top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-07-2015 Skide godt! Ramte plet i Tour de France etape 9 – tillykke med gevinsterne til jer odds eksperter der spillede med

Bookmaker.dk valgte at sætte maksimal fokus på BMC mandskabets favorit status i Tour de France´s holdtidskørsel på etape nummer 9 i TDF 2015. Løbet sluttede præcis, som Bookmaker.dk havde forventet og der var i den grad mange af jer, der dagligt følger Bookmaker.dk , som vandt penge denne søndag. Stort tillykke med gevinsten. Til alle der IKKE spillede med - I må ærgre jer - men fortvivl ikke, der kommer flere gode sandsynlige spil OGSÅ i Tour de France 2015.
 
  • Læs selv spil fiduserne til etape 9 i touren igår HER – som BEGGE gik hjem. Det skal dog siges, at dagens etape var ENORMT spændende helt hen til det allersidste sekund – herlig underholdning - men BCM vandt over Team Sky på et hængende hår og vi/I scorede kassen. Det højeste "meget sandsynlige" odds var på 1,83. Det svarer til en forrentning af vores penge på 83% - det er sku´ i orden.
PS: Vil du selv spille med - og score kassen - så er det på bet365 det sner her. (Ialt 1500 kroner bonus fordelt på 1000 kr. standard bonus PLUS 500 kroner mobil bonus og GRATIS OVER 50.000 live betting sports udsendelser årligt - ingen andre bookmakere kan matche det denne bookmaker har at tilbyde - INGEN)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3