top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Dagens etape 18. den 23. juli 2015

Bjerge, bjerge og atter bjerge i alperne er der i vente for alle os Tour de France entusiaster. 7 bjerge skal forceres og betvinges i dagens 18. etape 23. juli 2015. (NB: Se etape profil for dagens etape 18 længere nede på denne side) Det bliver med garanti en intens og begivenhedsrig tour dag med masser af action fra start af. Jeg glæder mig meget – rigtig meget.
Igen er det dog ikke en etape, hvor man kan forvente at en af de 2 bejlere til den gule trøje vil forsøge at køre efter etape sejren. Det skyldes, at torsdagens primære ”udskilnings bjerg  - Col du Glandon”, hvor sekunderne og minutterne kan hentes, desværre IKKE er etape afslutning. Der er lige knap 40 kilometer tilbage af dagens tour, når rytterne når toppen af Col du Glandon – blandt andet en lang, stejl og farlig nedkørsel. Derfor er det også meget svært at spå om, hvilken rytter i feltet, der vil være størst favorit til at vinde etapen. Der er i stedet nogle andre spil, der er mere sandsynlige på torsdagens etape.
I dag 23 juli skal bejlerne til bjergtrøjen i arbejdstøjet . Der er enormt mange bjerge på torsdagens tour etape 18. Der er  desuden reelt kun 2 kandidater til den trøje, idet jeg antager at Chris Froome IKKE vil jagte bjerg point, idet den gule trøje er rigeligt for ham. Skulle Froome alligevel på søndag gå hen og vinde den prikkede bjerg trøje skyldes det manglende kvalitet og intiativ hos bjergrytterne, dvs Jakob Fuglsang og Joaquim Rodriguez. Det ville være synd og skam for Tour de France. Jeg forventer derfor en indædt kamp om den prikkede bjergtrøje i torsdagens løb og Rodriguez er også den mest potentielle vinder af etapen til odds 7,50.

A1 Et par meget sandsynlige tour odds til den forsigtige tour entusiast i h2h etape 18 hos bet365. Begge odds går hjem er jeg overbevist om – men der er selvfølgelig altid en lille risiko:

  • Spil på at Alejandro Valverde slutter foran Nibali på etape 18 i h2h spillet på bet365 til odds 1,40. Nibali har været en skygge af sig selv og ligger i øjeblikket på en 7. plads i den samlede stilling mere end 8 minutter efter Froome. Alejandro Valverde er efter Tejay van Garderen har forladt touren rykket op på en flot 3.plads blot 4. minutter efter Froome. Alejandro har tour form, det har Nibali ikke. Det kan man da lige så godt tjene en skilling på!
  • Spil på at Alberto Contador i en direkte kamp med Robert Gesink slutter bedst til odds 1,36 i h2h hos bet365. Contador SKAL simpelthen vise noget mere ellers får han ”smæk” af sin chef.


A2 Min top 5 til at vinde etape 18 den 23. juli 2015

Spil gratis: Alle odds kan spilles med 1000 kr gratis bonus (nye kunder) hos bet365 her (Jubii: Søndag gik et af mine odds på 13 hjem på André Greipel)
  • Joaquim Rodriguez, odds 7,50 (Oddset er desværre lavt – men han er min og bookmakernes favorit)
  • Samuel Sanchez, odds 18
  • Romain Bardet, odds 19 (Min primære favorit efter Rodriguez)
  • Peter Sagan odds 26 (Mest angrebs ivrige rytter med 5 andenpladser i dette års tour!)
  • Jakob Fuglsang, odds 18 (Dansk rytter – sidste chance for at vinde en etape for Fuglsang)
Bobler: Serge Pauwels kan sagtens vinde dagens etape og han er helt oppe at ringe i odds 51!!!

18. Bjerge, torsdag 23 juli, Gap / Saint-Jean-de-Maurienne, 186,5 km 

---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3