skal der spilles på mange mål. Blot 1 kamp ud af de seneste 5 møder mellem disse 2 lande er sluttet med blot 2 scoringer alle de andre er med 3 mål eller flere og 2 af kampene har været rene målorgier med 5 mål i hver. Der er god fornuft i at spille på over 2,5 mål til odds 2,15. Morten Olsen har også udtalt, at han forventer at Portugal modsat Albanien gerne vil spille bolden fremad banen. Det giver naturligt mere plads til de danske spillere og kampen vil med overvejende sandsynlighed blive med masser af chancer og med verdens mest farlige måltyv i øjeblikket, Cristiano Ronaldo på Portugals landshold, så er det blot en ekstra indikator på mange mål. Desuden har Bendtner vist sig at være særdeles målfarlig mod Portugal med scoringer i 4 ud af landenes seneste 5 møder. SPIL DETTE ODDS HER
 • Scorer når som helst - Hovedtip: Odds på at Cristiano Ronaldo scorer et mål når som helst i kampen mod Danmark er overhængende stor. Chancen for at han scorer et mål er nærmest større end at han ikke gør det med den form han i øjeblikket viser. Bemærk han spillede IKKE med i Portugals første kamp mod Albanien, hvor Portugal tabte 0:1. Spil Cristiano scorer ”når som helst” til odds 2,30 eller gå et skridt højere op på odds stigen og sats på ham som første målscorer til odds 4,75. Hovedtippet vedrørende Ronaldo er ”når som helst”.
 • Dobbeltchance - Hovedtip: Oddset på dansk sejr er dejligt højt på 3,10, men vinder Danmark og får 3 point, så har Portugal blot 0 point, mens Danmark har 7. Det tror vi ikke kommer til at ske og vi mener, der er mest fornuft i at spille på, at Portugal IKKE taber kampen mod Danmark. Spil på dobbeltchancen ”uafgjort eller Portugal” til odds 1,40.
 • Ekstra Tip: Ciffertippet tager udgangspunkt i en målrig kamp samt at Portugal IKKE taber. Danmark har en god statistik mod Portugal, så et resultat på 2:2 til odds 15 er ikke usandsynligt.
 • Kom i gang: Højeste odds fåes her

3. Fem seneste møder mellem Danmark og Portugal

 • Der er ialt scoret 19 mål i Portugal og Danmarks seneste 5 kampe, dvs i gennemsnit 3,8 mål pr. kamp!!! Spil på tendensen fortsætter og spil på OVER 2,5 mål til odds 2,15.

4. Sagt til pressen

 • Cristiano har til pressen udtalt, at han regner Danmark for at være en stærk modstander især når Danmark har hjemmebane. Alligevel forventer han, at Portugal vinder kampen over Danmark.
 • Morten Olsen har udtalt, at endelig møder Danmark en modstander, der vil danse med, så der er udsigt til en seværdig kamp. Begge landshold vil frem på banen og Portugal har nogle giftige spillere.
 • Rui Patricio der er målmand for Portugal har udtalt, at Portugal ikke har været gode på det seneste. Portugal har tabt de 2 seneste landskampe i træk.
 • Den portugisiske landstræner Fernando Santos mener, at hans spillere gjorde det godt i 2:1 nederlaget til Frankrig i venskabskampen i denne weekend. Han fremhævede sine spilleres attitude og mente at især i det første kvarter af kampen var Portugal stærke. Portugal havde mere boldbesiddelse, spillede bolden hurtigere rundt og sågar deres omstillinger var hurtigere end franskmændenes – altsammen ifølge Fernando Santos.

5. Stillingen i gruppe I

 • Danmark har med en kamp mere end Portugal lagt sig i toppen af gruppe I med 4. point. Portugal SKAL have point mod Danmark, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at blive nummer 1 i gruppen. Det er også derfor der er god fidus i dobbeltchancen at Portugal IKKE taber, så spil dobbeltchancen som er omtalt ovenfor under spilfiduser. Find spillet her: bet365 --> landskampe --> Danmark --> Portugal --> dobbeltchancen --> ”uafgjort eller Portugal”. SPIL dette odds her og få en gevinst på 40% oveni dit indskud.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3