top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-04-2014 Brøndby - FC København & Crystal Palace – Manchester City, Mandag 2. påskedag 6. april 2015

FCK er 11 point efter FC Midtjylland netop nu. Uanset om FC midtjylland vinder eller ej, så er det et krav, at FCK får 3 point, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at vinde det danske mesterskab i fodbold anno 2014/15. FCK må derfor have en enorm motivation. Oveni skal betydningen af at modstanderen er Brøndby heller ikke undervurderes og FCK har historisk set en ganske fin statistik mod Brøndby. Der er især 2 meget sandsynlige odds til mandagens mest interessante fodbold kamp, som man bør overveje at placere et væddemål eller 2 på.
I Premier League er det mesterskabs kandidaten Manchester City, der giver et fornemt odds, når de vinder over en klub, som de ALTID vinder over. 
(Alle odds er benyttet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds INDEN du spiller)

Spil forslag med statistik til mandag 2. påskedag 2015

16:00 Brøndby - FC København , Statistik og odds info til odds eksperter

Statistikken indikerer et yderst målknapt københavner derby

 • Fakta 1: Der er scoret UNDER 2,5 mål i de seneste 8 FCK udekampe i træk i superligaen.
 • Fakta 2: Brøndby har holdt "buret rent" i 5 af klubbens seneste 6 superliga hjemmekampe.
 • Fakta 3: Brøndby har den stærkeste defensiv på hjemmebane i superligaen i år. Blot 5 scoringer imod sig på eget græs i 11 hjemmekampe.  Ingen andre klubber er så gode på eget græs i år. INGEN.
 • Fakta 4: FCK´s topscorer Nicolai Jørgensen er ikke med.
 • Fakta 5: FCK har den stærkeste defensiv i superligaen i år, når de spiller på UDEBANE. Blot 5 scoringer imod sig i 10 kampe. Til sammenligning kan det siges at hovedparten af de andre superliga klubber har lukket 14 mål eller flere ind i samme antal kampe. Derfor – meget svært at score på FCK, når de kommer på besøg. Det bør den kloge tipper lukrere på.Hvem vinder kampen – FCK er ubesejret i 90,5% af fodboldkampene mod Brøndby

 • Fakta 1: Brøndby har vundet 6 af klubbens seneste 7 hjemmekampe i superligaen.
 • Fakta 2: FCK er ubesejret i 19 af de seneste 21 møder med Brøndby.
 • Fakta 3: FCK har blot tabt 1 kamp af klubbens seneste 15 superliga kampe.
 • Fakta 4: Det seneste møde mellem disse 2 klubber sluttede med en 3:1 sejr til FCK.

 
 • Tendenserne fortsætter: Uanset at Brøndby har vundet de seneste 6 af 7 hjemmekampe i år, så har Brøndby i øjeblikket store problemer mod FCK. Desuden er FCK ”pisket” til at gå efter de 3 point, idet FCM med deres 11 points forspring kun kan indhentes, hvis der hentes max point i såvel ude- som hjemmekampe. Odds på 2-tallet er flot på 2,50. Sekundært er dobbeltchancen at FCK som minimum får 1 point et alternativ til den mere forsigtige tipper og her er oddset på eksempelvis bet365 på 1,45 også en mulighed. (Odds er benyttet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds)

21:00 Crystal Palace – Manchester City

Manchester City har vundet de seneste 7 kampe i træk over Crystal Palace – 100% vinder attitude

 • Fakta 1: Manchester City ligger nummer 4 i Premier League med 61 point. Klubben har ambitioner om at vinde det engelske mesterskab, men er 9 point efter førerholdet Chelsea. Derfor – kun 3 point tæller og et uafgjort resultat betragtes som 2 tabte point. Med andre ord Manchester City møder topmotiverede op til kamp mod en klub, som de plejer at vinde over.
 • Fakta 2: Southampton, Arsenal og Liverpool er er alle topklubber i Premier League – præcis som Manchester City. Alle klubber har fornylig vundet over Crystal Palace.

 
 • Tendenserne fortsætter: Oddset på en udesejr og sejr nummer 8 i træk til Manchester City er på 1,70 og er enormt godt og endnu mere vigtigt meget, meget sandsynlig. (Odds er benyttet fra bet365 - klik her for at få opdateret odds)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3