top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

13-07-2015 Skide godt! Ramte plet i Tour de France etape 9 – tillykke med gevinsterne til jer odds eksperter der spillede med

Bookmaker.dk valgte at sætte maksimal fokus på BMC mandskabets favorit status i Tour de France´s holdtidskørsel på etape nummer 9 i TDF 2015. Løbet sluttede præcis, som Bookmaker.dk havde forventet og der var i den grad mange af jer, der dagligt følger Bookmaker.dk , som vandt penge denne søndag. Stort tillykke med gevinsten. Til alle der IKKE spillede med - I må ærgre jer - men fortvivl ikke, der kommer flere gode sandsynlige spil OGSÅ i Tour de France 2015.
 
  • Læs selv spil fiduserne til etape 9 i touren igår HER – som BEGGE gik hjem. Det skal dog siges, at dagens etape var ENORMT spændende helt hen til det allersidste sekund – herlig underholdning - men BCM vandt over Team Sky på et hængende hår og vi/I scorede kassen. Det højeste "meget sandsynlige" odds var på 1,83. Det svarer til en forrentning af vores penge på 83% - det er sku´ i orden.
PS: Vil du selv spille med - og score kassen - så er det på bet365 det sner her. (Ialt 1500 kroner bonus fordelt på 1000 kr. standard bonus PLUS 500 kroner mobil bonus og GRATIS OVER 50.000 live betting sports udsendelser årligt - ingen andre bookmakere kan matche det denne bookmaker har at tilbyde - INGEN)
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3