top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-10-2014 ONSDAG: 8 spil tips og alle med gode vinderchancer, kampstart 29. oktober 2014 klokken 16:30, 20:00 og 20:45

I dag denne onsdag 29. oktober 2014 er fodbold kampene med de gode og sandsynlige odds fundet i den serbiske liga samt et par kampe fra Italien og en enkelt fra Spanien. Ialt er der 8 spiltips og spiller man alle ligepå, kan man få odds 9,39. Dette odds er det samlede odds for alle onsdagens odds spillet på en kupon.

8 spiltips - alle er sandsynlige

16:30 Partizan Beograd - OFK Beograd

- Har vundet 17 kampe i træk

 • Dette er fakta: Serbiske Partizan Beograd har vundet deres seneste 17 kampe mod OFK Beograd i alle turneringer.
 • Fortsætter tendensen i fakta, så gør følgende: Spil på Partizan Beograd vinder til oddset 1,22.
20:45 AS Roma - AC Cesena

- Roma vinder ofte BEGGE halvlege

 • Dette er fakta: Roma har vundet begge halvlege i 12 af klubbens seneste 15 hjemmekampe i den italienske serie A.
 • Fortsætter tendensen i fakta, så gør følgende: Spil på at Roma vinder begge halvlege på bet365 til odds 1,53.


20:45 Genoa – Juventus

- Juventus er en vinder

 • Dette er fakta: Juventus har vundet 14 af deres seneste 15 kampe i serie A.
 • Fortsætter tendensen i fakta, så gør følgende: Spil på Juventus vinder i dag over Genoa til oddset 1,45.

- Få mål i de fleste udekampe

 • Dette er fakta: Der er blevet scoret UNDER 2,5 mål i 9 af 11 af Juventus´udekampe i serie A.
 • Dette er fakta: Der er blevet scoret UNDER 2,5 mål i 5 af 6 af Genoa´s seneste serie A kampe.
 • Fortsætter tendenserne i fakta, så gør følgende: Spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,75.

- Juventus har ikke tabt 10 kampe i træk mod Genoa

 • Dette er fakta: Juventus har enten vundet eller spillet uafgjort i klubbens seneste 10 møder med Genoa.
 • Fortsætter tendensen i fakta, så gør følgende: Spil på Juventus vinder eller uafgjort til odds 1,09.

20:45 Cagliari - AC Milan

- Milan har IKKE tabt 22 kampe i træk

 • Dette er fakta: AC Milan har enten vundet eller spillet uafgjort 22 fodbold kampe i træk mod Cagliari.
 • Dette er fakta: Cagliari har i denne sæson spillet 3 fodboldkampe på hjemmebane i serie A. De har ikke vundet nogen kampe endnu!
 • Dette er fakta: AC Milan har spillet 4 udekampe i år. De har vundet 2 og spillet 2 uafgjorte altså INGEN nederlag på udebane!
 • Fortsætter tendensen i fakta, så gør følgende: Spil derfor på at AC Milan IKKE taber i dag for 23-ende gang i træk mod Cagliari og spil dobbeltchancen ”AC Milan vinder eller uafgjort til ok odds på 1,33 (Meget, meget sandsynligt)


20:00 UD Cornella - Real Madrid

- Real Madrid vinder altid

 • Dette er fakta: Real Madrid har i Copa Del Rey vundet begge halvlege i de seneste 8 kampe i træk.
 • Fortsætter tendensen i fakta, så gør følgende: Spil på at Real Madrid gentager denne tendens for 9 – ende kamp i træk til odds 1,29.

- Lang sejrsrække til RM

 • Dette er fakta: Real Madrid har vundet de seneste 8 kampe i træk i CDR (Copa Del Rey)
 • Fortsætter tendensen i fakta, så gør følgende: Spil på Real Madrid vinder og få en forrentning på 6% fra bet365.
Spil alle odds på én kupon:

 • Alle odds ovenfor spillet på en kupon: 1,22 X 1,53 X 1,45 X 1,75 X 1,09 X 1,33 X 1,29 X 1,06 = Samlet odds cirka 9,39.  (NB: Spiller du for store beløb anbefales det at spille singler. Singler har det på den lange bane MEGET sjovere, idet det er her man oftest vinder. Det er blot for sjov at vi ganger alle odds med hinanden, fordi der er flere dage Bookmaker.dk har ramt plet med samtlige odds se oversigten. I stedet for at vælge alle 8 odds så udvælg 3-4 stykker. De er alle meget sandsynlige og tendenserne er der, som du kan læse ovenfor)

Kom med i vinderbussen

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3