top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

5-4-2015 Esbjerg fB - FC Midtjylland & Celta Vigo – Barcelona, kampstart 5. april 2015 klokken 19:00 & 21:00


FC Midtjylland lå til at vinde guld sidste sæson i superligaen, men AaB vandt som bekendt mesterskabet og fik ovenikøbet The Double, mens FCM slukørede måtte se deres sæson smuldrede på blot nogle timer, idet FCK snuppede andenpladsen. I år er FCM dog tilbage i samme vinderform som sidste sæson og denne gang er der intet der tyder på, at der er andre klubber der kan matche de gæve midtjyder. Dagens modstander Esbjerg har desuden en meget dårlig statistik mod FCM og lægges dertil, at Esbjerg fodbold-toget i denne sæson ikke har været særligt velkørende, så er der faktisk et ganske godt odds til dagens Alka superliga fodboldkamp.

Bookmaker.dk har desuden valgt at sætte spot på Barcelona´s sene aften kamp mod Celta Vigo, som vi alle kan se gratis på computer eller tv via chromecast eller lignende hardware. (De odds forslag der findes på denne side er hentet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds information)

Odds forslag med statistik og sandsynlige spil til fodbold søndag 5. april 2015

19:00 Esbjerg fB - FC Midtjylland

Dagens godbid – 80% vinder statistik - Vanvittigt godt odds på et meget sandsynligt 2-tal.

 • Fakta 1: FCM har vundet 16 af klubbens seneste 20 superliga kampe. Klubben ligger suverænt i spidsen med 53 point uden direkte med kombatanter i toppen. Nærmeste forfølger er FCK, som er 11 point efter!!! FCM dominerer i den grad dansk fodbold i øjeblikket.
 • Fakta 2: Esbjerg har blot 26 point og ligger i bunden af superliga tabellen.
 • Fakta 3: FCM har holdt buret rent i 7 af deres seneste 9 kampe mod Esbjerg.
 • Fakta 4: Siden 3. november 2014 har disse 2 klubber mødt hinanden 4 gange i superligaen. Esbjerg har IKKE scoret et eneste mål i nogen af superliga kampene. (Klubberne har dog mødt hinanden en enkelt gang i en pokalkamp – hér var Esbjerg til gengæld i målhumør)
 • Fakta 5: FCM har IKKE tabt mod Esbjerg i 9 af klubbernes seneste 10 fodboldkampe.
 • Fakta 6: FC Midtjylland og Esbjerg mødte hinanden for blot en måned siden (4. marts) og FCM vandt med cifrene 3:0.

 
 • Spilforslag1: Tendenserne fortsætter:  I vores bog er FCM en klasse bedre end samtlige andre klubber i superligaen i år. Blot kig på hvor mange mål klubben har scoret i de første 22 superliga kampe. FCM har scoret 46 mål i 22 kampe. Nummer 2 i rækken er FCK. De har blot scoret 26 mål i samme antal kampe. Bet365 giver et vanvittigt højt odds på 2,20 til FCM sejr. HOVEDTIP. (Odds er benyttet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds)
21:00 Celta Vigo - Barcelona

Flot odds på Messi´s formstærke klub – 100% vinder attitude

 • Fakta 1: Barcelona er i forrygende i form i øjeblikket og det skyldes ikke mindst en Lionel Messi i hopla. I søndagens fodboldkamp er modstanderen desuden Celta Vigo. Sidst de 2 klubber mødtes tabte Barcelona sensationelt 0:1 på hjemmebanen Camp Nou. Med andre ord Barcelona har ikke blot de 3 point at spille for i søndagens kamp.Celta Vigo skal simpelthen besejres eftertrykkeligt, så de stolte og sejrsvante barca- spillere igen kan få vist hele fodbold verdenen at 0:1 nederlaget blot var en enlig svipser.
 • Fakta 2: De seneste 7 Barcelona kampe i træk er vundet siden 24. februar.
 • Fakta 3: Barcelona ligger sikkert nummer 1 i den bedste spanske fodbold række med 68 point. Nærmeste forfølger i mesterskabskampen er Real madrid, som er 4 point efter. Derfor – Barcelona vil gå efter 3 point og et uafgjort resultat kan ikke bruges til noget som helst.


 
 • Spilforslag 2: Tendenserne fortsætter: Barcelona er favoritter i denne kamp. I øjeblikket er det måske verdens bedste klubhold, idet såvel Bayern München som Real Madrid begge virker lidt matte i øjeblikket. Oddset på et 2-tal på et mandskab, der har revanche til gode og ovenikøbet er mindst 1- til 2-klasser bedre end dagens modstander på 1,40 – det er et gaveodds. (Odds er benyttet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds)

Første målscorer – Her er favoritterne til at score mål

 • Fakta 1: Luis Suarez har scoret mål for Barcelona i 5 af klubbens seneste 7 fodboldkampe. Det er flere gange end Messi, som blot har scoret i 3 kampe.
 • Spilforslag 3: Tendensen fortsætter: Spil på at brandvarme Suarez scorer første mål til odds 5,50. Oddset på Messi som første målscorer er på blot 4! (Odds er benyttet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3