top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-11-2014 Champions League runde 5 med statistik, tendenser og 10 logiske spilforslag. I dag med Real Madrid, Dortmund og Liverpool!

Champions League 2014/15 kampene igår var overvejende favoritternes dag, idet 5 af 8 af favoritterne snuppede de forventede sejre ifølge bookmakerne. Champions League 2014/15 viste endnu engang, at der er klasseforskel mellem Europa´s absolut bedste og så de næstbedste. Der var også 2 overraskelser, idet Agüero blandt andet lavede et enkelt ægte hattrick. I onsdagens kampe er det overvejende sandsynligt, at favoritterne igen i de fleste tilfælde napper det længste strå. Bookmaker har som altid kigget på lidt forskelligt i statistikkens skatkammer, så der er lidt inspiration til, hvor man kan odds´e til aftenens tv-kampe. Endelig er det sandsynligt at profilerne fra eksempelvis RM i aften vil vise tænder, idet Messi og Agüero ellers løber med al omtalen i denne omgang at CL.
10 spilforslag baseret på at tendenserne i Champions League 2014/15 fortsætter

20:45 Arsenal - Borussia Dortmund

1. Dortmund er en klub i særklasse

 • Fakta: Dortmund har indtil nu i Champions League været helt suveræne, idet de har vundet både første og anden halvleg i de seneste 5 kampe i træk i Champions League regi. Klubben har maksimum 12 point i sin gruppe i CL.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på halvleg/fuldtid at Dortmund vinder/vinder og få odds 4.

2. Dortmund har vundet 100% af sine kampe i CL 2014/15 og 80% i de seneste 10 opgør i CL regi

 • Fakta: Dortmund har vundet 8 af klubbens seneste 10 Champions League kampe.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på Dortmund vinder til odds 2,80.

3. Dortmund er en målmaskine

 • Fakta: Dortmund har i klubbens seneste 3 kampe i træk i Champions League scoret mindst 3 mål.
 • Fakta: I Arsenal´s seneste 3 kampe i Champions League er kampene efter slutfløjt på mindst 3 mål.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på at der bliver scoret OVER 2,5 mål til odds 1,57.

20:45 FC Basel - Real Madrid

4. RM vinder stort set hver gang OG har 2 af verdens bedste angribere

 • Fakta: Real Madrid er helt fantastiske med Ronaldo , Benzema og de andre stjerner. Klubben har vundet 6 af de seneste 7 Champions League kampe. I dette års Champions League ligger klubben nummer 1 i sin gruppe med 4 sejre af 4 mulige. Da Basel var på besøg på Real Madrid´s stadion Santiago Bernabeu den 16. september 2014 vandt Real Madrid 5:1 over Basel!
 • Tendensen fortsætter:  Spil på Real Madrid vinder til odds 1,33.

5. Få højere odds

 • Fakta: Real Madrid har vundet BEGGE halvlege i 5 af klubbens seneste 7 Champions League kampe.
 • Tendensen fortsætter: Spil på halvleg/fuldtid at Real Madrid vinder/vinder til odds 1,73.
20:45 Ludogorets Razgrad - Liverpool FC

6. Liverpool kan ikke score mål

 • Fakta: Liverpool har 3 kampe i træk i Champions League regi IKKE været i stand til at score mål.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på at Liverpool taber eller uafgjort til odds 1,85.

7. Liverpool taber og taber

 • Fakta: Liverpool har tabt de seneste 3 kampe i træk i Champions League.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på at Liverpool fortsætter med at tabe og få et superodds på 4.


20:45 Bayer Leverkusen - AS Monaco

8. Monaco scorer sjældent mål i CL

 • Fakta: Monaco er enormt ineffektive offensivt, idet klubben blot har scoret mål i 2 af klubbens seneste 8 Champions League kampe.
 • Tendensen fortsætter: Spil dobbeltchancen at Monaco taber eller uafgjort til odds 1,17.

9. Få mål

 • Fakta:,Der er scoret UNDER 2,5 mål i 7 af Monaco´s 8 seneste Champions League kampe.
 • Tendensen fortsætter: Spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,95.

10. Tid til revanche for en vinderklub

 • Fakta: Leverkusen leverer i øjeblikket OGSÅ i Champions League. Klubben har vundet 5 af de seneste 6 Champions League fodbold kampe. Det eneste nederlag var 1:0 mod netop dagens modstander, så der er lagt op til revanche!
 • Tendensen fortsætter:  Spil på Leverkusen vinder til odds 1,70.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3