top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-10-2014 West Bromwich – Manchester United, kampstart 20. oktober 2014 klokken 21:00

I dag mødes 2 klubber der sidste år spillede et brag af en kamp. 10 mål blev det til i én fodbold kamp, som Manchester United førte med 3 overskydende mål i 2 omgange. West Bromwich ville på eget græs ikke give op og kæmpede videre trods modgangen. I dagens kamp er Manchester United favoritter til at vinde i en kamp, hvor man bør overveje at spille på et målrigt udfald.

Fakta

  • West Bromwich og Manchester United har i 11 af 13 indbyrdes opgør spillet kampe, hvor der er blevet scoret OVER 2,5 mål.
  • Der er ialt scoret 12 mål i West Bromwich´s seneste 3 fodboldkampe i træk. Alle kampe sluttede med OVER 2,5 mål.
  • 19. maj 2013 var mødet mellem West Bromwich og Manchester United enormt målrigt. Kampen i Premier League mellem dem sluttede 5:5. Manchester U var foran både 0:3 og 2:5 men West Bromwich formåede alligevel at hente et uafgjort resultat på eget græs.
  • Siden 19. maj 2013 har klubberne mødt hinanden 2 gange. Begge kampe er sluttet med OVER 2,5 mål, så 3 kampe indenfor 16 måneder har ALLE været målrige.
  • Manchester Uniteds seneste 4 kampe i forskellige turneringer har ALLE været med OVER 2,5 mål.

Spiltips

  • Over/Under: Hovedtip: Historisk har Manchester United haft en overvægt af sejre over West Bromvich. Mest oplagte odds at spille på i denne kamp er dog ikke hvem der vinder, men at der bliver scoret mange mål. Alle fakta og fodbold tendenser ovenfor antyder at kampen i dag formentlig endnu engang bliver underholdende og målrig. Spil på over 2,5 mål til odds 1,72. SPIL DET HER (Højeste odds)

Mange mål

Disse 2 klubbers seneste 3 indbyrdes kampe.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3