top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-12-2014 (10 spil tips med odds) Champions League runde 6 sidste chance for at spille på Europas største klubber. Bayern München, Barcelona, Ajax og PortoI dag den 10. december 2014 er det Champions League grupperne E, F, G og H, der skal afgøres. Gruppe E har allerede fundet sin vinder, idet Bayern München topper gruppen suverænt med 12 point. Gruppe E bliver derimod en dynamit gruppe i kampen om 2. pladsen og til dels 3. pladsen, idet Manchester City, Roma og CSKA ALLE har 5 point og derfor alle i teorien kan få en andenplads i aften. I gruppe G er der endnu engang kamp om videre avancement, mens gruppe H nok er dagens mest ligegyldige gruppe. Ialt er der en masse gode spil muligheder til dagens Champions League kampe. Alle kampe starter klokken 20:45.

10 spiltips med odds til Champions League 2014/15

Gruppe E

Bayern München har 12 point og er urørlig på førstepladsen. Alle de andre 3 klubber Manchester City, Roma og CSKA Moskva har alle 5 point – så denne gruppe er meget åben.
Kampen i aften mod CSKA er derfor i princippet uden betydning for den tyske storklub. Uanset om Bayern vinder eller taber, så vinder de stadigvæk gruppe E i overlegen stil. Det første møde mellem klubberne sluttede med en lille 0:1 sejr til Bayern München. Spørgsmålet i denne kamp er, om Bayern München har valgt at prioritere denne kamp eller i stedet vælger at spare på kræfterne til andre kampe med mere på spil. Omvendt vil CSKA møde op til kamp topmotiveret, idet de med en sejr minimum vil sikre sig en tredjeplads i gruppe E uanset hvilket resultat Manchester City og Roma ender med.

Spilforslag:

  1. Disse odds begrundes i hvem af klubberne, der må forventes at have mest motivation til dagens fodbold kamp. Uanset hvor gode Bayern München er, så betyder det altså enormt meget, at der er noget på spil, hvis man skal vinde en fodbold kamp. CSKA beviste i den første kamp mod Bayern München, at de ikke blev blæst omkuld, idet de opnåede et beskedent nederlag på 0:1. Sats på dobbeltchancen, at CSKA vinder eller uafgjort til odds 3,75.  
  2. Det er et godt odds. Endnu mere sandsynligt er en uafgjort til odds 6,50. Det er et resultat begge klubber formentlig kan leve med, men det afhænger naturligvis af udfaldet af den anden kamp i gruppen. (Livebetting på denne kamp bliver enormt interessant at følge)HOVEDTIP


Gruppe F

I gruppe F er de 2 klubber Paris Saint Germain og Barcelona begge videre til Champions League knockout – fasen. Det er derfor blot 3. pladsen, der er i spil i dag. Det er klubberne Ajax Amsterdam og Apoel Nicosia, der skal kæmpe om den og dermed få adgang til Europa League til næste år. Ajax kan nøjes med uafgjort og dermed gå videre med ”fesne” 3 point. Apoel er et af Champions Leagues mest udygtige klubber, så det er meget sandsynligt, at Ajax som er i storform i øjeblikket nok skal snuppe adgangsbilletten til Europa League.

Spilforslag:

  1. Første kamp mellem disse 2 klubber i dette års Champions League sluttede med 1:1 og det er det eneste point, som Apoel har fået.  Den kommende verdensstjerne Lucas Andersen bragte ellers Ajax foran 0:1, men blot 3 minitter senere udlignede Apoel på straffespark til 1:1, som også blev kampens slutresultat. Ajax Amsterdam kan nøjes med uafgjort og alligevel få det optimale med hjem fra sin gruppe. Et ”X” til odds 4,10  giver efter omstændighederne et brandgodt odds på 4,10.
  2. Dobbeltchancen at Ajax Amsterdam vinder / eller uafgjort til odds 1,14
  3. Apoel er faktisk ganske gode defensivt og det er sjældent, at der bliver scoret mange mål på dem. I klubbens seneste 7 kampe, er det blot Barcelona, som har formået at score mange mål på dem. Spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,95.
  4. De mest sandsynlige resultater er 0:0 til odds 11 eller 1:1 til odds 7,50 i kampen mellem Ajax og Apoel..
  5. Kampen mellem Barcelona og Paris SG bliver sandsynligvis en kamp, hvor begge klubber vil spille frit. Statistikken taler også for at spille på dobbeltchancen, at Paris Saint Germain vinder / eller uafgjort til odds 2,75. Paris SG har blot tabt 2 CL kampe ud af klubbens seneste 23 kampe i Champions League. Kigger man på statistikken for klubbernes seneste 4 opgør siden 4. august 2012, så er de 3 første kampe i ordinær spilletid sluttet uafgjort, mens det seneste møde mellem klubberne blev en snæver Paris SG sejr på 3:2 på eget græs – Parc des Princes !!! HOVEDTIPGruppe G

Gruppe G er næste lige så interessant, som gruppe E, idet blot Chelsea på førstepladsen ligger fast. Der er stadigvæk kamp om såvel 2. pladsen som 3.pladsen. Chelsea har INTET at spille for overhovedet, så Sporting kan med en sejr i dag på udebane sikre sig videre deltagelse i Champions League til næste år. Sporting kan faktisk med et nederlag stadigvæk slutte på andenpladsen i gruppe G, hvis NK Maribor fortsætter sin trend med at spille 1:1 på hjemmebane. Første kamp mellem Schalke 04 og NK Maribor sluttede OGSÅ 1:1.

Spilforslag:

  1. NK Maribor fra Slovenien har faktisk overrasket positivt i dette års Champions League. 3 gange har klubben fået uafgjort og INGEN klubber har endnu i dette års Champions League gruppespil været i stand til at vinde på Maribor´s hjemmebane Ljudski VRT.  Derfor sats på et ciffertips 1:1 endnu engang for 4. CL kamp i træk til odds 7,5 eller 0:0 til odds 15. HOVEDTIP
  2. NK Maribor taber sjældent fodbold kampe, men de vinder også sjældent. Denne kamp lugter mest af en pointdeling til odds 4,20. (Det resultat betyder, at Schalke 04 snupper 3. pladsen og er dermed i Europa League)


Gruppe H

Gruppe H er lige så ”trist” set fra en underholdningsvinkel, som gruppe F er det. Porto og Shakhtar Donetsk har allerede uanset resultaterne onsdag aften kvalificeret sig  videre til næste års Champions League. 3. pladsen derimod er ikke afgjort. Athletic Bilbao og BATE Borisov skal selv afgøre det, idet de mødes i aften i direkte duel. Athletic Bilbao er STORFAVORIT til at vinde den kamp eftersom BATE i flere kampe har vist, at de ikke har niveau til CL.

Spilforslag

  1. Dagens mest sandsynlige 1-tal til odds 1,30. (Skal for god ordens skyld nævne, at den første kamp sluttede med 2:1 sejr til BATE!Champions League grupperne E, F, G og H

Gruppe E og gruppe G er de 2 mest interessante Champions League grupper denne onsdag aften den 10. december 2014.


---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3