top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

16-07-2015 Spilforslag ETAPE 12 Tour de France 2015. Løbets kejser giver gaveodds på 2,50

Chris Froome var i en liga for sig selv for 2 dage siden. I dag den 16. juli 2015 er der endnu en bjerg etape, der er en ren lækkerbidsken, for alle os der elsker Tour de France. Første bjerg i dag er opvarmning på et kategori 2 bjerg. Dernæst følger 2 bjerge i kategori 1, mens etapen slutter oppe på toppen af Plateau de Beille – et bjerg UDEN for kategori. Dagens 12´te etape er skræddersyet til en dyst mellem løbets absolutte topryttere. Mange af favoritterne vil en efter en give op, når tempoet op af Plateau de Beille for alvor bliver sat op. Kig på etapen profilen nedenfor – simpelthen på papiret en drømmeetape for alle tour fans.

1.Spilfiduser til tour de france 2015 ETAPE 12:

Sjældent med så sandsynligt og "sikkert" et odds hos bookmakerne - Slå til!

I dag kan der hentes afgørende minutter konkurrenterne imellem og det er ingen hemmelighed længere, at Chris Froome kører 1 gear eller 3 hurtigere end alle, når først det går op. Slutningen på etapen i dag minder meget om den Froome vandt overlegent for 2 dage siden DOG med en væsentlig undtagelse. Har Froome det nødvendige mentale overskud endsige lyst til at gå helhjertet efter sejren ELLER er det i dag at løbets næst bedste rytter får lov at baske med vingerne og komme først i mål?
I min bog er dagens etape et opgør mellem disse 2 - Froome og Quintana udelukkende. Glem resten af feltet i dag. Odds på Froome er på 2,50 mens Quintana giver odds 6. Begge odds er fra bet365. Idet Froome blot er 3 minutter og 9 sekunder foran Quintana i den samlede stilling PLUS Quintana på tidligere etaper i touren har vist, at han kører stærkere og stærkere efterhånden som touren lakker mod enden, så er jeg overbevist om, at Chris Froome i dag vil hente de afgørende sekunder og sikre sig et større forspring i den samlede stilling. Etaperne 19 og 20 er også store bjerg etaper hvor disse 2 kæmper skal dyste og Froome vil derfor i dag IKKE tage chancer. Froome har benene i dag og derfor vinder han igen sikkert. Om en uge kan det være Quintana der er den bedste! Det var han for 2 år siden sent i løbet og det ved Froome naturligvis. Det er nu, sekunderne skal vindes.
  • Et odds på 2,50 på en cykelrytter, som er KLASSER bedre LIGE NU end de andre top 5 ryttere – det er gaveodds. MEGET sandsynligt. Spil det her på bet365: Vælg "cykling" --> Etape 12 --> Chris Froome

2. Gratis væddemål på 1000 kr. - Spil på touren med bookmakerens penge

Det er meget sandsynligt, at Froome vinder etapen i dag. Han er stærkere end alle de andre. Se hvad jeg skrev om Froome til etape 10, som han vandt sikkert. Det er derfor et oplagt odds til nye spillere på eksempelvis bet365, at registrere en konto i dag og spille de gratis 1000 kroner i start bonus på Froome som etape vinder. Spil for bookmakerens penge på et MEGET sandsynligt resultat. Du risikerer blot at miste en bonus - men chancen for at fordoble den har aldrig været større!
  • JA TAK - Giv mig gratis 1000 kroner fra bet365 til etape 12.

3. Etape 12. Bjerge, torsdag 16 juli, Lannemezan / Plateau de Beille, 195 km 

Etape 12 slutter på toppen af Plateau De Beille – et bjerg på 15,8 km uden for kategori med en gennemsnitlig stigning på 7,9% . Det bliver top underholdning og er en etape ALLE bør se, hvis de har mulighed for det. Froome vinder desuden etapen - så få ekstra spænding ved at spille på ham som en vinder.
  • Måske årets fedeste etape i vente! MUST SEE!!! og for os spilnørder også en MUST PLAYbet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3