top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01 Tour de France 2015 med spil og odds

Tour de France 2015 – Meget sjovere at følge, hvis man selv har noget på spil

Tour de France 2015 har haft start dato lørdag den 4. juli. TV2 transmitterer samtlige etaper som de plejer at gøre og det eneste, der adskiller dette års Tour fra tidligere år er, at vi i år desværre IKKE har et dansk cykelhold at følge, idet Bjarne Riis IKKE længere er tilknyttet Tinkoff / Saxo. Årets tour er trods fraværet af dansk cyklings mest markante profil og personlighed Bjarne Riis alligevel på forhånd måske den mest interessante nogensinde at følge. I år er der ikke blot en favorit men 4 plausible favoritter til at vinde Tour de France 2015.

Chris Froome er på forhånd udråbt til at være den største favorit blandt favoritterne, men eftersom han IKKE gjorde det bedste væsen af sig i den første enkeltstart på blot 13,8 km, så er det måske snarere Nairo Quintana, som er favoritten?

En ting er dog sikkert – Tour de France er MEGET sjovere at følge, hvis man holder med nogen i løbet. Det er derfor oplagt at spille på mindst et eller 2 odds fra listen nedenfor, så du selv har noget på spil også, når Touren bliver kørt i ugerne fremover. Jeg har desuden fundet et enkelt odds, som faktisk giver en flot forrentning, men det er alligevel enormt sandsynligt. Det hedder som altid HOVEDTIP.

Hvor er det bedst at spille på Tour de France 2015?

  • Bookmaker.dk har efter mange års spil erfaring vurderet, at Bet365 er den bedste bookmaker i Danmark med dansk licens. Bet365 har slet og ret det bedste spil produkt i dag uden sammenligning og man får oven i hatten en masse gratis underholdning blandt andet gratis fodbold og sports tv og et væld af live betting markeder med ofte bedre odds end markedet generelt.
  • Du kan få en gratis konto i dag her. Du bliver med garanti ikke skuffet.


1. Tour de France - et væld af odds og spil muligheder

Tour de France 2015 er sommerens største sports begivenhed og det kan der spilles på. Der er odds på næsten hvad som helst. Du kan spille på dagens etape vinder, hvem der vinder Touren 2015 sammenlagt – den gule trøje, hvem får den prikkede trøje, den grønne trøje,  holdkonkurrencen etc.

2. Vinderen af Tour de France 2015

Årets Tour de France vinder skal med overvejende sandsynlighed findes blandt en af disse 4 topryttere.
  • Chris Froome (Bud 2)
  • Nairo Quintana (Bud 1)
  • Alberto Contador
  • Vincenzo Nibali
  • Spil på vinderen af Tour de France her
I min bog er de 2 mest sandsynlige bud og de eneste jeg vil satse penge på Chris Froome eller Quintana. Både Contador og Nibali er ”det tynde øl” i denne sammenhæng og de kan kun vinde, hvis både Froome og Quintana skulle have uheld eller lignende og det håber jeg som alle andre naturligvis ikke sker. Efter enkeltstarten på dag 1 peger piler mest på Quintana, som den mest sandsynlige vinder af Tour de France.

3. Spil på hvem der meget sandsynligt slutter i top 3

Hvem slutter i top 3. Det er meget sandsynligt, at Quintana slutter i den absolutte top i årets tour de france og skulle han have et uheld eller lignende, så bliver det sandsynligvis som minimum til en top 3 placering. En top 3 placering til Quintana er det mest sandsynlige odds, du kan spille på i Tour de France 2015. dette er et odds der egner sig fortrinligt til den forsigtige spiller, der gerne vil have lidt ekstra spænding til årets tour.
  • Nairo Quintano til odds 1,57 HOVEDTIP. Oddset er fundet her

4. Slutter i top 10 

Der er mange muligheder for at snuppe nogle lette odds i top 10. Alle favoritterne slutter med ret stor sandsynlighed i top 10, det eneste der kan forhindre det er uheld eller sygdom.

5. Han vinder bjergtrøjen i Tour de France 2015!

Bjerg trøjen er lidt mere vanskelig at spå om, men Quintana er naturligvis favoritten. Spørgsmålet er blot om han vil gå helhjertet efter den eller ofre den til fordel for den gule trøje? Alle andre spil i denne kategori end på Quintana er dog regulær gambling – personligt vil jeg ikke spille på nogen af disse odds.

6. Mega favoritten snupper pointtrøjen for 4. år i træk! (Eller gør han?)

Point trøjen er de seneste 3 år i træk vundet af Peter Sagan. I år er der nye regler, så det er ikke 99% sikkert, at han vinder den i år. Alligevel er det ham man betragter som favoritten til at vinde den, men han er skarpt forfulgt af Alexander Kristoff og på ham er oddset meget bedre! I min bog er det faktisk tæt på fifty – fifty, hvem af de2 der vinder point trøjen i år – netop på grund af de nye regler.  Værdien ligger derfor i det høje odds på Kristoff.

7. Vinder af holdkonkurrencen i TDF 2015

Det er svært at spå om, hvem der vinder hold konkurrencen TDF 2015. Det er meget gambling betonet at spille på odds´ene i denne kategori. Jeg holder selv fingrene fra den. Oddsene nedenfor indikerer også, at bookmakeren bet365 IKKE har en enkelt favorit.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Nyheder og spil fiduser
11-11-17 Landskamp Danmark – Irland
Lørdag aften er der landskamp mellem Danmark og Irland. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
03-11-2017 Eliteserien , vinder historik og mange mål – odds 2,75 og odds 1,64
Eliteserien i norsk fodbold, er i kraft af Nicklas Bendtners flotte præstationer for topklubben Rosenborg, igen blevet flot eksponeret i det danske medie hav. Rosenborg er også allerede snublende nær endnu et norsk mesterskab med blot 3 spillerunder igen og 8 points forspring til Molde på andenpladsen.
Det er ikke Rosenborg, som disse odds forslag kommer til at kredse om. I stedet er det et par midterklubber, som begge har en interessant indbyrdes statistik. Udeholdet har historisk haft et særdeles godt tag på hjemmeholdet fra Sandefjord og når hjemmeholdet ovenikøbet er inde i en meget svær dagsform, så skal man da overveje et 2-tals odds, som er helt oppe at ringe. Forvent desuden mange mål.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
11-11-17 Landskamp Danmark – Irland
Lørdag aften er der landskamp mellem Danmark og Irland. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3