top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-10-2014 Champions League 2014/15 tirsdag: Spilfiduser (16 fiduser ialt) baseret på fakta og fodbold tendenser: Roma – Bayern München , FC Barcelona – Ajax Amsterdam , Chelsea – Maribor , kampstart 21. oktober 2014 klokken 20:45ENDELIG er det Champions League fodbold igen. I dag er det desuden med topkampen ”Roma – Bayern München. Den klub der vinder det opgør er allerede et stort skridt videre i kampen om at vinde gruppen. Det er dog en helt anden retning man skal kigge efter de mest sandsynlige odds, hvis det er fakta og fodbold tendenser man vælger at spille på. Dagens hovedtip er faktisk fundet i denne kamp til et odds på 3,80. Et andet interessant opgør er FC Barcelona mod Ajax. Ajax har en tendens på 3 kampe i træk med det samme resultat i CL kampene. Kan de i dag fortsætte med samme tendens, så ligger der et odds 10 og venter.  Ialt har vi fundet 16 fiduser med odds til dagens Champions League gruppekampe.

1. Spil og odds fiduser, der tager udgangspunkt i tendenser

20:45 AS Roma - Bayern München

 • Fakta: Roma har i denne sæson spillet 9 kampe ialt, 2 i Champions League og syv i den italienske serie A. Blot 1 nederlag er det blevet til. Nederlaget var i øvrigt mod Juventus der på sin uovervindelige hjemmebane vandt 3:2 i en kamp, hvor Juventus efterfølgende blev beskyldt for ”urent” trav.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: HOVEDTIP: Bayern taber aldrig og Roma taber yderst sjældent, det lugter af en uafgjort til odds 3,80 for et ”X”.
 • Fakta: Bayern München er ubesejret i denne sæson i ALLE turneringer. Bundesligaen, den tyske pokal turnering og Champions League gruppespillet.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: HOVEDTIP: Spil på at Bayern München fortsætter med IKKE at tabe, så spil dobbeltchancen ”Bayern München vinder eller uafgjort ” til odds 1,25. SPIL DET HER
 • Fakta: Roma og Bayern München er begge yderst effektive defensivt. I de 2 første Champions League kampe har Roma i begge kampe lukket blot 1 mål ind, mens det for Bayern München´s vedkommende er nul mål.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil på at begge klubber er indstillet på at de skal have mindst et point, så fare for en taktisk kamp med få mål til følge. Spil på UNDER 2,5 mål til odds 2,00.

20:45 Apoel Nicosia FC - Paris St Germain

 • Fakta: Paris Saint Germain har ikke tabt en kamp I Champions League regi I 18 ud af 20 kampe.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil på at PSG vinder eller får uafgjort i dobbeltchancen på bet365 til oddset 1,10.20:45 FC Barcelona - Ajax Amsterdam

 • Fakta: Ajax har spillet de sidste 3 kampe i træk uafgjort i Champions League.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil på at Ajax får uafgjort mod Barcelona til mega oddset 10,00.
 • Fakta: I Ajax´seneste 3 kampe i Champions League er der blevet scoret UNDER 2,5 mål.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil på UNDER 2,5 mål til enormt flotte odds 2,88.

20:45 FC Schalke 04 - Sporting Lissabon

 • Fakta: Der er blevet scoret UNDER 2,5 mål i 5 af Sporting´s seneste 6 kampe i Champions League sammenhæng.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil på under 2,5 mål giver odds 1,90.
 • Fakta: Sporting har 8 kampe i træk IKKE vundet en kamp i Champions League regi.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil dobbeltchancen Sporting taber eller uafgjort til odds 1,22.

20:45 Chelsea FC - NK Maribor

 • Fakta: Der er blevet scoret UNDER 2,5 mål i 8 af Chelsea´s seneste 10 kampe i Champions League.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil på UNDER 2,5 mål til odds 2,70.
 • Fakta: Der er blevet scoret UNDER 2,5 mål i 8 af Maribor´s 9 seneste Champions League kampe.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil på UNDER 2,5 mål til odds 2,70.
 • Fakta: Maribor har ikke tabt en kamp i Champions League regi 8 kampe i træk!!!
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil på at det fortsætter i dag, så spillet hedder ”Uafgjort eller Maribor vinder” til odds 5,50.

20:45 FC Bate Borisov - FC Shakhtar Donetsk

 • Fakta: 3 kampe i træk er der scoret OVER 2,5 mål i BATE´s Champions League fodbold kampe.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil på endnu en kamp med mange mål med BATE og odds på OVER 2,5 mål til oddset 2,20.

18:00 Cska Moskva - Manchester City

 • Fakta: CSKA Moskva har tabt sine seneste 6 kampe i træk i Champions League.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil på CSKA Moskva taber til odds 1,67.
 • Fakta: CSKA har tabt både første og anden halvleg i deres seneste 5 af 6 fodboldkampe.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil oddset der hedder CSKA taber/taber til odds 2,40.

20:45 FC Porto - Athletic Bilbao

 • Fakta: Athletic Club Bilbao har ikke vundet en kamp 8 kampe i træk.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil på at Athletic Club for kamp nummer 9 i træk ikke vinder, så spillet hedder i dobbeltchancen ”FC Porto vinder eller uagjort” til odds 1,16.
 • Fakta: Porto har scoret mindst 2 mål i deres seneste 3 kampe i træk i Champions League.
 • Odds fidus på tendenserne i fakta fortsætter: Spil på OVER 1,5 mål hos bet365 til odds 1,32.

2. Champions League grupperne 2014/15

Stillingen i grupperne efter 2 runder. Læg mærke til at mange af gruppe favoritterne allerede ligger i toppen.


3. Odds fra bet365

Chelsea og Barcelona er begge enormt store favoritter. Læs fakta ovenfor og se nogle yderst interessante tendenser, som deres modstandere har med i bagagen. I begge kampe kan sagtens gemme sig en lille overraskelse.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3