top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-10-2014 Odds forslag til superliga kampen: Brøndby – FC Vestsjælland , kampstart søndag 19. oktober 2014 klokken 17:00

Superligaens nummer 6 Brøndby får i dag besøg af FC Vestsjælland, som er nummer 9 i tabellen. FCV har en helt speciel udebane statistik, som de vil gøre alt for at få ændret i dag. Spørgsmålet er om udeholdet har kvaliteterne til det OG om det er hovedtippet til dagens kamp. Læs fakta nedenfor og odds på et eller begge spilfiduser.

Fakta

 • FC Vestsjælland har tabt deres seneste 5 udekampe i træk.
 • FC Vestsjælland har en målscore på udebane på 3:11.
 • FC Vestsjællands udekampe har et målgennemsnit på 2,8 mål.
 • FC Vestsjælland ligger på en 9. plads med 11. point. ALLE point er hentet på eget græs.
 • FC Vestsjælland har efter 1:0 sejren over AaB på hjemmebane den 22. september spillet 2 yderligere kampe med UNDER 2,5 mål. 3 kampe i træk med få mål for FCV.
 • Brøndby har 3 sejre, 1 uafgjort og 1 nederlag på hjemmebane.
 • Brøndby og FC Vestsjælland har mødt hinanden 5 gange siden 15. januar 2010 i forskellige turneringer. Brøndby har fået point i ALLE kampe. 2 sejre og 3 uafgjort.
 • Brøndby ligger nummer 6 i superligaen med 14 point.
 • Brøndby´s hjemmekampe har i dette års turnering i gennemsnit været med 2,2 mål.

Spilfidus

 • Hvem vinder kampen: I denne sæson kører det simpelthen ikke for FC Vestsjælland på udebane. Nul point er det blevet til indtil nu og i sidste udekamp mod FCM lignede det en ”nullert” indtil Sylvester Igboun i det 80. minut scorede til kampens slutresultat 1:0 til FCM. Brøndby er også gjort til relativt store favoritter af bookmakerne og spørgsmålet er, om det er 1-tallet der er mest spilbart. Det synes vi ikke. FC Vestsjælland vil kæmpe for det ene point i denne kamp og Brøndby har i denne sæson ikke været blandt de bedste på den offensive front med blot 7 scoringer i sine 5 hjemmekampe. Mest sandsynligt er et ”X” idet udeholdet vil jagte det resultat og hjemmeholdet er simpelthen ikke gode nok. Spil på ”X” til odds 3,80 fra bet365. SPIL DET HER
 • Over/Under: Hovedtip: På Brøndby stadion er det ikke de mange mål, som er kommet på tavlen i dette års superliga. I dag kommer FCV, som den seneste måneds tid har spillet 3 kampe i træk med få mål. Vi vurderer at denne tendens med få mål fortsætter så odds på UNDER 2,5 mål til oddset 1,80. SPIL DET HER
 • Spil her hvor odds ovenfor er fundet: Ja tak - 1000 kroner bonus  
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3