top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-02-2015 ONSDAG: Champions League 2015 fodbold kampen Schalke 04 – Real Madrid med statistik, odds og spilforslag, kampstart 18. februar 2015 klokken 20:45

Det er kun godt og vel et år siden, at Schalke 04 blev sønderbanket, maltrakteret og gennembombet af Real Madrid fodbold ekvilibristerne. 26. februar 2014 mødte dagens 2 top klubber fra henholdsvis den tyske Bundesliga og den spanske La Liga hinanden og det var en fodbold kamp, der endte i et målorgie sjældent set. Veltins Arena, hvor Schalke 04 har hjemmebane, fik besøg af Karim Benzema, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og resten af Real Madrid spillerne og efter dommerens slutfløjt, stod der 1:6 sejr til Real Madrid. Der var klasseforskel denne dag og blot 3 uger senere gentog Real Madrid scenariet og vandt 3:1 på hjemmebanen Santiago Bernabeu. Der er derfor INGEN tvivl om, at bookmakerne har gjort Real Madrid til storfavoritter i dagens mest interessante Champions League kamp. Der er dog andre mere interessante spil muligheder i denne kamp.

Fakta og statistik

  • Real Madrid har i den hjemlige liga i denne sæson i Primera Division spillet 23 fodbold kampe. Det er blevet til 19 sejre og 4 nederlag og dermed NUL uafgjorte kampe!
  • I den hjemlige liga er der i gennemsnit i de 23 kampe Real Madrid har spillet scoret 4,07 mål pr. kamp. Real Madrid har selv scoret 3,13 mål i gennemsnit pr. kamp.
  • I de 21 fodbold kampe Schalke 04 har spillet i den hjemlige Bundesliga, er der scoret 2,57 mål i gennemsnit pr. kamp.
  • Schalke 04 har på sin hjemmebane i denne sæson i Bundesligaen vist en stabil defensiv og har i 11 hjemmekampe blot lukket 9 mål ind. Blot 3 klubber har lukket færre mål ind i eget net end Schalke 04.
  • Schalke 04 har en udmærket dagsform i øjeblikket hvilket i praksis kan ses ved at klubben i Bundesligaen hentede 1 point mod Bayern München den 3. februar 2015 og blot 3 dage senere vandt de på Veltins Arene med 1:0 over M´Gladbach, hvor sidstenævnte i øjeblikket ligger nummer 3 i den tyske Bundesliga.
  • Schalke 04 har blot tabt 1 hjemmekamp i denne sæson på sin hjemmebane, men har fået point i de andre 10.

Spilforslag til Champions League Schalke 04 – Real Madrid den 18. februar 2015 klokken 20:45:

  • Der er enorm værdi i at spille på et ”X” til favorable mega odds på 4,75. Real Madrid spiller stort set aldrig uafgjort, de enten vinder eller taber, men gårsdagens 2 Champions League opgør mellem PSG - Chelsea og Shakhtar – Bayern München  sluttede begge uafgjort og sådan er det med knock out kampene. Jeg vurderer, at Schalke 04 er stærke nok til ikke at tabe, men de er heller ikke dygtige nok til at vinde, så den lander på et kryds.
  • Statistikken ovenfor indikerer, at kampen i dag bliver målrig, men kampens betydning gør, at Schalke 04 IKKE dummer sig igen som de gjorde for et år siden. Desuden har Schalke 04 en stærk hjemmebane og kampformen indikerer også, at selv gode klubber skal spille optimalt for at slå dem. Få mål er mest sandsynligt og odds på det hos bet365 er på lukrative 2,35.
  • Hovedtippet til dagens kamp er, at Schalke 04 IKKE taber, men får point. Odds på dobbeltchancen hos bet365 er på 2,75. Det er et superodds. Husk på at Schalke 04 i denne sæson har den fjerdebedste defensiv i Bundesligaen og samtlige spillere vil yde 100% mod Real Madrid. Der er stor sandsynlighed for at bussen bliver parkeret i denne kamp og det tilsat et iltert og larmende hjemmepublikum, så kan der sagtens hentes point for den tyske topklub i denne kamp. HOVEDTIP
  • Alle odds kan spilles hos bet365, hvor alle odds er fundet. (Nye kunder kan spille med 1000 kroner bonus på disse odds og husk deres live streaming af fodbold og anden sport er GRATIS, men kun hvis man har en konto! Dagens kamp bliver også kommenteret live)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3