top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-03-2015 NEW FIRM med statistik, odds og spil forslag, FCK – Brøndby, kampstart søndag 8. marts klokken 15:00

FCK er i superliga sammenhæng en af de mest formstærke klubber i øjeblikket, idet de seneste 6 kampe har resulteret i 13 point. Brøndby er modsat en af de mindst formstærke og det afspejler sig i at De Gule blot har vundet 2 kampe og hentet 7 point ialt fra de seneste 6 superliga kampe. Den indbyrdes statistik mellem klubberne er heller ikke sjov læsning for Brøndby, idet FCK er klubben, der kan brøste sig af at have klaret sig bedst i Danmarks største fodboldkampe målt på medie og publikums interesse, for er der en ting New Firm kan, så er det at tiltrække sig en enorm interesse og opbakning. Bookmaker har kigget på de mest sandsynlige odds til dagens topkamp mellem 2 traditionsrige københavner klubber og der er flere odds, der umiddelbart er lige til højrebenet, hvis statistikkerne blot fortsætter.


Spil forslag, statistik og sandsynlige odds

1. Nul mål scoret 4 kampe i træk

 • Brøndby er i scorings krise i øjeblikket, idet klubben 4 fodbold kampe i træk IKKE har formået at score et eneste mål.
 • Spil på at denne tendens fortsætter, så hedder spillet dobbeltchancen, at Brøndby taber eller uafgjort til oddset 1,18.

2. Få mål i vente i New Firm

 • Der er scoret UNDER 2,5 mål i 8 af FCK´s seneste 9 superliga kampe.
 • Der er scoret UNDER 2,5 mål i Brøndby´s seneste 5 Alka Superliga forbold kampe i træk.
 • Der er scoret UNDER 2,5 mål i FCK´s seneste 4 hjemmekampe i Parken mod dagens modstander Brøndby.
 • Spil på at få måls tendensen fortsætter i dagens lokalbrag New Firm mellem FCK og Brøndby og få et odds på 1,62 for UNDER 2,5 mål.

3. Vinder statistik i Parken på 85,7% & en modstander der taber HVER GANG de spiller på fremmed græs

 • FCK har en flot hjemmebane statistik i Parken i øjeblikket, når det gælder superliga kampene, idet klubben har vundet 6 af de seneste 7 opgør.
 • Brøndby har TABT de seneste 3 udekampe i træk i superligaen.
 • Spil på favorit sejr og at FCK fortsætter sin dominerende vinder statistik på 1-tallet til odds 1,73.

4. FCK har hentet point i 90% af lokalbragene

 • FCK er uden tvivl klubben, der har selvtilliden med til dagens New Firm, idet blot 2 ud af klubbernes seneste 20 opgør har resulteret i en sejr til Brøndby.
 • FCK har fået point i 18 af klubbernes seneste 20 opgør, dvs fortsætter FCK med at høste point mod Brøndby, hvilket de har gjort i mere end 90% af fodboldkampene, så spil dobbeltchancen at FCK vinder eller uafgjort til odds 1,18.

5. Totalt overlegen vinder attitude i Parken – Modstanderne bliver mejet ned

 • FCK i Parken har de seneste 3 hjemmekampe i træk i superligaen vist en overlegen attitude og vinder mentalitet. Begge halvlege er vundet over deres modstandere i de seneste 3 hjemmekampe.
 • FCK ligger nummer 2 i superligaen og er reelt den eneste udfordrer til FCM om det danske mesterskab i fodbold. Hovedparten af pointene, der skal til for at hente FCM vil alt andet lige komme fra hjemmesejre i Parken og FCK vil næppe gamble mere end højst nødvendigt i denne kamp, hvis de formår at lukke kampen tidligt. Hvis FCK for 4´re kamp i træk fortsætter med at vinde begge halvlege, så er der et flot flot odds på FCK vinder/vinder på 2,63.

 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3