top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-06-2015 Champions League finalen 2015, Juventus – Barcelona, kampstart 6. juni klokken 20:45

I aften lørdag 6. juni 2015 er der finale i Champions League. Kampen skal spilles på neutral bane på Olympia Stadion i Berlin og ingen af klubberne har derfor fordel af hjemmebane. På forhånd er Barcelona af alle fodbold eksperter heriblandt danske og udenlandske tidligere og nuværende topfodboldspillere allerede udråbt til storfavoritter til at vinde Champions League trofæet – pokalen med de store ører.
 I kvartfinalerne var det også Juventus, som blev opfattet som det svageste hold, men alligevel er det dem og ikke Bayern München og Real Madrid der i aften skal spille mod Barcelona i verdens vigtigste og største klub finale i professionel fodbold.
Begge af aftenens topklubber fra henholdsvis Italien og Spanien er nykårede nationale mestre og pokalvindere. Juventus vandt sågar sin nationale turnering i overlegen stil med 17 point ned til nummer 2. Det er derfor ikke tilfældigt, at Juventus er kommet i en Champions League finale – Juventus er i fremragende form i denne sæson.Spørgsmålet er om det er nok mod verdens bedste angreb personificeret af Lionel Messi, Suarez og Neymar?

Se kampen på TV eller gratis radio

 • Champions League finalen bliver sendt på TV3+ klokken 20:45. Ellers kan den følges gratis på bet365 radio.

Flest spil markeder og bedste live betting platform

 • Alle odds er ”lånt” fra bet365. Se de nyeste odds her og gør kampen væsentligt sjovere og mere underholdende at se.
 • KUN I DAG 6. juni: Husk gratis væddemål på 250 kroner til dagens Champions League kamp  - se mere på bet365 eller længere nede på denne side af Bookmaker.dk.

A. Målmaskinerne – De bliver kaldt MSN – 58 + 24 + 38 = 120 mål

Barcelona har scoret mange mål i 90,9% af CL kampene - Målkongerne slår OGSÅ til i aften
Messi, Suarez og Neymar er den offensive front for Barcelona. Verdens i øjeblikket mest målfarlige trio. De har tilsammen i denne sæson scoret 120 mål. Havde Suarez ikke haft karantæne på grund af sit bide stunt mod Chiellini tidligere på sæsonen, så havde dette målorgie formentlig været af en endnu mere omfangsrig størrelse.
Flere eksperter snakker om at denne front trio er verdens bedste – måske nogensinde? Desuden er ingen af dem ”gamle” så i de kommende år kan man forvente endnu flere fantastiske mål fra dem.
 • Fakta: Barcelona har scoret MINDST  2 mål i 10 af klubbens seneste 11 Champions League kampe i træk.
 • Fakta: Barcelona er frygtindgydende i front og er man dygtige defensivt, så kan man i perioder af en kamp lukke ned for Neymar eller Suarez, men at ”pakke” 3 verdensklasse spillere ned i 90 minutter og forhindre dem i målchancer – det er tæt på umuligt.
 • Fakta: Messi, Suarez og Neymar er alle målkonger og mindst en af dem har scoret i de seneste 14 fodbold kampe i træk.
 • I den hjemlige turnering Primera Division har Barcelona scoret i gennemsnit 2,89 mål pr. kamp .
 • Spil forslag 1: Ikoner og helte bliver især skabt i de store kampe OGSÅ i fodboldens verden. Alle regner med at Lionel Messi vil score mindst et enkelt mål i aften – det gør jeg også. Odds på 4,33 på Lionel Messi som første målscorer og odds 2 på at han scorer ”når som helst”. Begge odds er MEGET, MEGET sandsynlige!!! HOVEDTIP
 • Spilforslag 2: Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,85. Verdens bedste angreb må være enormt tændte for at vise hele verden, at de er også ER verdens bedste angribere. Juventus bliver slagtet af især Messi og Suarez.

   

B. Juventus – en ”let” finale modstander?

Havde man spurgt Barcelona for 2 måneder siden, hvem de helst ville stå overfor i en eventuel finale – Real Madrid, Bayern München eller Juventus, så er der ingen tvivl om at Juventus ville være den foretrukne klub, idet spiller for spiller – Barcelona ER det klart bedste hold. Al logik og fornuft peger i Barcelona´s retning.

Danske landsholdsprofiler har til EB alle udtalt, at Barcelona naturligvis vinder.

 • Christian Eriksen udtaler: ” Med den sæson og de spillere, Barcelona har, bliver det meget svært for Juventus at lukke dem ned”.
 • William Kvist udtaler: ” Jeg tror, Barcelona vinder, og at de kommer til at styre spillet.”
 • Nicklas Bendtner: ” Juventus har spillet fremragende i Champions League og har været kyniske i deres spil, så hvis Barcelona ryger i kontrafælden, som vi har set flere andre hold gøre, så har Juventus altså en god chance.
 • Michael Krohn-Dehli: ” Jeg tror Barcelona vinder, jeg synes de har det bedste fodboldhold.”
 • Simon Kjær: ”Jeg frygter lidt, at de kære drenge fra Barcelona er for gode. Jeg må sige, jeg er dybt imponeret over, hvordan de spiller fodbold og med de tre på toppen, så er det sku´lidt svært som forsvarsspiller at se, hvad fanden man skal gøre.
 • Spilforslag 3: Juventus vil uden tvivl forsøge at være taktisk kloge og gå efter hurtige omstillinger. Al logik peger dog på Barcelona sejr i ordinær tid og set i det lys, så er odds på at Barcelona vinder kampen og Champions League trofæet i ordinær tid på 1,61 godt betalt.
C. Juventus er 100% ubesejret i Champions League

 • Fakta: Juventus er ubesejret i 9 Champions League kampe i træk.
 • Juventus har vundet serie A i år og er dermed italienske mestre med 87 point. Klubbens hjemlige suverænitet og styrke kan ses i tabellen, idet nummer 2 i serie A har blot 70 point.
 • Juventus helt store force er deres fremragende defensiv. I serie A´s 38 runder er der blot scoret 24 mål imod klubben. 19 kampe har ovenikøbet været ”clean sheets”, dvs. ingen mål scoret på Juventus.
 • Spilforslag 4: Fortsætter denne tendens i ordinær spilletid, så spil på dobbeltchancen at Juventus vinder eller får uafgjort til odds 2,30.
 • Spilforslag 5: Uanset om det kræver forlænget spilletid eller straffespark konkurrence, kan man også spille på at Barcelona vinder Champions League til odds 1,33. Hvis dette skulle ske, at kampen bliver afgjort EFTER de 90 ordinære minutter, så er der faktisk i vores optik en næsten 50/50 chance for at Juventus kan overraske og vinder Juvenus trofæet i aften uanset hvordan det kommer i hus, så er oddset på 3,40 faktisk et gaveodds.


   

D. Gratis 250 kr!

 • Liveodds tilbud 6. juni 2015 til Champions League finalen - Læs mere på bet365 her


E. Mange mål, Messi scorer & Barcelona vinder Champions League

Det er mest sandsynligt, at Barcelona vinder CL i dag så overvej
 • spilforslag 3 til odds 1,61,
 • at Messi scorer det første mål spilforslag 1 til odds 4,33
 • og endelig, at der bliver scoret OVER 2,5 mål til odds 1,85 (spilforslag 2)
 • = samlet odds på 1,61 X 4,33 X 1,85 = samlet odds 12,90
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3