top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-10-2014 Odds tips til superliga kampen: FCK – Randers , kampstart 19. oktober 2014 klokken 19:00

Superligaens nummer 3 Randers er i dag i Parken for at spille mod FCK. Randers har en flot statistik mod netop FCK det seneste års tid og klubben er i øjeblikket inde i en stabil periode med point 5 superliga kampe i træk. Trods det er FCK som ALTID gjort til alt for store favoritter. Læs hvorfor der er fidus i at oddse på noget andet end 1-tallet, idet vi ikke mener, det er kampens mest sandsynlige resultat.

Fakta

  • Randers er ubesejret 5 kampe i træk.
  • Randers har holdt ”nullet” 4 kampe i træk i superligaen.
  • Der er blevet scoret UNDER 2,5 mål i Randers seneste 7 superliga kampe.
  • Siden 16. maj 2013 har FCK og Randers mødt hinanden 4 gange. 2 sejre til Randers og 2 uafgjort.
  • FCK har præsteret ”ringe” på hjemmebane i år med 3 sejre og 2 nederlag.
  • FCK har blot scoret 6 mål i 5 hjemmekampe i Parken i denne sæsons superliga.

Spiltips

  • Dobbeltchancen: Med udgangspunkt i ovenstående tendenser, så er det meget sandsynligt, at Randers for 5. gang i træk mod FCK får minimum 1. point, så spil på ”Randers vinder eller uafgjort” i dobbeltchancen til odds 2,10. SPIL DET HER
  • Over/Under: Randers er inde i en meget god periode med point i superligaen 5 kampe i træk. Defensivt er klubben helt igennem forrygende, idet der i klubbens første 10 kampe blot er scoret 7 mål på dem. Ingen andre klubber er i nærheden af det lave antal mål scoret imod sig. De 2 seneste opgør mellem FCK og randers er sluttet 1:1, men denne kamp kunne også slutte 0:0 for Randers, de er MEGET svære at score mål på i øjeblikket. Oplagt at spille på UNDER 2,5 mål til odds 1,75. SPIL DET HER
  • Højeste odds: Fundet her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3