top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

14-06-2015 Copa Amerika, Brasilien – Peru, Se fodbold kampen HELT gratis i aftenEndelig er der en kamp fra Copa Amerika, hvor dagens kamp er et anliggende mellem Brasilien og Peru. Husk at ALLE uanset tv pakke kan se denne kamp 100% gratis på bet365´s hjemmeside i aften og i nat LIVE, så det er bare med at få gjort det klart til samba bold i aften. Brasilien er desuden et landshold der er kommet i ”vindermode” – de vinder HVER gang de spiller, så det er faktisk meget sandsynligt de fortsætter den trend. Spil løs!

TV Info:

Kampen starter 23:30 søndag aften dansk tid og den kan ses 100% gratis under ”live billeder” på bet365 HER. Vil du se kampen og ikke allerede har en bet365 konto, så er det en god ide at oprette en konto mindst 1 time før kampstart, så du er sikker på at kunne se hele kampen!


Spilforslag med odds, statistik og gratis fodbold tv

23:30 Brasilien – Peru, se kampen gratis i aften på bet365

Brasilien vinder sikkert – 100% - vundet 10 kampe i træk under ny træner

  • Brasilien har vundet de seneste 10 fodbold kampe i træk.
  • Spil på at tendensen fortsætter og Brasilien snupper sin fodbold kamp nummer 11 i træk til et flot og meget sandsynligt odds på 1,35. Se desuden kampen HELT GRATIS i aften 23:30 på bet365.com lige her under live billeder.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3