top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Folketingsvalg 18. juni 2015 – Danmarks nye statsminister 2015 ifølge bookmaker med odds

Der er folketingsvalg i Danmark den 18. juni 2015. Uanset om man er rød eller blå, så har bookmakerne allerede taget menings målingerne til sig, idet odds på at blå blok vinder er stort set det samme, som hvis rød blok vinder. Sådan var det IKKE før valget blev udskrevet. Der var odds på Helle ved enkelte bookmakere helt oppe i 4, mens Lars Løkke lå på 1,33. Nedenfor kan du se hvad odds på statsminister kandidaterne er i dag søndag den 7. juni.  Dødt løb.
  • Alle odds stammer fra primær bookmakeren bet365 – men ALLE bookmakere har odds på folketingsvalget. Se bet365 ->  Special væddemål -> Danmark -> Hvem er statsminister efter næste valg? Lige her
  • Bemærk det høje odds på Søren Gade!!!  (Ikke usandsynligt med Løkke´s mange sager)
  • Ellers er det kun Thorning og Løkke, der er reelle kandidater, så lad for guds skyld være med at spille på nogen af de andre.

Odds på statsminister kandidaterne 2015

7. juni 2015

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3