top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

God start på weekenden – Ramte plet - PLUS stort kampprogram denne fodbold lørdagI går spillede AaB og Hobro mod hinanden på Aalborg stadion. Kampen sluttede 1:1 og den forløb, som vi havde forventet. Det mest sandsynlige resultat var en uafgjort og med lidt held kunne Hobro godt have vundet. Det var dog de få mål, som vi selv spillede på og 2 mål er under 2,5 mål, så oddset på 1,90 gik hjem fra bet365. Håber der var mange der spillede med. Læs spil tips fra i går her.
Denne lørdag  18. oktober er der et enormt stort kamp program og det er svært at vælge blandt alle fodbold  kampene. I superligaen er det FC Nordsjælland mod SønderjyskE. Den kamp er meget interessant og til de snusfornuftige er der også et sandsynligt odds. Ellers er det den engelske Premier League, den tyske Bundesliga, den franske Ligue 1 og flere hundrede andre fodboldkampe.

Odds fra de største europæiske fodboldligaer lørdag 18. oktober 2014-10-18

  • Bemærk det lille ”tv” billede ved nogen af kampene. Det betyder gratis fodbold tv til kunder hos bet365.
  • Er der et lille ”ur” betyder det at man kan spille på fodbold kampene, mens de bliver spillet, det hedder live betting.
  • Alle kampene nedenfor kan spilles og i nogen tilfælde ses her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3