top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-03-2015 Landskamp i aften: Frankrig – Danmark, sikkert og højt odds

Det franske landshold skal i aften 29. marts 2015 klokken 20.45 på hjemmebane i Saint Etienne, der ligger tæt på Lyon,  forsøge at revanchere sig efter det pinlige 1:3 nederlag fornylig mod Brasilien. I dag den 29. marts er det Danmarks landshold, den franske verdens elite kommer til at spille mod og selvom det blot er en venskabskamp, vil det med garanti være en kamp begge landes fodbold mandskaber vil gøre alt for at vinde.
Det franske landshold skal afholde EM i fodbold i 2016 og er derfor som værts nation allerede kvalificeret til EM slutrunden 2016. Alligevel må det forventes, at de franske verdensstjerner i aftenens venskabskamp vil sætte sig på kampen og minimum ikke tabe mod Danmark af en simpel grund. Det må de ikke og det forventes, at de vinder. Desuden er det en træningskamp, så det betyder ingenting for Danmark at tabe denne kamp, det vigtigste er at Morten Olsen får afprøvet nogle spillere inden den for Danmark meget mere vigtige kvalifikationskamp mod Serbien i juni 2015. 
  • Spil på landskampene: Flest odds og ovenikøbet størst i Europa. Alle nye kunder får 1000 kroner i bonus PLUS mobil bonus i dag 29 marts 2015. Spil hos den største bookmaker her.

3 spiltips & odds til landskamp mellem Frankrig – Danmark , kampstart 29. marts 2015 klokken 20:45

Spiltips 1 – Spil med hjernen i aften - HØJE ODDS

  • Frankrig har netop tabt en testkamp mod Brasilien. Det er pinligt. Frankrig taber ikke 2 kampe i træk, og Frankrigs landstræner Deschamps har også udtalt til pressen, at det franske landshold ikke vil blive vant til at tabe. Det er derfor et top motiveret fransk landshold der på hjemmebane skal spille mod et dansk undertippet landshold. Odds på de 2 lande indikerer også, at Frankrig er favoritter i denne kamp, men der er faktisk et udmærket odds på 1,50 for fransk sejr over Danmark, så spil med hjernen og ikke hjertet i denne kamp. Spiller du med hjertet er der et gaveodds på et 2-tal på 7!
  • Spil på fodbold kampen her - 1000 kr i bonus (Indspark: Få så den konto oprettet NU og spil der, hvor du får mest for pengene. Bet365 er blevet størst i Europa, fordi de simpelthen har det bedste spil produkt på markedet! Alle odds eksperter ligger 95% af deres spil her)Spiltips 2 – Elendige defensive landshold

  • 2 svage forsvar og en dansk målmand Kasper Schmeichel, som ikke er i topform og kampform. Frankrig har netop tabt 1:3 til Brasilien, mens Danmark lidt heldigt vandt 3:2 over USA. Aftenens kamp er en testkamp, så det må forventes at begge landstrænere eksperimenterer med valget af spillere. Dette bliver med overvejende sandsynlighed IKKE en taktisk kamp med få mål, så odds på OVER 2,5 mål er det mest sandsynlige på 2,05.
  • Her er højeste odds fundet!

Spiltips 3 - Frankrig må IKKE og VIL ikke tabe denne kamp - Investerings tips

  • Det er skrevet tidligere, at Deschamps har udtalt, at Frankrig ikke vil blive vant til at tabe. Morten Olsen har også til verdenspressen op til dagens kamp gjort det klart, at han mener, at Frankrig ikke er en fodbold nation Danmark kan sammenligne sig med. Hvis Danmark skal vinde kampen, skal samtlige danske landsholdsspillere toppe som kollektiv. Det mest sandsynlige er derfor, at Frankrig IKKE taber denne kamp og et spil på dobbeltchancen, at Frankrig enten vinder eller får uafgjort er et godt og meget, meget meget sandsynligt odds forslag til den forsigtige odds investor. Odds på dobbeltchancen er på 1,11.
  • Spil dette og andre odds hos Europas største bookmaker hvor DU får flest fordele.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3