top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Tour de France 2015 etaperne med grafik

Du kan på denne side se samtlige 21 Tour de France etaper til TDF 2015 med kommentarer. Især er det bjerg etaperne som er yderst interessante at følge, hvis man kan lide at få det vildeste adrenalin kick, når duellerne finder sted op af stigningerne. Hvis du har lyst til at spille på touren, så anbefaler jeg, at du besøger en vilkårlig bookmaker eller bet365 - har de højeste odds til touren plus GRATIS 1000 kr standard bonus og 500 kroner EKSTRA mobil bonus, idet oddsene på favoritterne ændrer sig fra den ene dag til den anden. Tour de France er topunderholdning selv uden Bjarne Riis og alle bør se mindst en af bjerg etaperne. Etaperne 19 og 20 er simpelthen begge MUST SEE!


A. Dagens etape 21. den 26. juli 2015

Endelig oprandt dagen hvor feltet kommer til Paris. De forventede ryttere til den endelige sejr, de sluttede begge i top 3 og Chris Froome vinder formentlig i dag. Håber der var mange der spillede på, at Nairo Quitana ville slutte i top 3, som jeg havde anbefalet som hovedtip til touren i år – se her.
 • JUBII vi vandt igen: I torsdags ramte jeg på etape 18 desuden plet til odds 19 med mit bud på, at Romain Bardet ville vinde etapen, hvis Rodriguez ikke gjorde det. TILLYKKE. Ikke hver dag man scorer så højt odds på et meget potentielt resultat. Min kammerat spillede 700 kroner af bonussen fra bet365 LIGE PÅ på det odds, så 13.300 kroner til ham!

Etape 21. Flad, søndag 26 juli, Sèvres - Grand Paris Seine Ouest / Paris Champs-Élysées, 109,5 km

Sidste løbsdag på Paris Champs Elysées og alle sprinterne vil slås som ulve om en luns kød for at vinde på dagens etape. Marcel Kittel og Greipel er FAVORITTERNE og Cavendish er en stor outsider.
Havde touren været med blot en enkelt bjerg etape mere, så er det også overvejende sandsynligt, at Nairo Quintana ville have vundet i år. Froome er IKKE i samme form lige nu, som han var det i begyndelsen af Tour de France. (Til næste år vurderer jeg også, at bookmakerne vil gøre Quintana til favorit til at vinde FORAN Chris Froome. )
Lige nu er det Nairo Quintana der er den stærkeste rytter i feltet, når det for alvor går opad, det blev vi alle vidner til igår.

A1 Dagens top 5 favoritter til at vinde på Champs-Élysées i Paris

 • Andre Greipel har været tempo kongen, når sprinterne har været i scene i dette års tour. Odds 2,37
 • Mark Cavendish er blandt favoritterne i dag – jeg tror ikke på ham, odds 3,25
 • Peter Sagan – Vanvittig angrebsivrig og hurtig rytter , men ender altid som toer! Glem ham.
 • Kittel - han er også blandt favoritterne.
 • Jogn Degenkolb, fantastisk odds på 13. Hvis ikke Greipel vinder, så er Degenkolb min favorit.
Greipel har allerede vundet 3 sejre i dette års tour – han bør også være hurtigst i dag. Odds 2,37 på Greipel – det er sku´ i orden og godt betalt på fjerde sejr på stribe. SPIL DET HER GRATIS – 1000 kroner start bonus og slut touren som en vinder!
A2 Et meget sandsynligt odds til den forsigtige tipster hos bet365

 • Knivskarpt odds: Spil på at Degenkolb slutter foran Arnaud Demare i h2h hos bet365 til odds 1,44.

Spil gratis på Tour de France 2015

B. Her kan du score EKSTRA 500 kroner bonus til Tour de France ´15 på bet365

 • 500 kroner EKSTRA GRATIS i dag også til registrerede kunder.  Standardbonus fra bet365 er på 1000 kr. Ialt 1500 kroner gratis væddemål.
 • Fremgangsmåde til ekstra 500 kroner:  Nye kunder bør først spille på en traditionel computer og få max standardbonus på 1000 kroner . Dernæst bruger man sin mobiltelefon til sine væddemål og det udløser helt automatisk yderligere 500 kroner oveni hatten til at spille på Tour de France 2015 på bet365. I praksis sender bet365 en tilbudskode til DIN email adresse og PLING – 500 kroner ekstra. Det er da smart og de letteste 500 kroner, du nogensinde har tjent. Ja - tak 500 kroner ekstra!

C. Mega fokuseret: Spil på Tour de France 2015

 • Går du efter odds i den høje ende samt et bredt og dybt udvalg af spil generelt, så bør du prøve bet365. Gratis konto til alle. Opret nu
 • Se en gennemgang af de mest oplagte spil og odds på Tour de France 2015 hér på Bookmaker.dk

1. Enkeltstart, lørdag 4 juli, Utrecht / Utrecht, 13,8 km     

Første etape i Tour de France 2015 er en enkeltstart på 13,8 km . Ingen af top 4 favoritterne forventes at have muligheder for at gøre sig gældende her. Det er en etape hvor det handler om at træde flest mulige watt og det er derfor en etape, der ligger bedst til de absolutte tempospecialister.

2. Flad, søndag 5 juli, Utrecht / Zélande, 166 km      

Etape 2 i årets Tour de France er en klassisk pandekage flad etape, hvor sprinterne efter al sandsynlighed skal slås om topplaceringerne. Favoritfeltet med Chris Froome, Quintana, Nibali og Contador vil vi ikke se meget til, de skal blot have overstået denne dag uden at bruge alt for mange kræfter.

3. Flad, mandag 6 juli, Anvers / Huy, 159,5 km

Igen en flad etape dog med lidt stigninger hen mod den sidste tredjedel af ruten. Det er dog hverken favorit feltet til den gule trøje eller sprinterne der sætter sig selv i scene i dag. 2 oplagte bud på favoritter til at vinde etape 3 er Alejandro Valverde, Joaquim Rodriguez og Daniel Martin. Der er dog et hav af andre mulige kandidater.

4. Bakker, tirsdag 7 juli, Seraing / Cambrai, 223,5 km (BROSTENS etappen)

Brostens etapen - En farlig etape, som sidste år smadrede Chris Froome´s drøm om at genvinde Tour de France. I år må man forvente at samtlige af top 4 favoritterne til den samlede sejr vil køre så sikkert som det er muligt og for alt i verden undgå at blive en del af et massestyrt. Etape 4 er en af de etaper, hvor der kan ske store tidsforskydninger i tilfælde af kaos. 2 gode bud på vindere er Marcel Kittel eller John Degenkolb.

5. Flad, onsdag 8 juli, Arras Communauté Urbaine / Amiens Métropole, 189,5 km    

Pandekage flad sprinter etape. Der skal nok komme et par udbrud i løbet af dagen, men ingen får lov at køre hjem det skal de store sprinter hold nok få sat en stopper for. Største favoritter til at vinde dagens etape 5 i Tour de France 2015 er Marcel Kittel, Cavendish og de øvrige fartmonstre.       

6. Flad, torsdag 9 juli, Abbeville / Le Havre, 191,5 km

Igen en relativt pandekage flad etape. Vinden kan dog spille rytterne et puds og lave rav i den. Alligevel er det mest sandsynlige scenarie, at feltet med 2-10 km igen kommer hjem i samlet flok og det bliver igen et opgør mellem sprinterne. Marcel Kittel og Mark Cavendish er igen oplagte favoritter til at vinde etapen.

7. Flad, fredag 10. Juli, Livarot / Fougères, 190,5 km 

En klassisk sprinter etape med endnu en af sprinterne som den mest sandsynlige vinder.

8. Flad, lørdag 11 juli, Rennes / Mûr-de-Bretagne, 181,5 km

Etapen i dag slutter på en lille bakketop med en hældning på 6,9% , så der kan ske lidt forskydninger i toppen, hvis favoritfeltet ellers er opsatte på løjer. Det er på forhånd meget svært at spå om om det bliver klassements rytterne eller nogle af de typer ala Valverde som snupper dagens etape. Det kan også være en helt ukendt rytter der kommer med i et lille udbrud der holder hjem. Uforudsigelig etape.

9. Holdkørsel, søndag 12 juli, Vannes / Plumelec, 28 km 

Holdtidskørsel – det er på forhånd UMULIGT at spå om, hvem der kommer til at vinde i dag. Meget kan være sket i Tour de France 2015 i løbet af de første 8 løbsdage – vigtige nøglerytterne kan være skadet / udgået, så denne dag er en af de dage favoritterne til den gule trøje frygter.

10. Bjerge, tirsdag 14 juli, Tarbes / La Pierre-Saint-Martin, 167 km       

Jubii – ENDELIG – første bjerg etape i Tour de France 2015. Rytterne skifter terræn fra flade og i perioder vindblæste veje til de bjergrige Pyrenæerne. Dagens bjerg etape slutter på toppen af Col de Soudet og de mest sandsynlige vinder aspiranter er Chris Froome og Quintana.

11. Bjerge, onsdag 15 juli, Pau / Cauterets - Vallée de Saint-Savin, 188 km

Col du Tourmalet er et bjerg uden for kategori og det skal bestiges i dag. En fantastisk etape er i vente. Alt kan ske i dag og favoritterne til at vinde Tour de France 2015 skal ALLE være med helt fremme ellers kommer det hurtigt til at koste dyrebare sekunder og minutter. Alligevel er det ikke en etape hvor man kan forvente klassements rytterne forsøger at stikke af, idet etapen desværre ikke slutter på toppen af Col du Tourmalet.

12. Bjerge, torsdag 16 juli, Lannemezan / Plateau de Beille, 195 km 

Fed etape i vente. Klassements dyst igen og i dag kan man forvente at top 4 favoritterne for alvor skal teste hinanden. Etape 12 slutter på toppen af Plateau De Beille – et bjerg på 15,8 km uden for kategori med en gennemsnitlig stigning på 7,9% . Det bliver top underholdning og er en etape ALLE bør se, hvis de har mulighed for det. 

13. Bakker, fredag 17 juli, Muret / Rodez, 198,5 km   

Klassementsrytterne puster i dag ud efter de hårde bjerg etaper og man kan på forhånd forvente, at et udbrud får lov at køre hjem i dag. Der er ingen indlysende favoritter til at vinde dagens etape, så det er ren gambling at satse på en vinder.

14. Bakker, lørdag 18 juli, Rodez / Mende, 178,5 km

En varm dag venter uden de store bjerge i området. Uforudsigelig etape hvor alt kan ske. Det er mest sandsynligt at et udbrud får lov at køre hjem.

15. Bakker, søndag 19 juli, Mende / Valence, 183 km

Endnu en uforudsigelig etape hvor hverken favorit feltet eller sprinter holdene har interesse i at bruge alt for mange ressourcer. En dag hvor lykkeriderne kan forsøge sig og måske få en eftertragtet etape sejr.

16. Bakker, mandag 20 juli, Bourg-de-Péage / Gap, 201 km

Igen en etape for de mindre ryttere uden ambitioner om en topplacering i det samlede klassement. Et udbrud får lov at køre hjem og en relativt ukendt rytter vinder formentlig dagens etape.

17. Bjerge, onsdag 22 juli, Digne-les-Bains / Pra Loup, 161 km   

Masser af bjerge i alperne skal forceres i dag. Favoritterne skal igen dyste om de dyrebare sekunder i toppen af klassementet.

18. Bjerge, torsdag 23 juli, Gap / Saint-Jean-de-Maurienne, 186,5 km

Lækker bjergrig etape igen med Col du Glandon, som er et bjerg UDEN for kategori. Igen desværre slutter etapen IKKE på toppen, så det bliver ikke klassementsrytterne, der dyster for alvor i dag. Mere sandsynligt er det kampen om den prikkede bjergtrøje, som vil  være genstand for nogle drabelige kampe i dag.     

19. Bjerge, fredag 24 juli, Saint-Jean-de-Maurienne / La Toussuire - Les Sybelles, 138 km

Touren lakker mod enden og i dag er der nok bjerge at forcere til, at det endegyldigt kan afgøres,  hvem der vinder årets tour. Forvent en vild dag med kamp mellem giganterne i toppen af klassementet.            

20. Bjerge, lørdag 25 juli, Modane Valfréjus / Alpe d’Huez, 110,5 km

Årets Tour de France 2015 bliver afgjort i dag. Hvis ikke gårsdagens etape skabte det afgørende forspring til løbets førende rytter, så er det i dag, der er sidste chance for at ændre på topplaceringerne inden sidste løbsdag i morgen og festkørsel på Paris Champs Elysées. Favoritter til at vinde er Froome, Contador eller Quintana.

21. Flad, søndag 26 juli, Sèvres - Grand Paris Seine Ouest / Paris Champs-Élysées, 109,5 km

Sidste løbsdag på Paris Champs Elysées og alle sprinterne vil slås som ulve om en luns kød for at vinde på dagens etape. Marcel Kittel og Greipel er FAVORITTERNE og Cavendish er en stor outsider.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3