top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-06-2015 Superligaen lukker ned: Danske superliga forslag (5 stk.) med odds & særligt udvalgte sandsynlige odds (3 stk.) til udenlandske fodboldkampe

I dag den 7. juni 2015 er det sidste spilledag i superligaen. Såvel toppen som bunden er allerede afgjort, så umiddelbart er der ikke det store på spil i dag for hovedparten af superliga klubberne. Os der spiller på odds kan dog lukrere på flere interessante tendenser i dag, så  snup 2-3 sandsynlige odds i spil forslagene nedenfor og nyd fodbold kampene enten på tv eller på et af de danske stadions.
I dag har et par ganske sandsynlige udenlandske fodbold kampe også fundet vej til vores spil forslag. God fodbold søndag :-)

Info til odds fanatikere

 • Alle kampe på nær FCV – Silkeborg bliver vist på de danske kanaler, TV3 sport 2 (AaB), TV3+ (Brøndby), TV3 sport 1 (FCK), Canal 9 (FCM), Canal 8 (OB).
 • Alle kampe har live odds på bet365 – følg odds her
 • Alle superliga kampe starter klokken 16:00A. Spilforslag til superligaen med odds og statistik

1. 

FCK har vundet 88,88% af sine hjemmekampe

FCK - Hobro

 • Fakta: FC København har vundet 8 af klubbens seneste 9 hjemmekampe i superligaen.
 • Tendensen fortsætter: Spil på 1-tallet og FCK sejr til odds 1,45.
2.

Målfattige kampe i 81,81% af Randers superliga kampe

OB - Randers

 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 9 af Randers´ seneste 11 superliga kampe.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på UNDER 2,5 mål til odds 2,10.
3.

100% vinder attitude 3 kampe i træk OG er allerede danske mestre

FC Midtjylland - SønderjyskE

 • Fakta: FC Midtjylland har vundet de seneste 3 hjemmekampe i træk, når SønderjyskE var modstanderen.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på at tendenssen fortsætter og at de danske mestre snupper den fjerde sejr på stribe på eget græs til 1-tals oddset 1,45.
4.

Silkeborg har i 91,3% af sine superliga kampe IKKE vundet

FC Vestsjælland - Silkeborg

 • Fakta: Silkeborg har IKKE vundet 21 af klubbens seneste 23 superliga kampe.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på at Silkeborg slutter en rædderlig sæson af med endnu engang ikke at få 3 point og spil dobbeltchancen, at Silkeborg taber eller får uafgjort til odds 1,29.
5.

FCN får point HVER GANG de møder AaB på udebane – 100%

AaB – FC Nordsjælland

 • Fakta: FC Nordsjælland er ubesejret 6 kampe I træk på udebane mod AaB.
 • Tendensen fortsætter:  Spil odds 1,95 at FCN IKKE taber i dagens kamp på Aalborg stadion i dobbeltchancen, at FCN vinder eller får uafgjort til odds 1,95.    HOVEDTIP

B. Udenlandske sandsynlige spilforslag

6.

Meget målrige hjemmekampe i 84,21% af opgørene

Malmö FF – Djurgården, kampstart 17:30 (Gratis live billeder på bet365)

 • Fakta: Der er scoret OVER 2,5 mål i 16 af Malmö´s seneste 19 hjemmekampe i Allsvenskan.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på OVER 2,5 mål til odds 1,67.
7.

Ingen sejre i 92,59% af fodbold kampene for Colorado

Salt lake City – Colorado, kampstart 22:00

 • Fakta: Colorado vinder yderst sjældent fodboldkampe I den amerikanske major League soccer. Blot 2 sejre er det blevet til i klubbens seneste 27 MJL fodboldkampe.
 • Fakta: Salt lake City og Colorado har mødt hinanden 4 gange i forskellige turneringer siden 18. maj 2014. Samtlige fire opgør er vundet af Salt lake City. Sidst klubberne mødtes i major league Soccer vandt Salt Lake City med 5:1.
 • Tendensen fortsætter:  Spil dobbeltchancen, at Colorado IKKE vinder I dag til odds 1,38.
 • Tendensen fortsætter:  Spil 1-tallet at salt Lake City vinder til odds 2,3.
8.

85,71% målfattige fodboldkampe

Figueirense – Palmeiras, kampstart 00:30

 • Fakta: Der er scoret UNDER 2,5 mål i 12 af Palmeiras´seneste 14 kampe i den brasilianske fodboldrække Brasileirão.
 • Tendensen fortsætter:  Spil på UNDER 2,5 mål til odds 1,59.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3