top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-04-2015 Manchester United – Manchester City med sandsynlige spilfiduser & odds forslag, kampstart 17:00

I dag søndag den 12. april 2015 er der et brag af en fodboldkamp i den engelske Premier League. Premier League´s nummer 3, Manchester United, får besøg af rækkens nummer 4, Manchester City. 4 af klubbernes seneste 5 møder har budt på mange mål, så alle forventer en underholdende kamp mellem 2 af engelsk topfodbols absolut mest offensive fodbold klubber. Bookmaker.dk har fundet de mest sandsynlige og spilbare odds til alle os odds eksperter, der spiller med fornuften.

Spilforslag baggrundsviden: Bliv klædt på til at spille odds på lokal braget mellem Manchester United og Manchester City

83,33% af de seneste kampe er vundet af Manchester United

 • Manchester United har en flot dagsform i øjeblikket. 5 af klubbens seneste 6 Premier League kampe er blevet vundet.

81,25% af hjemmekampene er vundet af Manchester United

 • Manchester United har den stærkeste hjemmebane på Old Trafford i dette års Premier League. 13 sejre i 16 hjemmebane kampe.  Det er en vinder margin på 81,25%!
 • MU har vundet 10 af klubbens seneste 11 hjemmekampe i træk på Old Trafford i Premier League. Det er 90,90% af kampene der er blevet vundet af mesterskabs aspiranterne. Idet der er 7 kampe og dermed 21 point mere at spille om for MU, så er mesterskabs drømmene stadigvæk inden for rækkevidde for MU, idet Chelsea blot er 8 point foran på førstepladsen i Premier League.
 • Manchester City har tabt de seneste 3 udekampe i træk!!!

Indbyrdes kampe: Manchester United er historisk i front med flest sejre, mens Manchester City har vundet mest siden 2013.

 • Klubberne har mødt hinanden ialt 39 gange. 21 sejre til Manchester United, 5 uafgjort og 13 sejre til Manchester City. 53,85% af kampene har derfor resulteret i sejr til Manchester United.
 • Siden 8. april 2013 har klubberne mødt hinanden 4 gange. Manchester City har vundet samtlige 4 kampe, så manchester United må være enormt opsatte på med deres nuværende dagsform endelig at få stoppet den negative taber tendens. Motivationen for at levere et godt resultat er for Gaal´s drenge helt oppe at ringe på en 10-er på 10-skalaen.

Mesterklub har tabt til Burnley fornylig – en klub der ligger til nedrykning

 • Manchester City var indtil for få uger siden en af de absolutte favoritter til at konkurrere med Chelsea om det engelske mesterskab anno 2015/15. Nederlag til bundklubberne Burnley og fornylig Crystal Palace har vist, at Manchester City trods et enormt kvalitativt spiller materiale i øjeblikket ikke formår at levere resultater i Premier League og desuden internationalt i Champions League også har lidt et dobbelt nederlag mod Barcelona. Manchester City er skidt, skidt kørende i øjeblikket og det ligner en klub der ikke spiller for træneren i øjeblikket. Det skal den kloge tipper udnytte.

Spilforslag med odds fra bet365

1.  Hvem vinder kampen?

2. Manchester United vinder overlegent – Få et MEGA odds

 • Manchester United har vundet begge halvlege i 6 af klubbens seneste 8 hjemmekampe i Premier League.
 • Spil på at tendensen fortsætter med dominansen på Old Trafford og haps et MEGA odds på vinder / vinder på 4,60.

3. Spil dobbeltchancen – Dagens hovedtip!!!

 • Manchester United har brug for revanche mod Manchester City, idet det er 2 år og 4 måneder siden, at klubben sidst har vundet. Vil man spille sikkert, så er det i dag man skal spille på at Manchester United IKKE taber, men som minimum får uafgjort på Old Trafford.
 • Spil dobbeltchancen, at Manchester United vinder eller får uafgjort mod lokal rivalerne fra City til et flot odds på 1,42 HOVEDTIP4. Mange mål – det forventer alle og statistikken peger i den retning

 • Der er scoret OVER 2,5 mål i de sidste 6 hjemmekampe på Old Trafford, når Manchester City er kommet på besøg.
 • Der er scoret OVER 2,5 mål i 8 af Manchester United seneste 10 hjemmekampe.
 • Der er i dette års Premier League på Old Trafford i gennemsnit blevet scoret 2,94 mål pr kamp.
 • 3,13 mål i gennemsnir pr. kamp i 16 kampe er en indikator for at når Manchester City kommer på besøg, så kan publikum forvente sig at se mange mål. Manchester City scorer eksempelvis selv i gennemsnit 2 mål pr. udekamp.
 • Spil på at den 7-ende kamp i træk mellem disse 2 lokale topklubber endnu engang bliver målrig og snup et meget sandsynligt odds på 1,87 på OVER 2,5 mål.5. Kampens resultat – mange mål og MU sejr HOVEDTIP

 • Ud fra dagsformen og statistikkerne at dømme hos de 2 Manchester klubber, så tager alle kampens resultater udgangspunkt i en Manchester United sejr med mange mål. I vores optik er det usandsynligt, at Manchester United taber for 5´te kamp i træk mod City, som i øjeblikket IKKE er velkørende og faktisk ser ud som om de er ved at tabe hele sæsonen på gulvet. Desuden er Old Trafford en af denne sæsons mest målrige og sandsynlige 1-taller.
 • 3:0 til odds 29
 • 3:1 til odds 21
 • 3:2 til odds 29Stillingen i Premier League INDEN dagens fodbold brag

Inden dagens lokalbrag mellem de 2 Manchester klubber kan man se, at Chelsea ligger i front med 8 point ned til Manchester United og 9 point til Manchester City.  Det er derfor et krav for en eventuel mesterskabs bejler, at der kommer 3 point på kontoen i dag. Pilen peger mest på United sejr, som du kan læse om længere oppe på denne side. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3