top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-03-2015 DYNAMIT FODBOLD SØNDAG Odds på 5 fodbold kampe med Barcelona – Real Madrid , Liverpool – Manchester U og superligaen & 10 ekspert odds søndag den 22. marts 2015

Er du bidt af odds og fodbold, så er denne søndag den 22. marts 2015 en herlig dag. I England er der topopgør mellem Liverpool og Manchester United. Begge klubber er i god kampform i øjeblikket så det bliver enormt underholdende og Bookmaker.dk har fundet de sandsynlige odds, der skal spilles. I Spanien er der i aften dog en kamp med alle verdensstjernerne, idet Barcelona med Messi tilbage i topform tager imod Real Madrid og Cristiano Ronaldo. Bookmaker.dk har igen kigget i statistikkerne og der er især 1 odds, som alle bør overveje at spille – dette er topunderholdning på aller øverste hylde og det ved verdensstjernerne udmærket godt. Derfor – forvent mange mål og en yderst underholdende kamp og husk at alle kan se den med adgang til en computer – ganske gratis. Hav en fantastisk fodbold søndag allesammen.

Sandsynlige odds med statistik og tendenser plus 1000 kroner

 • Bookmaker.dk viser de mest sandsynlige odds forslag til hver kamp.
 • Alle odds forslag baserer sig på statistik og tendenser.
 • Alle odds er fundet hos verdens største bet365 – Få DIN gratis konto og start med GRATIS 1000 kroner her

Alka Superliga med spilforslag

Søndag er der 4 superliga kampe på fodbold programmet.  Her er et odds forslag til 2 af kampene – begge er meget spilbare.

13:00 Silkeborg - FC Nordsjælland

1.  Spiller ALTID målrige kampe

 • Fakta: I de seneste 8 fodbold kampe i træk er der scoret OVER 2,5 mål i kampene mellem Silkeborg og FC Nordsjælland.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på at oddset OVER 2,5 mål på 2,25 bliver kamp nummer 9 i træk med mange mål.

19:00 FC København - Randers FC

2. Få mål – det indikerer statistikken

 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 9 af FCK´s seneste 11 superliga kampe.
 • Fakta: FCK og Randers har mødt hinanden 6 gange siden 16. maj 2013. De seneste 4 opgør har alle været målknappe fodboldkampe med UNDER 2,5 mål. Faktisk er blot 1 kamp sluttet med OVER 2,5 mål, så disse 2 klubber er enormt dygtige defensivt, når de møder hinanden.
 • Tendenserne fortsætter:  Odds på at kamp nummer 5 i træk bliver en kampe med få mål og odds på UNDER 2,5 mål til 1,50.

3. Hvem vinder kampen? 100% vinder attitude.

 • Fakta: FCK har overtaget i Parken, idet 9 af de seneste 10 hjemmekampe mod Randers i Parken er sluttet med point til FCK.
 • Fakta: De seneste 4 hjemmekampe i Parken er vundet på overlegen og sikker vis.
 • Tendenserne fortsætter: Odds på en favorit sejr til FCK og få et fremragende odds på 1,90 på 1-tallet og 3 point til FCK.

4. FCK i Parken – Totalt overlegne. 100% destruktion.

 • Fakta: De seneste 4 hjemmekampe i træk i Parken er sluttet med sejre i BEGGE halvlege til FCK. Senest gik det ud over Brøndby.
 • Tendensen fortsætter: Odds på at FCK dominansen fortsætter på eget græs og snup et odds på 3,0 på vinder/vinder til FCK.

Engelsk, spansk og italiensk top fodbold med spilfiduser

Der er dømt indefodbold i dag hjemme foran tv og computer. Især kampen i aften mellem Barcelona og Real Madrid er en fodbold kamp, man simpelthen ikke må snyde sig selv for ikke at se.

14:30 Liverpool - Manchester Utd

5. Masser af tendenser peger på få mål

 • Fakta: Liverpool har holdt nullet i 7 af klubbens 9 seneste Premier League kampe.
 • Fakta: Manchester United har holdt nullet i de seneste 3 Premier League kampe i træk.
 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 6 af Manchester United´s seneste 7 udekampe i Premier League.
 • Tendenserne fortsætter: Odds på at alle 3 tendenser fortsætter og snup et odds på 1,95 på UNDER 2,5 mål hos bet365.

6. Hvem vinder kampen?

 • Fakta: Odds på Liverpool er på ca. 1,90 mens udesejr til Manchester United giver odds 3,80.
 • Derfor: Vil man absolut spille på en vinder, så er det Manchester United der skal spilles på, idet et odds på 3,80 er enormt højt i en fodboldkamp mellem 2 meget jævnbyrdige mandskaber. Det er 50/50 hvem der vinder denne fodbold kamp og den slutter næppe uafgjort.

15:00 Juventus – Genoa, italiensk serie A

7. Dagens mest sandsynlige 1-tal

 • Fakta: Juventus har vundet 30 af klubbens seneste 32 hjemmekampe i serie A.
 • Fakta: Juventus har en hjemmebane statistik i denne sæson på 11 sejre, 2 uafgjort og nul nederlag. I forrige sæson vandt Juventus 19 sejre i 19 hjemmekampe.
 • Tendenserne fortsætter: Dette er måske dagens mest sandsynlige 1-tal og alligevel får man et godt odds på 1,35 på et 1-tal HOVEDTIP.21:00 Barcelona - Real Madrid (Husk kampen kan ses GRATIS på din computer i aften!) 

8. Barcelona har vundet 42 af klubbens seneste 48 hjemmekampe.

 • Fakta: Real Madrid og Barcelona spiller ALDRIG uafgjort. Desuden vinder de i nyere tid ofte hver især 2 kampe i træk og nu er det Barcelona´s tur til at vinde. 26. februar 2013 og 2. marts 2013 vandt Real Madrid begge kampe over Barcelona, 26. oktober 2013 og 23 marts 2014 vandt Barcelona begge kampe og 16. april 2014 samt 25. oktober 2014 var det igen Real Madrid´s tur til at vinde 2 i rap.
 • Tendensen fortsætter: Odds på at Barcelona med Lionel Messi i topform modsat Ronaldo der IKKE er i topform i øjeblikket vinder i dag på Camp Nou til flot 1-tals odds på 1,90. HOVEDTIP

9. Barcelona og Messi sætter sig på kampen tidligt

 • Fakta: Barcelona ER i storform i øjeblikket og skaber chancer i hobetal. I 5 af klubbens seneste 6 kampe er BEGGE halvlege vundet.
 • Tendensen fortsætter: Odds på at Barcelona VINDER/VINDER til odds 2,60 fra bet365.

10. Forvent en storkamp med MANGE mål

 • Fakta: Siden 26. februar 2013 har Barcelona og Real Madrid mødt hinanden 6 gange. Alle kampe er sluttet med OVER 2,5 mål. 4, 3, 3, 7, 3, og 4 dvs. i gennemsnit er der i disse 2 klubbers indbyrdes kampe blevet scoret 4 mål pr. kamp.
 • Tendensen fortsætter: Odds på at der minimum bliver scoret OVER 2,5 mål i søndagens vigtigste fodboldkamp til et efter omstændighederne godt odds på 1,36 , idet det er MEGET MEGET MEGET sandsynligt. DAGENS HOVEDTIP.
   

Se Barcelona – Real Madrid GRATIS i aften klokken 21:00

Det er bet365, som har rettighederne til at vise kampen, så du skal blot benytte din bet365 konto og den er gratis at oprette. Se fodbold kampen her

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3