top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01 Landskamp: Danmark – Serbien, En sejr i lørdagens EM 2016 kvalifikations kamp er et STORT skridt på vej mod kvalifikation

Danmark skal i aften i Parken klokken 20:45 spille EM kvalifikationskamp mod Serbien. Inden dagens kamp ligger Danmark på en andenplads i EM 2016 kvalifikations gruppe I med 7 point. Gruppens nummer 1 er Portugal på 1. pladsen med 9 point. 3. pladsen er besat af overraskelsen Albanien, der sidste år i september chokerede hele fodbold verdenen ved at besejre Portugal, der spillede hjemme!!! Dagens modstander for Danmark er Serbien, som hidtil i denne kvalifikation har skuffet fælt, idet de blot har hentet 1 point i deres første 4. kampe. Inden turneringen gik i gang var alle fodbold eksperters vurdering, at Portugal vill snuppe førstepladsen i gruppe I, mens de følgende topplaceringer ville være et anliggende mellem Danmark og Serbien.
De første 4. kampe har altså vist, at denne gruppe har indeholdt gedigne overraskelser og intet er afgjort endnu.
 • INFO: Alle odds BØR med fordel spilles hos Europa´s største bookmaker bet365 . Alle spilforslag benytter naturligvis odds fra selvsamme bookmaker. Højeste odds og største spiludbud. Spil med de bedste

1.  Sådan KAN det gå for Danmark – en sejr i aften er tæt på matchbold

Sidst Danmark spillede mod Serbien, vandt vi 1:3. Vinder Danmark igen i aften vil det være et GIGANT skridt mod direkte kvalifikation til EM i Frankrig 2016. Facit i tabellen vil med en dansk sejr i Parken i aften være, at Danmark har 10 point, mens Serbien blot vil have 1 point. Husk på at Serbien er det land udover Danmark og Frankrig, som har de potentielt mest stærke landshold.
Efter kampen i aften er færdigspillet, er der blot 9 point tilbage at spille om for BÅDE Serbien og Danmark. Idet indbyrdes kampe TÆLLER FØR målscore, hvis 2 lande har samme antal point, når de sidste landskampe i gruppe I er færdigspillet 11. oktober 2015, så kan man sagtens tale om dansk matchbold i aften. De 2 øvrige lande Albanien og Armenien er IKKE på samme niveau fodboldmæssigt som Portugal, Serbien og Danmark. Der er derfor god grund til at feste igennem i aften, hvis Danmark formår at indfri forventningerne og hente en dansk sejr.

Får Danmark point - blot et enkelt - det vil være et STORT skridt på vejen imod EM 2016 kvalifikation

 • Det er derfor enormt vigtigt for Danmark at få point i aften, hvis de vil gøre det nemt for sig selv. Et uafgjort resultat er faktisk også fornuftigt set med danske briller, idet Danmark som tidligere omtalt har vundet 1:3 OVER Serbien i den første kamp.

2.  Hvem er Serbien? Et landshold med masser af kvalitet

 • Branislav Ivanovic
  Han spiller til dagligt i Chelsea, der er nykårede mestre i den engelske Premier League. Flere iagttagere har udtalt, at han i øjeblikket er verdens i særklasse bedste højre back. Desuden er han anfører for det serbiske landshold og er en af de absolutte profiler.
 • Aleksandar Kolarov
  Spiller til dagligt venstre back i Manchester City og han er i øjeblikket i en forrygende form. Han er en aggressiv type og brillerer blandt andet med et yderst giftigt langskud!
 • Nemanja Matic
  Spiller til dagligt i topklubben Chelsea som defensiv midtbane spiller. Han er en eminent fodboldspiller og er en af årets topkandidater til at få anerkendelsen ”sæsonens bedste defensive midtbanespiller i Premier League”.
 • Aleksandar Mitrovic
  Ungt talent der til daglig er angriber i belgiske Anderlecht. Han scorer masser af mål og har i den forgangne sæson i sin klub fundet målet 20 gange!!!
 • Adem Ljajic
  Han er offensiv midtbanespiller i den italienske topklub Roma i serie A. Meget talentfuld fodbold spiller, som danmark slak passe på!

3.  Danmark – et landshold med unge fodbold stjerner fra topklubber i Europa

Danmark har et landshold i øjeblikket, som har profiler der OGSÅ bliver fulgt tæt af udlandet. Det der er karakteristisk for det danske landshold pt. er, at det er et meget ungt dansk landshold, som Danmark har. Jeg vil nævne et par af de mest vigtige nedenfor
 • Christian Eriksen
  Christian Eriksen er KONGEN, når der skal sparkes frispark på mål. Han er dødsensfarlig, når han rammer dagen.
 • Kasper Schmeichel
  Danmark har ENDELIG fundet en målmand, der er kampafgørende. Han har i flere kampe for sin Premier League klub Leicester vist, at det er HAM der skal vogte målet, ellers går det galt. Han har haft en fremragende Premier League sæson især i den aller sidste del af slutspillet.
 • Simon Kjær
  Spiller til dagligt i den franske klub Lille med en årsløn på ca. 20. millioner kroner. Enormt vigtig brik i Danmarks forsvarskæde.
 • Pierre-Emile Højbjerg
  Han bliver måske fremtidens mand i Bayern München, hvor han er stillet en startplads i udsigt til den kommende sæson for den tyske topklub, som i perioder er verdens stærkeste klub, der kun kan sammenlignes med Barcelona og Real Madrid. Pierre-Emile er en kommende verdensklasse spiller og han alene kan afgøre kampen i aften til Danmarks fordel.
 • Nicklas Bendtner
  Danmarks målmaskine uden tvivl. Han laver masser af mål for Danmark og har 100% opbakning fra såvel Morten Olsen – den danske landstræner, samt de øvrige landsholdsspillere. Meget sandsynligt at scorer Danmark i aften, så kommer målene fra ham.

4.  Spilforslag – Gør kampen i aften meget mere underholdende, når du har noget på spil og scor kassen samtidig

 • Der er ingen favoritter i dagens landskamp. Begge landshold er faktisk meget jævnbyrdige og at Danmark er gjort til en relativ stor favorit af bookmakerne, det er i vores optik ikke retvisende for styrkeforholdet. Vil man spille på en vinder, lad være med det (odds på 1 tallet og dansk sejr er 2,30 og et 2-tal og serbisk sejr er på 3,50) så snup i stedet dobbeltchancen hos bet365, at Danmark vinder eller får uafgjort til odds 1,30. HOVEDTIP
 • Danmark har hjemmebane fordel OG Danmark kan med et uafgjort resultat i dagens landskamp tæt på udelukke Serbien fra en andenplads i gruppe I, idet indbyrdes kampe tæller foran målscore i tilfælde af point lighed. Det lugter langt væk af en taktisk kamp og de ender ofte med få mål. Spil på en målfattig kamp er også det bookmakeren bet365 forventer, idet odds på UNDER 2,5 mål er på blot odds 1,61. MEGET SANDSYNLIGT.
 • Hvem kommer til score det første mål for Danmark? Det bedste bud er Pierre Emile Højbjerg til odds 10, Nicklas Bendtner til odds 6 og Christian Eriksen til odds 9,50. Vil man kun spille på en enkelt spiller, så er det Eriksen man bør overveje, idet han med sine frispark er kampafgørende i netop kampe, som den der skal spilles i aften.
 • Kampens resultat slutter 0:0 eller 1:1 og det er derfor muligt at spille på ciffertipset ”X”, som belønnes med odds 3,30. Et ”X” er mere sandsynligt end en sejr til nogen af landene.

Gruppe I

Danmark ligger på en flot andenplads. Serbien har blot 1. point og hvis Danmark IKKE taber i aften, så er det 90% sikkert, at Danmark allerede er så godt som sikre på at kvalificere sig til EM 2016 i Frankrig. Husk på at Serbien er det landshold, som Danmark skal konkurrere med om andenpladsen. De andre lande under Danmark i tabellen er IKKE sandsynlige kandidater til en slutrunde kvalifikation. Det er nævnt i spil forslag ovenfor, at man kan spille på det meget sandsynlige resultat, at Danmark mindst får uafgjort eller vinder til odds 1,30. Det er et godt odds til den tipster, der spiller på det sikre. Faktisk er det mest sandsynlige resultat uafgjort 0:0 eller 1:1.
 • Et "X" giver odds 3,30 og dansk sejr 2,30, mens et 2-tal giver 3,50. Mest sandsynligt er et "X" se argumenter ovenfor. 

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3